Anime In-depth

Kelas Elit Dijelasake

Classroom Of The Elite Anime yaiku Anime populer sing wiwitane metu ing 12 Juli 2017. Anime kasebut adhedhasar manga kanthi jeneng sing padha sing metu sadurungé taun 2016, ing Media Factory's Monthly Comic Alive. Anime kasebut ditampa kanthi apik lan dheweke wis ngomong babagan Classroom Of The Elite Season 2 amarga kita wis nyedhaki taun 2022.

Disaranake ana spoiler kanggo Episode Final saka Anime ing ngarep.

Ringkesan - Classroom Of The Elite Explained

Anime diwiwiti kanthi monolog cilik saka MC Kiyotaka ngendi dheweke nyatakake yen ora kabeh wong lair padha. Kita wis nutupi Kiyotaka ing Artikel Kelas Elit Musim 2. Dheweke mung miwiti taun pisanan ing SMA Nurturing Majeng ing ngendi mung siswa paling apik saka Jepang sing bisa melu.

Majeng Nurturing High School - Classroom Of Elite Explained
Majeng Nurturing High School - Classroom Of The Elite Explained

Sekolah mung ngidini sing paling apik amarga tujuane sekolah yaiku ngasilake anggota masyarakat sing paling apik lan efektif. Yaiku: Politikus, Dokter, Bankir, lan liya-liyane. Nanging, ana sing nyekel. Sekolah kasebut ora nggunakake metode pamulangan sing paling tradisional. Nanging, sekolah milih nggunakake cara sing luwih ora ortodoks.

Ing dina pisanan, kita bener sinau saka sistem iki minangka guru kanggo Kiyotaka kelas marang wong-wong mau sak mburi episode pisanan. Guru nerangake yen kelas kasebut dibagi dadi 4 kelas. Kelas A, B, C, lan D. Kelas kasebut ndhikte tingkat apa siswa ing babagan pengalaman, kecerdasan, lan katrampilan ngrampungake masalah. Kabeh mau dipilih lan didadekake siji menyang kelas nalika padha miwiti lan iki ngendi Kiyotaka ngenalke awake menyang kelas.

Karakter - Kelas Elit Dijelasake

Kiyotaka - Kelas Elit

Pisanan, kita duwe Kiyotaka Ayanokōji, sing dadi mahasiswa ing Sekolah Nurturing Lanjut. Dheweke pancen mboseni lan biasa. Saka POV tetep, dheweke ora nduweni sipat karakter sing menarik. Iku mung dicethakaké bener ing episode pungkasan mangsa 1 kang nuduhake sipat sociopathic lan psychopathic ing cara kang tumindak lan regards kanca sakelas. Iki temenan nggawe dheweke luwih menarik lan aku ora waspada nalika krungu apa sing dikandhakake ing episode pungkasan. Yen ana Classroom Of The Elite Season 2, Kiyotaka mesthi bakal ing.

Sajrone seri kasebut, ana kedadeyan balik terus-terusan ing jaman biyen, sing kayane dheweke bisa uga ditrapake. Dheweke negesake manawa dheweke, kaya Horikita kepengin tekan Kelas A. Dituduhake manawa dheweke pengin nggunakake wong supaya bisa munggah ing ndhuwur. Sanajan aku ora seneng banget karo dheweke, aku pancen rada bosok kanggo dheweke.

Suzune - Kelas Elit Dijelasake

Sabanjure Suzune Horikita sing dakkira ing wiwitan ora bisa ditahan. Dheweke nduweni sifat macet lan katon ngremehake wong liya. Dheweke kayane ora duwe kanca akeh lan ora disenengi. Dheweke uga banget antisosial lan asring angkoro ing cara dheweke ngomong karo wong liya. Ora tau diungkapake kenapa dheweke kaya ngono. Mungkin merga kakange, aku ora yakin banget, nanging karaktere ora pati penting banget. Horikita mesthi bakal katon ing Kelas Kelas Elite.

Dheweke uga munafik lan asring ngece Kiyotaka kanggo alasan sing melu dhewe. Dheweke ngece dheweke amarga lungguh dhewe, nanging dheweke nindakake perkara sing padha? Iki nggawe aku ora seneng karo karakter dheweke. Iku ironis carane pinter dheweke mikir dheweke sanajan dheweke bakal diputer dening Kiyotaka opo wae. Dheweke nggunakake dheweke kanggo keuntungan dhewe, nanging dheweke kudu ngidini.

Kushida - Classroom Of The Elite Explained

Pungkasan kita duwe Kikyō Kushida sing nuduhake pribadine banget anget, tenang, lan ngrawat. Dheweke katon apik ing antarane kanca-kancane lan nuduhake sifat lembut sing apik. Malah ing episode pisanan, dheweke nyatakake tujuan utamane yaiku dadi kanca karo saben wong ing sekolah.

Nanging ing episode kaping 3 utawa kaping 4, dituduhake yen dheweke duwe sisih sing beda banget, lan kepribadian sing paling sering ditampilake palsu. Iku medeni lan maneh nuduhake sipat sociopathic nanging mung siji sing nemokake rahasia dheweke Kiyotaka. Dheweke banjur ngancam dheweke kanthi ujar manawa dheweke bakal dirudopekso yen dheweke mbukak rahasia. Iki nuduhake pribadine sing nyata, nanging dheweke ngapusi wong liya Horikita, sing nglirwakake lan umume tetep adoh saka dheweke ing umum.

Sub Karakter - Kelas Elite Dijelasake

Aku ora nate duwe masalah karo akeh karakter ing seri kasebut, nanging sawetara sing ora bisa ditindakake amarga dialog sing over-the-top, utamane. Manabu, kaya-kaya dheweke mikir dheweke Horatio Kane saka CSI Miami. Nanging, ana sawetara karakter menarik sing aku seneng banget kayata Chabashira lan Ryuuen.

Sistem Poin Kelas - Kelas Elit

Nada nyata lan dhasar saka narasi disetel ing pungkasan episode pisanan. Kabeh siswa diwenehi poin tartamtu sing bisa digunakake kanggo tuku sandhangan, panganan, aksesoris, lan barang-barang omah lan gaya urip liyane. Sawetara iki ora pati penting banget. Conto iki bakal dadi PSP (Aku mikir) kang Yamauchi tuku ing episode pisanan.

Sistem Poin Kelas - Dijelasake Kelas Elit
Sistem Poin Kelas - Dijelasake Kelas Elit

Iki dudu barang sing dibutuhake banget nanging dheweke isih tuku. Apa sebabe sekolah ngidini siswa tuku barang sing ora ana gunane kaya iki ing sekolah? Nalika dheweke kudu sinau lan maju kelas? Alasane amarga kabeh iku ujian. Ya, sing bener, ing pungkasan episode pisanan kita dikandhani yen poin-poin kasebut sejatine ora ana watesan, (ora dicritakake) lan saben kelas kudu duwe nilai rata-rata sing dhuwur supaya bisa ngganti kelas. .

Ryuuen Ngetung Poin Kelas - Dijelasake Kelas Elit
Ryuuen Ngetung Poin Kelas - Dijelasake Kelas Elit

Saiki, sing narik kawigatenku yaiku ora saben siswa bisa maju menyang kelas sabanjure yen entuk poin sing cukup kanggo awake dhewe. Nanging, poin kasebut banjur diitung lan metu menyang titik rata-rata kelas. Dadi yen Kelas D tekan rata-rata TCTerms luwih saka ayo ngomong Kelas C, Kelas D bakal nyalip Kelas C lan dadi anyar Kelas C, nalika asli Kelas C bakal mudhun lan dadi anyar Kelas D.

Konflik & Kerja Tim ing Kelas - Dijelasake Kelas Elit

Aku seneng banget karo gagasan iki amarga tinimbang ngandelake karakter individu kanggo nindakake luwih dhuwur tinimbang wong liya lan munggah ing ndhuwur dhewe, maju menyang kelas sing luwih dhuwur kanthi kecepatan dhewe, dheweke malah dianakake kanggo kinerja kanca-kancane. Dadi apa sing ditindakake kanggo narasi lan kepiye pengaruhe karakter ing seri kasebut?

Kapal Pesiar saka Classroom Of The Elite -Classroom Of The Elite Explained
Kapal Pesiar saka Classroom Of The Elite -Classroom Of The Elite Explained

Uga ing wiwitan seri, karakter ing Kelas D (kelas sing utamane kita tindakake ing Anime lan Kelas sing Kiyotaka ana ing), umume kabeh nyoba akur lan ngenalake awake dhewe, dene sawetara sing ora isin saka konflik lan konfrontasi lan mbantah lan ora setuju wiwit wiwitan. Kita ndeleng iki akeh karo Sudo, amarga dheweke tansah gelut Horikita, sanajan dheweke entuk manfaat kanggo kelas kasebut adhedhasar kekuwatan lan keberanian.

Kiyotaka nggawe kesepakatan - Classroom Of The Elite Explained
Kiyotaka nggawe kesepakatan - Classroom Of The Elite Explained

Intine kabeh sistem poin kelas rata-rata yaiku meksa kanca-kanca kelas kanggo kerja bareng. Dheweke kudu kerja bareng supaya ora tetep ing ngisor lan mesthi tetep Kelas D.

Apa S Points?

Sing pisanan ngerti babagan Poin S yaiku padha karo poin normal, mung bedane yaiku dipikolehi kanthi cara sing beda-beda lan biasane ditambahake sawise Siswa utawa Kelas ngrampungake tugas utawa siswa entuk poin ekstra amarga saka tugas sing wis rampung, utawa luwih penting, tugas ekstra sing wis rampung. Sing liyane sing nonton ing anime liyane sistem TCTerms bakal nggawe pangertèn. Intine kaya ing ngisor iki:

kredit: Wiki Fandom

S-Titik (Sポイント, Esu Pointo): Uga dikenal minangka S-Sistem (Sシステム, Esu Shisutemu) ing anime, S-Point iku salah siji saka ciri founding sing umumé nyumbang kanggo prestise saka SMA Nurturing Majeng lan masa depan murid-murid sing dijanjekake. Nanging, konsep sistem iki durung dicethakaké.

Titik Kelas (クラスポイント, Kurasu Pointo): Iki diwenehi merata kanggo siswa ing saben kelas lan beda-beda ing antarane kelas, gumantung saka kinerja kelas. Sanadyan kabeh faktor sing dianggep isih durung katon kanthi jelas, siji bab sing mesthine yaiku akumulasi liwat upaya kelas kanggo ningkatake status akademik. Kajaba iku, nilai kasebut diumumake ing pungkasan saben wulan. Nanging, ing kasus sing jarang ana regejegan antarane kelas, titik kelas kasebut ditahan lan diputusake. Siji titik kelas padha karo 100 poin pribadi.

Titik Pribadi (プライベートポイント, Puraibēto Pointo): Iki minangka nilai kuantitatif sing bisa ditransfer sing diduweni saben siswa sing bisa digunakake kanggo transaksi, perdagangan komersial, lan kontrak amarga bisa dikonversi ing unit moneter. Nilai uga mundak akeh kanggo saben siswa ing wiwitan saben sasi dening faktor 100 kanggo TCTerms kelas terus kelas pamilike; tegese, yen kelas njaga 1,000 TCTerms kelas kanggo kabèh sasi, iku samesthine sing saben siswa ing kelas sing bakal duwe tambahan 100,000 TCTerms pribadi ing wiwitan sasi sabanjuré. Saben titik regane 1 yen ing mata uang.

Titik perlindungan (プロテクトポイント, Purotekuto Pointo): Proteksi poin menehi hak kanggo nolak expulsion. Sanajan sampeyan gagal tes, anggere sampeyan duwe titik perlindungan, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo mbatalake pitakon sing salah. Nanging, poin kasebut ora bisa ditransfer antarane siswa.[1]

Ujian Khusus (khususTokuajaべつKanggoKenTokubetsu Shiken): Ujian sing ditindakake kanggo nemtokake nilai kelas kanggo saben kelas.

Pungkasan Kelas Elit

Saiki kanggo ngerti asale saka sistem titik lan kepiye pengaruhe tumindak para karakter ing Classroom Of The Elite, sampeyan kudu entuk episode pungkasan ing ngendi twist paling gedhe dicethakaké.

4 Kelas kasebut diuji nalika dikirim menyang pulo sing adoh kanggo melu ing tes pungkasan ing musim pisanan. Kelas Kelas Elite. Kelas 4 didhawuhi ngedegake kemah ing ngendi wae. Siji Kelas dadi ing guwa rahasia, nalika liyane mranata munggah camp ing pantai lan wis katelu kanggo paling kanggo episode. Sampeyan njaluk idea. Tujuan saka game utawa tes yaiku kanggo ngerteni sapa sing dadi pimpinan ing saben tim.

4 Kelas Nglumpukake kanggo asil - Classroom Of The Elite Explained
4 Kelas Nglumpukake kanggo asil - Classroom Of The Elite Explained

Nalika game diwiwiti, kabeh kelas kudu mutusake sapa sing bakal dadi pimpinan tim kanggo tim kasebut. Sapa wae sing dadi pimpinan tim kanggo tim kasebut kudu ora mbukak identitase menyang tim liyane. Dadi, tujuane saben tim kanggo ngerteni sapa sing dadi pimpinan kanggo saben tim. Ana persil saka konflik antarane kelompok, minangka Kelas C wis pesta pantai lan Kelas B ngirim ing ndelok kanggo nyolong jeroan saka sawetara bocah-bocah wadon ing Kelas D.

Kepinteran Kiyotaka ditampilake (maneh)

Iku kabeh katon banget kanggo Kelas D, nganti pungkasan sing ditampilake Kelas D bener menang game njupuk paling TCTerms. Iki kabeh amarga saka Kiyotaka, sing ing awal game sok dong mirsani sing bisa ngganti pimpinan Kelas yen sampeyan duwe alesan apik banget kanggo. Horikita sing mutusaké kanggo dadi pimpinan kelas lara nalika dheweke metu kanggo nyoba lan mungkasi siji saka bocah-bocah wadon sing nyolong jeroan saka kemah, pungkasanipun succumbing kanggo udan atos lan angin nalika dheweke keno munggah karo maling.

Kiyotaka ngandhakake yen dheweke dadi pimpinan sajrone Horikita - Classroom Of The Elite Explained
Kiyotaka ngandhakake yen dheweke dadi pimpinan sajrone Horikita - Classroom Of The Elite Explained

Amarga iki, Kiyotaka ngganti pimpinan Kelas kanggo awake dhewe, lan ora marang sapa, malah ora Horikita. Kabeh wong ing tim liyane kabeh nganggep iku Horikita tinimbang wong liya. Yagene padha tho? Horikita iku sing paling pinter, licik lan kuwat, iku bakal nggawe pangertèn sampurna kanggo iku dheweke.

Salam pungkasan - Dijelasake Kelas Elit

Anime Kelas Kelas Elite ana Anime gedhe lan mesthi digawe kejiret manungsa waé. Aku seneng episode pisanan lan mulane aku terus nonton nganti pungkasan. Masalah tenan iku Kelas Kelas Elite ditinggalake ing pungkasan sing ora mesthi. Kita ora bisa ndeleng tes sabanjure sing bakal ditindakake saben kelas, lan mesthi ora bisa ndeleng luwih akeh. Kiyotaka wicara sethitik kang marang ing mburi episode nalika lagi mikir Horikita lan carane dheweke dudu kanca, ora mikir sekutu.

Horikita, Kushida lan Kiyotaka njupuk lift bebarengan - Classroom Of The Elite Explained
Horikita, Kushida lan Kiyotaka njupuk lift bebarengan - Classroom Of The Elite Explained

Yen sampeyan pengin a Kelas Kelas Elit Musim 2 banjur nimbang maca artikel sadurunge babagan Anime kene, ngendi kita pindhah liwat yen isih ana isi kanggo diadaptasi, nalika iku bakal release, alesan iku kamungkinan lan liyane. Yen sampeyan seneng maca artikel iki, mangga nimbang nyanyi nganti milis kita ing ngisor iki supaya sampeyan ora bakal kantun nganyari nalika nerbitake artikel anyar kaya iki. Matur nuwun kanggo maca, tetep aman lan seneng-seneng.

Ndaftar menyang mailing list ing ngisor iki.

Tuku Cradle View Merchandise kanggo ndhukung situs lan pangripta.

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: