Potensi / Rilis mbesuk

Hajimete no Gal Season 2 Bisa Luwih Cedhak Saka Sing Dikira

Hajimete no Gal iku misuwur banget Echi jinis Anime. Iki dadi misuwur nalika dirilis maneh 2017. The anime ditampa kanthi apik lan dadi favorit penggemar ing antarane akeh. Ing artikel iki, kita bakal nerangake kenapa Hajimete no Gal Season 2 kemungkinan, lan wektu bakal diluncurake.

The Manga amarga Anime iki isih ditulis lan ora nuduhake tandha-tandha bakal mudhun, kanthi edisi manga paling anyar bakal dirilis ing awal 2021. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug kenapa iki penting lan apa tegese kanggo a Hajimete no Gal Mangsa 2.

Ringkesan

Hajimete no Gal punika harem jinis Anime dicampur karo komedi lan Roman. Iku uga njupuk sawetara nada manis uga. Karakter (antagonis), Yame, ditampa kanthi apik dening para penggemar lan dheweke mesthi nindakake seri kasebut luwih dhisik tinimbang sing arep dituju. Junichi karakter utama iku jenis kapitunan lan ora ngeweruhi ing kabeh nanging bocah-bocah wadon ing sekolah.

Hajimete no Gal Season 2
Yame ditekan dening murid sing luwih tuwa.

Yaiku nganti kanca-kancane njagong dheweke banjur takon Yame, kanthi nyelehake kertu ing lemari dheweke tanpa idin. Tanpa sadar marang dheweke, Yame njupuk dikarepake kanggo wong nalika ngakoni kanggo dheweke lan bener nampa kanggo metu karo wong.

wayahe iki amplified, nalika Yame mengko ngumumke marang sak kelas yen wong loro iku saiki pacaran.

Iki nyebabake gangguan gedhe ing kelas lan kabeh wong kaget lan bingung yen iki pancen kedadeyan! Yame iku prawan ayu lan kelangan, dadi katon aneh banget yen dheweke metu karo Junichi diwenehi status SMA kang ketok.

Pungkasan saka Hajimete no Gal

Saiki pungkasan saka Hajimete no Gal ana cantik conclusive, karo Yame lan Junichi mungkasi bebarengan. Iku jenis happy ending uga. Iku ora kaya Kepinginan Scums ngendi pungkasan banget depressing lan loro karakter utama ora entuk apa sing dikarepake. Loro-lorone paraga utama entuk apa sing dikarepake.

Iki bisa uga ora dadi tandha apik kanggo sawetara anime penggemar minangka bisa ateges sing anime ora bakal diterusake luwih suwe tinimbang sing wis ana. Nanging, iki bisa uga ora kedadeyan amarga akeh alasan.

Hajimete no Gal Season 2
Yame Yukana lan Junichi Hashiba

Situasi Manga Hajimete no Gal

Minangka 26th October 2021, wis ana 13 Jilid saka Manga ditulis. Kabar apik iku mung 5 saka Manga volume kanggo Hajimete no Gal wis dicocogake. Sampeyan bisa ndeleng saka gambar ing ngisor iki sing wis akeh liyane manga volume saka Hajimete no Gal sing wis diterbitake. Dadi tegese iki Hajimete no Gal bakal entuk season 2?

Hajimete no gal Season 2
Hajimete no gal Season 2

The Magna volume sing wis dibunderaké minangka volume manga kang asli Anime Hajimete no Gal wis digawe lan diadaptasi. Nalika sampeyan bisa ndeleng isih ana 7 volume liyane saka manga kanggo dicocogake. Uga iki aku uga pengin nambah sing Manga isih ditindakake. Isih durung rampung lan ora nuduhake tandha-tandha.

Bakal Hajimete no Gal Season entuk musim 2?

Hajimete no Gal Season 2
Hajimete no Gal Season 2
iklan

Hajimete no Gal ana Anime banget populer kang aku sante banget. Hajimete no Gal entuk lalu lintas nalika metu lan iki mung saya gedhe lan luwih gedhe.

Karakter utama seneng banget, aksi layanan Harem lan Fan ditampa kanthi apik lan antagonis (utamane ora ana antagonis ing seri kasebut) Yukana dadi hit karo meh kabeh wong sing nonton acara kasebut. Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Anime mung diadaptasi nganti 5 volume saka Manga, kanthi OVA khusus uga dirilis.

Dadi karo 7 volume isih kudu diadaptasi, lan karo Manga isih aktif lan ora nuduhake tandha kalem mudhun, misale jek manawa mangsa 2 saka Hajimete no Gal temtunipun ing baris kanggo produksi. Salah siji saka perusahaan produksi asli Jōtarō Ishigami Ichigo Yamada utawa perusahaan produksi liyane sing kepengin njupuk peran kasebut.

Hajimete no Gal Season 2
Hajimete no Gal Season 2

Senajan wis sawetara wektu wiwit episode pungkasan saka Hajimete no Gal dirilis, iku mesthi ora ateges sing anime ora bakal diterusake. Ing ngisor iki ana 4 alasan utama Hajimete no Gal kudu entuk detik:

iklan
  1. Wis akeh anime sing wis hiatus kanggo dangu. Mung bali maneh sawise istirahat. Lagoon Ireng lan Full Metal Panic iku conto sampurna.
  2. Anime diadaptasi 5 volume saka Manga, nalika isih ana 7 volume liyane sing kudu diadaptasi.
  3. Malah yen kabeh Hajimete no Gal Manga wis ditutupi, isih bing ditulis nganti saiki.
  4. Hype kanggo Hajimete no Gal ana lan pengin kanggo Mangsa 2 banget kacathet, Mangsa Kapindho punika idea gedhe.

Kanggo alasan iki, kita ngringkes yen mangsa kapindho saka Hajimete no Gal iku banget cukup lan babar blas bisa. Kabeh komponen utama kanggo musim liyane sing bakal digawe ana, kanthi pangarep-arep, kita kudu ndeleng musim kapindho!

Hajimete no Gal Season 2
Hajimete no Gal Season 2

Nalika Hajimete no Gal Season 2 Rilis?

CV ngira yen produksi Season 2 saka Hajimete no Gal bakal miwiti sapisan maneh sawetara volume saka Manga wis diadaptasi. Paling ora 1 utawa 2. Iki minangka volume sing isih perlu. Ora perlu ngganti kabeh 7, bisa diwiwiti kanthi 5 volume.

Hajimete no Gal Season 2
Hajimete no Gal Season 2
iklan

Dadi, wiwit 7 saka 5 sing dibutuhake wis ditulis, banjur wektu sing Season 2 saka Hajimete no Gal cukup cedhak. Kanthi isi luwih saka cukup ditulis kanggo diadaptasi dening perusahaan produksi, misale jek tartamtu sing Season 2 bakal dirilis watara 2022. Mungkin malah Desember, minangka nalika OVA dirilis.

We ngira sing Hajimete no Gal mangsa 2 bakal dirilis watara wektu iki utawa sak 2022. Muga-muga artikel iki bisa mbantu sampeyan, kabeh sing dakkandhakake iku faktual lan bener. Lan kita uga yakin kesimpulan kita realistis lan adhedhasar. Muga-muga artikel iki bisa migunani kanggo sampeyan kaya sing dikarepake. Aja lali kanggo duwe dina sing apik, nuduhake, komentar, lan kaya artikel iki.

Artikel sing padha

Kakegurui Season 3, Tanggal Rilis, Where To Watch + More
Kakegurui minangka Anime Fiksi Dramatis sing metu ing 2017.…
The Way of the Househusband Season 3 Tanggal Rilis
The Way of the Househusband yaiku Anime Slice Of Life sing…
Kaguya Sama Season 3 Tanggal Rilis + Karakter Anyar
Kaguya Sama minangka Anime Roman sing ditresnani sing wiwitane metu ing…
Komi Ora Bisa Ngomong Tanggal Rilis, Ngendi Tonton + Liyane
Komi Can't Communicate minangka adaptasi Anime anyar saka Manga populer ...
Rent-A-Girlfriend Season 2 Tanggal Premiere + Ending Dijelasake
Akeh wong sing ngarepake Rent a Girlfriend Season 2 lan…
Aja Dolanan Karo Aku Miss Nagatoro - Musim Premier Tanggal 2 Ringkesan & Pikiran
Aja Main Dolanan Aku Miss Nagatoro yaiku Anime sing wis daktingali…

Tuku Cradle View Merchandise kanggo ndhukung panulis situs

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: