Anime In-depth Kuzu Ora Honkai

Njelajah Peran Manipulatif Akane Ing Scums Wish

Perkiraan wektu maca: 8 menit

Akane minangka karakter sing jahat lan manipulatif ing Anime Scums Wish. Kita ndeleng iki ing episode pisanan nalika dheweke dikenalake. Dadi kenapa sifat dheweke dadi bagean gedhe saka pertunjukan lan kenapa penting kanggo narasi umum crita kasebut? Ing kirim iki, kita bakal ngrembug mung. Dadi santai nalika kita nliti aspek lan sipat sing medeni saka Akane Minigawa lan kepiye peran penting ing crita kasebut.

Pambukane Akane

Apa Akane Minigawa Cantik?
iklan

Cara dikenalake Akane mbedakake dheweke saka karakter liyane sing luwih apik tinimbang Mugi lan mesthi Hanabi. Aku entuk kesan yen Hanabi duwe alasan sing apik kanggo ora seneng karo Akane wiwit wiwitan lan aku entuk kesan umum saka episode pisanan.

Ora Hanabi cemburu. Iku sing dheweke bosen ndeleng kabeh lanang iki tiba sirah liwat tumit kanggo wong wadon iki. Wanita sing gampang dideleng yaiku wanita sing manipulatif, licik, kasar, lan egois. Mesti lara banget nalika Mugi milih Akane ing pungkasan lan ora katon. Akane mesthi seneng saben menit. Ngerti yen Mugi dadi duweke lan duweke kanggo dolanan.

Apa sing nggawe Akane kaya ngono ing Scums Wish?

Akane Minigawa

Bisa uga ana sawetara faktor. Umpamane, dheweke digunakake lan dolanan karo awake dhewe nalika isih enom? Iki bisa nerangake dheweke kurang empati marang Mugi lan Hanabi. Bisa uga nerangake kenapa dheweke ora peduli yen Mugi lan Hanabi lagi konflik amarga dheweke seneng ndeleng dheweke ora setuju lan gelut.

iklan

Alasan liya bisa uga ana gegayutan karo kekuwatan. Akane seneng nggunakake wong liya ing saubengé kanggo maju kanthi pribadi lan ora peduli sapa sing lara sajrone proses kasebut anggere dheweke entuk apa sing dikarepake. Kaya nalika dheweke ngerteni sapa sejatine sing ditresnani Hanabi.

Dheweke nuduhake kasunyatan iki ing ngarepe Hanabi, malah nggodha dheweke. Dadi apa sing dituduhake iki? Iku nuduhake yen dheweke ora duwe empati marang wong liya lan seneng ndeleng wong liya lara lan nandhang susah. Kaya Hanabi.

Siji aspek pungkasan sing kudu dipikirake yaiku masa kanak-kanak Akane. Bisa uga ana salah sawijining aspek masa kanak-kanak sing ilang. Bapake bisa lunga, contone, utawa ibune.

Salah siji bakal duwe pengaruh banget babagan carane dheweke tuwuh. Iku uga bakal mengaruhi carane dheweke wis disiplin lan dheweke persepsi umum moralitas.

Kabèh mau diturunaké marang kowé liwat wong tuwamu. Nanging, kita ora ngerti babagan masa lalu Akane. Yen ana kelanjutan Manga utawa Anime ing mangsa ngarep, muga-muga iki sing bakal kita deleng. Nanging, saiki, kita kudu ngenteni lan ndeleng.

Apa Akane bakal ngganti cara dheweke ing Scums Wish?

Kemungkinan sing Akane bakal owah cukup sithik yen sampeyan takon karo aku. Iki ora adhedhasar guess. Iku adhedhasar kasunyatan sing cedhak episode mengko saka Anime, kita weruh sing Akane ngapusi Mugi kanggo milih dheweke lan nglampahi wengi karo dheweke. Mesthekake yen Hanabi ora entuk kesempatan kanggo menang maneh. Tumindak ing uripe minangka bukti sapa sejatine manungsa.

Akane nggambarake

Tumindak karakter dheweke ing seri Scums Wish Anime kanthi jelas nuduhake yen dheweke ora bakal ngganti kapan wae. Yagene dheweke duwe niat nglakoni? Dheweke bisa njaluk sapa sing dikarepake kanthi nggunakake sifat sing apik lan seductive kanggo ngobrol manis lan mbujuk sapa wae supaya ngrungokake apa sing diomongake.

Dheweke nggawe manawa kanggo nggoleki Pak Kanai uga, malah gumunggung sukses dheweke romantis karo guru. Aku ora percaya yen dheweke ngomong iki malah nggawe awake katon luwih apik tinimbang Hanabi. Aku mikir dheweke ngomong mung kanggo tresna Hanabi luwih saka dheweke wis rampung ing episode sadurungé. Nalika ndeleng Pak Kanai lan Akane ing Manga Spin-Off bebarengan, jelas dheweke entuk apa sing dikarepake. Mesthine angel banget kanggo Hanabi.

Akane dadi alasan Hanabi lan Mugi ora bebarengan

Hanabi lan Mugi curhat bebarengan

Nyuwun pangapunten kanggo nuduhake sing jelas, nanging kita kabeh pengin Hanabi lan Mugi bebarengan sawise Anime rampung. Kepriye rasane ngerti yen dheweke dadi alasan tresnane siji lan sijine ora tau tuwuh dadi apa sing dikarepake. Sedhih banget yen katon kaya iki. Cara dheweke nggunakake Mugi lan hubungan seksual karo dheweke, ngerti iki bakal nglarani Hanabi. Kasunyatane dheweke uga ngerti nggunakake Pak Kanai minangka senjata nglawan Hanabi, malah ngandhani yen dheweke bakal nyebar informasi babagan minat katresnan Hanabi sing sejati.

Akane Minigawa

Aku yakin yen Hanabi lan Mugi ana ing lingkungan sing bakale ora duwe pengaruh gedhe marang Akane, critane bakal dadi luwih apik lan menarik. Nanging, pungkasan saka Scums Wish arang banget nandhang sungkowo lan ora marem, loro karakter utama ora entuk apa sing dikarepake.

Apa Akane bakal nyoba nyegah Mugi lan Hanabi ing mangsa ngarep?

Iki minangka pitakonan menarik sing dakpikir sadurunge miwiti artikel iki lan sing dakanggep kudu dijawab. Alasane, bisa uga ana wektu nalika kita bisa ndeleng loro karakter utama saka Scums Wish bersatu maneh. Yen kepriye carane Hanabi lan Mugi bisa bali maneh, apa Akane bakal ngerti? Lan dheweke bakal nyoba lan nyegah dheweke miwiti hubungan anyar.

Pak Kanai lan Akane

Cara sing dakkarepake yaiku Akane entuk kabeh sing dikarepake ing pungkasan crita. Iki minangka akhir sing bahagia kanggo Akane, ora kaya Mugi lan Hanabi. Apa dheweke bakal peduli karo wong loro kasebut golek rasa seneng maneh? Utawa dheweke bakal cemburu karo rasa seneng pasangan? Akane ngalahake Hanabi ing pirang-pirang wilayah. Nanging, salah sawijining sing ditindakake yaiku pemuda. Akane mesthine ana ing pertengahan nganti pungkasan 30-an ing Anime, dene Hanabi udakara 15-17.

Akane lan Hanabi saka Scums Wish

Apa Akane bisa cemburu karo Pemuda pasangan kasebut lan kasunyatan manawa dheweke duwe katresnan enom lan luwih eksperimen lan resik? Bab sing ora bisa ditampa dening Akane saka hubungane karo Pak Kanai. Aku ora bakal ngomong yen iku adoh banget. Wong iri karo perkara sing paling cilik. Apa tenan babagan iki menehi saran?

Akane nyapa Hanabi

Aku bakale pengin sing paling apik sing ditawakake. Bab sing saben wong sawise. Dheweke njupuk Mugi lan mengko mesthi ing Spin-Off Manga Pak Kanai. Aku malah bisa mbayangno dheweke selingkuh karo Kanai mung kanggo nyolong Mugi adoh saka Hanabi maneh, nanging iku rada metu saka karakter, malah kanggo wong kaya dheweke, kang kekejeman ora ngerti wates.

Nutup pikirane

Mugi lan Hanabi nonton Kanai lan Akane bebarengan

Aku seneng karo Akane lan cara dheweke nulis. Dheweke dadi antagonis sing apik banget kanggo seri kasebut lan aku seneng karo cara dheweke biasane nggawa konflik antarane Hanabi lan Mugi. Liyane bab kanggo nambah bakal carane gampang dheweke nindakake iku. Dheweke nggawe katon gampang! Cetha apa masalah ing Scums Wish, lan iku Akane. Tanpa mangu-mangu. Yen ana Season 2, dheweke bakal bisa nindakake apa sing paling apik. Yen kita bisa ndeleng dheweke ora dikenal saiki nanging sampeyan bisa mriksa artikel kita ing Musim 2 Scums Wish.

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: