Dadi Kontributor Tampilan Cradle

Cradle View minangka situs sing berkembang kanthi cepet lan kita mesthi pengin tuwuh ing saben wilayah sing kita bisa. Kita kabeh babagan Anime, lan yen Anime minangka perkara sing sampeyan ngerti utawa kasengsem, banjur Cradle View minangka papan. Iki amarga Cradle View ora mung bakal nggedhekake ing ruang web, nanging uga ing akeh wilayah liyane, kayata Media Sosial, Warta, Media Cetak, Produksi, Perdagangan, lan akeh Produk lan Layanan liyane.

Kita bangga karo artikel lan kiriman blog nanging kadhangkala ora gampang. Nulis artikel lan kiriman blog kanthi ROI sing rinci lan dhuwur bisa dadi tugas sing akeh banget, utamane nalika sampeyan nyoba nyebar menyang wilayah liyane. Pramila kita kerja sama karo akeh penulis lepas lan adhedhasar kontrak supaya konten kita tetep mili.

Dadi, kepiye sampeyan ngerti yen posisi iki pancen cocog kanggo sampeyan lan sing paling penting, apa kanggo sampeyan? Kuwi sing kudu ditindakake ing kaca iki amarga kabeh FAQ utama babagan nggarap/nganggo Cradle View bakal dijawab ing kaca iki.

Pira dhuwit sing dakkarepake kanggo nulis Cradle View?

Kita mbayar sampeyan saben wulan kanthi basis saben artikel. Iki tegese kita mbayar sampeyan kanggo saben artikel sing ditulis, kita bakal mbayar jumlah adhedhasar jumlah tembung ing artikel, isi artikel, lan yen SEO loropaken utawa ora. We mbayar flat rate kanggo paling artikel nanging BAKAL ORA mbayar luwih saka pembayaran standar saben sasi.

Saben artikel kudu luwih saka 500 tembung supaya bisa dikirim lan sampeyan mung bisa dibayar yen artikel kasebut layak. Artikel sing layak mung ditetepake adhedhasar jumlah tembung ing artikel kasebut. Kaputusan manawa artikel kasebut layak utawa ora adhedhasar kabijaksanaan CV. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, adhedhasar jumlah tembung ing sawijining artikel.

Conto: Yen sampeyan nulis 7 artikel kanggo kita lan saben duwe nilai rata-rata $5.00, banjur kita bakal mbayar sampeyan $30.00 kanggo sasi kasebut nanging ora luwih saka $ 50 kanggo sasi iku. Nanging, yen sampeyan nulis 28 item kabeh karo nilai rata-rata saka $ 5.00, sampeyan mung bakal nampa mbayari maksimum $ 50.00 sanajan 28 x 5 punika 125 - iki amarga kita ora mbayar metu luwih saka $ 50 saben sasi yen sampeyan dadi panulis pisanan ing periode nyoba (3 wulan). Aturan padha ditrapake nanging mbayari maksimum tambah kanggo $ 80 yen sampeyan wis rampung 6 sasi karya lan $ 100 yen sampeyan wis kerja setengah taun.

Kanggo njlentrehake:

  1. Kanggo pisanan 3 sasi (periode nyoba) nyana kanggo nggawe $ 5.00 saben artikel, lan ora luwih saka $ 50.00 sewulan kabeh.
  2. sawise 3 wulan sampeyan bakal dibayar $ 10 saben artikel ing ora luwih saka $ 80.00 sewulan kabeh.
  3. Akhire yen wis rampung 6 wulan kerja sampeyan bakal dibayar $ 20.00 saben artikel lan ora luwih saka $ 100.00 sewulan kabeh.

Aku duwe situs web, kepiye Cradle View bisa nulungi aku?

Kita bangga ing kolaborasi karo situs liyane kaya kita! Dadi yen sampeyan duwe situs sing gegandhengan karo Anime sing nerbitake konten ing ruang lingkup Anime, coba ndhaptar kanggo menehi kontribusi menyang situs kita. Cradle View duwe DA sing terus saya tambah, lan kita menehi kesempatan kanggo panulis lan pemilik situs kanggo nulis artikel kanggo kita lan duwe artikel asli sing disambung maneh ing situs kita. Kita bakal ngubungake bali menyang situs sampeyan kaping pirang-pirang sing dikarepake lan sampeyan bisa nggunakake situs Cradle View kanggo nguwuh-uwuh lan nambah kesadaran situs lan merek sampeyan dhewe.

Mbangun otoritas Domain penting banget kanggo situs sampeyan lan penting kanggo entuk pangguna anyar. Cradle View bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo nyambung maneh menyang situs sing wis diadegake ing niche Anime. Tautan bakal nguatake loro situs kasebut lan minangka proses sing migunani yen wiji wis dilebokake lan konten sing diprodhuksi. Dadi, yen sampeyan pengin nulis kanggo Cradle View kanggo kasempatan kanggo nyambungake konten sampeyan menyang situs sampeyan, banjur kirim pesen nggunakake formulir kasebut lan kita bakal bali maneh kanthi cepet.

Aku pengin dadi administrator situs, apa iki bisa?

We are looking for administrator kanggo bantuan mbukak Cradle View, ngrampungke tugas iki lan mesthekake yen lagi ditangani minangka bagéyan penting banget saka operasi situs lan mesthi peran penting sing nindakake akèh tanggung jawab. Mulane, kita ora nyewa sapa wae kanthi gampang lan mbutuhake informasi sing luwih jero babagan sampeyan lan pengalaman lan kapentingan pribadi. Mangga hubungi kita liwat email yen iki soko sampeyan banget kasengsem ing.

Aku ora yakin kontenku bakal lolos mriksa suntingan

Aja kuwatir! Iki kedadeyan kabeh wektu. Akeh panulis lan wartawan kanggo Washington Post lan New York Times diwenehi masalah yen kabeh sing ditulis dicenthang lan diowahi kanthi agresif. Nanging, ing Cradle View ora kaya ngono. Kita ngidini ekspresi lan pendapat gratis kanggo dominasi karya sampeyan. Ana sawetara pedoman sing kudu sampeyan tindakake nalika nulis karya lan sawise mriksa lite, karya sampeyan bakal dikirim meh langsung, gumantung saka cara sampeyan milih ngirim. (Kita luwih seneng gawe jadwal kiriman lan artikel yen bisa).

Ndaftar ing ngisor iki

Iku bakal dadi pakurmatan kanggo sampeyan bisa karo kita. Kita minangka platform sing terus berkembang lan kehadiran kita bakal tetep. Yen sampeyan pengin nggarap kita, ana macem-macem cara sing bisa ditindakake. Kita mesthi siyap nggarap situs liyane lan cabang menyang wilayah sing cedhak. Pilihan sampeyan saiki, hubungi ing ngisor iki.

Ing ngisor iki minangka formulir prasaja sing bisa digunakake kanggo ndhaptar lan nglamar posisi.

Translate »
%d bloggers kaya iki: