sumbangan

Kabeh sumbangan bakal dibuwang kanthi patut

Napa nyumbang kanggo kita?

Kita ngurmati sumbangan apa wae sing diwenehake lan iki bakal mbantu kita yen sampeyan menehi sumbangan. Ninggalake kaya lan nuduhake dhukungan kanthi cara iki minangka cara liya supaya bisa tuwuh dadi situs. Muga-muga slamet, muga sumbangan kanthi tanggung jawab. Kabeh sumbangan bakal dietung lan dibuwang miturut unsur kanggo ngewangi Cradle View, kanthi resmi cradleview.net lan ora ana tujuan liyane.

Pilihan sumbangan kita

Ing ngisor iki kita duwe sawetara pilihan kanggo sampeyan kabeh. Yen sampeyan ora bisa nemokake rega sing cocog kanggo sampeyan, hubungi karo kaca kontak. Utawa email nganggo email sing diwenehake.

Sumbangan $ 1

Sumbangan kanggo pamilik Cradle View kanthi resmi cradleview.net kanggo mbantu situs kasebut. Kabeh dana bakal digunakake.

$ 1.00

Sumbangan $ 2.50

Sumbangan kanggo pamilik Cradle View kanthi resmi cradleview.net kanggo mbantu situs kasebut. Kabeh dana bakal digunakake.

$ 2.50

Sumbangan $ 5

Sumbangan kanggo pamilik Cradle View kanthi resmi cradleview.net kanggo mbantu situs kasebut. Kabeh dana bakal digunakake.

$ 5.00

Sumbangan $ 10

Sumbangan kanggo pamilik Cradle View kanthi resmi cradleview.net kanggo mbantu situs kasebut. Kabeh dana bakal digunakake.

$ 10.00

Translate »
%d bloggers kaya iki: