Potensi / Rilis mbesuk

A Voice Silent 2 - Apa bisa?

Ringkesan - Swara bisu 2

Film "Suara Senyap" wis nganggo macem-macem penghargaan lan nampa misuwur sajrone 4 taun suwene dirilis. Film kasebut nyritakake crita bocah wadon budheg sing diarani Shouko sing melu sekolah sing padha karo Shoya, sing wiwit nganiaya dheweke amarga dheweke beda. Dheweke nganti mbuwang mbuwang aids ing jendela lan malah nggawe dheweke getihen ing sawijining kedadeyan. Bullying mung disengkuyung dening Ueno, kancane Shoya lan bisa uga dikagumi.

Swara Meneng 2

Akeh pamirso ngrasakake saka cuplikan manawa crita katresnan minangka salah sawijining cara kalebu loro karakter kasebut, sampeyan bisa uga mikir babagan tebusan utawa pangapura. Dadi film apa sing disenengi iki bakal bali kaping pindho kanggo menehi A Silent Voice 2? Yaiku kedadeyan ing artikel iki.

Narasi Utama - Swara bisu 2

Narasi utama A Silent Voice nyritakake crita bocah wadon budheg sing jenenge Shouko, sing diganggu ing sekolah amarga dheweke katon beda amarga cacat. Ing wiwitan crita, dheweke nggunakake notebook kanggo komunikasi karo siswa liyane kanthi nulis pitakonan ing buku kasebut lan Shouko nulis tanggapane. Wiwitane yaiku Ueno sing ngolok-olok Shouko amarga notebook, nanging mengko Shoya, kancane Ueno melu premanisme, nggoda Shouko kanthi nyolong alat pangrungu lan mbuwang. Dheweke uga guyon nalika ngobrol, amarga Shouko ora bisa ngrungokake swarane dhewe. Iki kabeh penting babagan kemungkinan A Silent Voice 2.

Swara Meneng 2

Bullying terus nganti ibune Shouko kepeksa nggawe komplain resmi menyang sekolah, kanggo upaya mungkasi bullying. Nalika ibune Shoya ngerti babagan tumindake, dheweke mara menyang omah Shouko kanthi dhuwit akeh kanggo mbayar alat pangrungon. Ibune Shoya njaluk ngapura karo pihak Shoyo lan janji yen Shoya ora bakal nganggep Shouko kaya ngono maneh.

Sawise Shoya budhal sekolah, dheweke melu ing Sekolah Menengah Menengah lan banjur nemoni Shouko sawise suwe. Ditulis manawa dheweke metu saka sekolah sing lagi sekolah karo Shoya amarga cara ngrawat dheweke. Iki kabeh penting babagan kemungkinan A Silent Voice 2. Dheweke mlayu saka dheweke lan wiwit nangis. Iki utamane diwiwiti crita, lan adegan sekolah bullying kepungkur mung dadi sesanti jaman biyen.

Swara Meneng 2

Cerita liyane yaiku Shoya nyoba nggawe Shouko kanthi sinau basa isyarat lan alon-alon ngelingake dheweke. Kalorone ngadhepi tantangan bebarengan, amarga dipoyoki dening kanca Shoya, Ueno amarga kasunyatane dheweke biyen ngremehake dheweke lan mbok Shouko, sing ora setuju karo hubungane sing anyar utawa kekarone bareng.

Karakter Utama - Swara bisu 2

Shouko Nishimiya kerja dadi protagonis utama ing sisih Shoya. Saka guru POv, jelas yen kabeh sing dikarepake Shouko ing sekolah sekolah wis pas lan gabung karo kanca sakelas kanggo sinau lan nikmati urip sekolah. Watake Shouko iku isin lan apikan.

Dheweke kayane nantang sapa wae, lan umume nyoba cocog, nembang bareng karo dheweke lan liya-liyane. Shouko minangka karakter sing tresna banget lan tumindak kanthi prihatin banget, saengga angel ditonton nalika dheweke diganggu lan dipoyoki. Dheweke bakal tampil ing A Silent Voice 2.

Shoya Ishida kayane ora tumindak kepentingane dhewe lan biasane nuruti apa sing ditindakake wong liya. Umume kedadeyan kasebut ing pérangan pisanan film, ing ngendi Shoya terus-terusan mbuluki Shouko. Shoya ora tanggung jawab marang tumindake nganti diwasa.

Shoya banter banget lan kikuk, beda karo Shouko. Dheweke ora trampil, biasane cocog karo apa sing dikandhani. Dheweke bakal tampil ing A Silent Voice 2.

Sub Karakter - Swara bisu 2

Sub karakter ing A Silent Voice duwe peran penting banget kanggo kemajuan crita antarane Shoya lan Shouko, menehi dhukungan emosional kanggo paraga lan tumindak minangka cara kanggo ngetokake frustasi lan nesu. Sub karakter ditulis kanthi apik lan iki ndadekake relevan banget, uga sub karakter kayata Uneo, sing mung digunakake sithik sajrone paruh pertama film ditambahake kanthi jero nganti pungkasan.

Aku seneng babagan film iki lan nggawe saben karakter penting banget lan ora bisa dilalekake, uga conto sing apik babagan pangembangan karakter sing ditindakake kanthi bener ing film. Dheweke kabeh umume bakal katon ing A Silent Voice 2.

Narasi Utama Diterusake - Swara Senyep 2

Separo pisanan film nuduhake jaman biyen Shouko lan Shoya lan alasane dheweke bully lan sesambungan karo dheweke. Dheweke seneng banget yen dheweke mung pengin dadi kancane lan iki nggawe crita dadi luwih emosional. Adegan kaping pisanan sawise prolog Shouko lan Shoya ing sekolah bareng-bareng weruh Shouko lan Shoya padha pasrawungan ing sekolah anyar sing ditawakake.

Nalika Shouko ngerti yen Shoya ngadeg ing ngarepe, dheweke nyoba mlayu lan ndhelik. Narasi utama film pisanan penting banget babagan kemungkinan A Silent Voice 2.

Swara Meneng 2

Shoya nyekel dheweke lan nerangake (kanthi tandha langauge) marang Shiouko manawa alasane dheweke ngoyak dheweke amarga dheweke ninggalake notebook. Mengko Shoya nyoba maneh nemoni Shouko nanging dheweke ditakoni Yuzuru lan dikon lunga. Iki mesthine minangka sing pertama ing upaya upaya Shoya kanggo nyedhaki Shouko lan ing kene film liyane diwiwiti, kanthi sawetara plot lan corak liyane, sing nggawe dheweke apik banget.

Apa kita bakal weruh terusan? - Swara bisu 2

Swara Meneng 2

Terusan ora bakal ditindakake lan aku bakal nerangake sebabe:

iklan
  1. Panulis kudu nulis crita liyane babagan Shoukou lan Shoya.
  2. Crita kasebut kudu ana gandhengane karo tudung diwasa amarga film pertama babagan diwasa.
  3. Yen terusan malah bakal duwe bathi kanggo perusahaan produksi sing nggawe Swara Meneng.
  4. Yen seniman bisa ngasilake crita sing apik ing wektu.
  5. Yen sekuel kasebut bakal luwih apik tinimbang sing asli utawa malah luwih apik.

Muga-muga kita bakal entuk sawetara wangsulan, nanging saiki iki. A Silent Voice minangka film sing ndemek banget sing nutupi sawetara topik sing beda. lan kala-kala kita nindakake samubarang kanthi semangat lan pungkasane nyesali pirang-pirang taun sawise iku. Film iki minangka representasi visual babagan keputusan kaya ngono, nanging uga bisa nyampur karo sawetara emosi.

Kapan sekuel bakal dirilis? - Swara bisu 2

Swara Meneng 2

Kita bakal ujar manawa kabeh sing wis dibahas ing ndhuwur lan uga amarga alasan A Silent Voice bakal ditampilake kapan wae ing antarane 2023 lan 2024. Iki mung spekulasi lan ana gegayutane karo alasan sing relevan. Muga-muga yen ditulis konten anyar, kita bakal weruh Silent Voice musim 2, nanging saiki mung bisa ngomong.

Artikel sing padha

Rilis potensial lan mbesuk
Rilis potensial lan mbesuk
Rilis potensial lan mbesuk
Rilis potensial lan mbesuk
Rilis potensial lan mbesuk
Rilis potensial lan mbesuk
Rilis potensial lan mbesuk

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: