World News

China nglaporake kasus flu burung H10N3 pisanan ing manungsa

Penduduk ing Zhenjiang, Provinsi Jiangsu dikirim menyang rumah sakit ing April 28th lan mengko didiagnosis H10N3 on May 28th. Informasi iki diwenehake dening komisi kesehatan. Nanging, komisi kasebut ora gelem menehi komentar babagan carane wong kasebut kena infeksi.

Kondisine saiki wis stabil lan dheweke wis dibuwang. Investigasi sing rinci lan cepet nglibatake kontak sing cedhak, kanca, lan kulawarga ora nemokake kasus liyane, ujare NHC. Ora ana kasus infeksi manungsa liyane H10N3 wis dilaporake ing provinsi, utawa global, tambah.

Apa tegese iki kanggo Asia Kidul?

Saiki dadi kasunyatan sing bisa dibuktekake manawa COVID-19 teka saka Wuhan, China sawise 4 Dokter utama kesaksian ing a konferensi babagan asal-usul COVID-19. Sampeyan bisa nonton video lengkap ing kene: https://www.youtube.com/watch?v=B3LuOhtrq4M&t=4751s

Kanthi mripate jagad saiki fokus ing China sawise COVID-19, katon jelas manawa tanggapan sing padha bakal diwenehake menyang China babagan kasus flu burung anyar iki. Miturut perwakilan kesehatan RRC lan saka pejabat ing Zhenjiang, ora perlu wedi utawa putus asa amarga kahanan saiki wis dikendhaleni.

Tetep gaul ing mangsa ngarep

Translate »
%d bloggers kaya iki: