Kaca Komunitas

Apa ing Kaca Komunitas kita

Kaca iki bakal dianyari saben dina lan bakal kalebu kiriman komunitas sing gegandhengan karo saluran YouTube lan situs web. Muga-muga sampeyan kabeh bisa nuduhake pikirane ing situs web lan saluran YouTube amarga bakal migunani banget kanggo kita.

Kita target kanggo nambah akeh konten ing kaca iki lan liyane nalika minggu terus. Dadi mangga dipriksa kaca iki kanthi rutin, yen sampeyan penggemar situs iki lan blog sing dikirim, bareng dhukungan kanthi cara iki, mula bakal dihargai.

Kita bakal nambah sawetara ruang obrolan, lobi obrolan utawa kothak pesen supaya kita bisa ngobrol karo wong liya lan wong liya bisa ninggalake pesen lan ngirim pesen. Kita lagi ngupayakake lan muga-muga bisa enggal rampung. Tetep ngubengi babagan kasebut lan terus mriksa situs kasebut.

Kita bakal mangsuli pitakon babagan situs utawa kiriman blog. Sampeyan uga bisa ngirim email adhedhasar blog, lan takon apa sing sampeyan karepake. Kita bakal mangsuli kabeh pitakon sing dikirim lan bakal mesthi ana ing kana kanggo nanggapi. Sampeyan uga bisa tweet ing ndhuwur yen pengin.

anyar Komentar

Ing ngisor iki ana komentar anyar babagan kiriman blog lan elemen liyane ing situs iki.

Platform Sosial Liyane

Ing ngisor iki ana link menyang saluran YouTube kita. Kita bakal seneng banget yen sampeyan langganan saluran. Iki bakal mbantu kita tuwuh dadi saluran. Kita target ngirim video sing ana gandhengane karo postingan blog kita. Dadi, yen sampeyan wis ngunjungi saluran, coba lengganan lan kaya konten sing wis dikirim, mula bakal migunani banget.

Yen sampeyan mikir manawa kita bakal ngembangake platform liyane kayata Instagram lan FaceBook, wenehake komentar, utawa hubungi email.

Dadi bagean saka layanan langganan email ing ngisor iki. Cukup lebokake alamat email sampeyan lan sampeyan bakal dikirim email saben nggawe postingan anyar.

Info babagan blog lan situs web kita

Kita ngarahake ngirim luwih akeh blog kaya sing wis suwene. Kita bakal enggal miwiti Patreon lan kabeh sumbangan bakal dihargai. Kabeh sumbangan bakal dibuwang ing postingan blog kita lan apa wae sing ana gandhengane karo situs kasebut. Kita uga ngarahake ngirim akeh konten menyang situs iki lan sajrone wektu sing suwe. Kita uga bakal nulis review sing gegandhengan karo anime lan uga nerangake episode. Nanging, iki bakal rada suwe. Sampeyan bisa diwenehi tandha saben upload postingan blog anyar kanthi langganan pengiriman blog.

Iki tegese sampeyan ora bakal kejawab salah sawijining postingan blog. Kita nutupi konten ing anime sing populer banget lan tujuane ngirim konten informasi babagan industri iki. Kita mung niyat. Apa wae saran sing diwenehake babagan situs lan kiriman blog kita larang banget. Kita seneng ngrungokake babagan apa sing sampeyan pikirake babagan situs, lan kita kepengin entuk basis penggemar sing setya sing bisa dikirim konten. Yen sampeyan duwe saran utawa pitakon ing blog, aja wedi ngirim email kanthi nggunakake email sing wis diwenehake ing ndhuwur.

Video YouTube anyar saka saluran kita

Ing ngisor iki sawetara video YouTube paling anyar saka saluran. Kita ngirim video sing ana gandhengane karo postingan blog lan anime ing umume, uga jinis seri animasi liyane. Coba waca lan komentar babagan video, uga lengganan saluran, iki bakal nulungi kita lan tuwuh sabisa.

Sampeyan bisa nonton sawetara dhaptar lagu ing YouTube ing ngisor iki kanthi ngeklik video kasebut. Dheweke kalebu Hyouka, Trinity Seven, Woh-wohan Grisaia, HenSuki lan Kelas Elite. Muga-muga sampeyan bisa nikmati lan bisa mriksa uga priksa anime gratis sing kasedhiya ing kene Kaca Anime gratis.

Translate »
%d bloggers kaya iki: