Potensi / Rilis mbesuk

Hajimete no Gal - Musim 2 Tanggal Pratama Potensi

Kita wis nggawe artikel sing luwih anyar babagan kahanan Hajimete no Gal Season 2 amarga luwih anyar lan kita duwe info liyane. Mangga maca kene:

Ringkesan - Hajimete no gal Musim 2 Potensi Tanggal Premier

Hajimete no gal musim 2

Hajimete no Gal, sing jarene jarene "Pacar pertamaku yaiku Gal" mung nampilake 10 episode, nanging amarga sawetara sebab seri (yen sampeyan bisa ngarani) dadi favorit ing antarane para penggemar anime lan kritikus.

Liyane saka fisik karakter utama Yame Yukana, sifat lucu lan pesona sing apik yaiku sing bisa nonton terus nonton.

Yen sampeyan wis rampung nonton anime kaya Clannad utawa Scum's Wish, disaranake nonton iki amarga sampeyan bakal nyenengake sampeyan.

Kabeh paraga ora bisa dielingi lan nyenengake kanggo ditonton lan nyatane, aku kepingkel-pingkel karo sawetara dialog sing diandharake para paraga.

Karakter utama - Hajimete no gal Musim 2 Tanggal Premier Potensi

Hajimete no gal musim 2

Pisanan kita duwe Yama Yukana, sing dadi siswa ing sekolah menengah pertama sing misuwur yaiku karakter utama Junichi. Dheweke katon minangka bocah wadon sing populer amarga pola klambi lan tumindak. Sikap umume kanggo siswa liyane kalebu Junichi lan kanca-kancane yaiku "Gyal“. Nanging, dicethakaké dheweke dudu acara sing nggambarake dheweke, lan kasunyatane duweni watak sing dikarepake. Dheweke kayane ora ngadili wong liya adhedhasar penampilane lan kayane kalebu wong sing apikan lan peduli karo niat sing apik.

Hajimete no gal musim 2

Kapindho mesthi yaiku Junichi Hasiba, sing uga sekolah ing sekolah sing padha karo Yukana. Ing episode wiwitan Junichi katon minangka "nerd", "scum" lan wong sing ora dikarepake sacara umum. Iki amarga dheweke dicekel Yukana nalika ndeleng majalah porno nalika sekolah. Nanging, ditemokake yen Junichi mung wong normal sing kepengin urip tanpa drama lan ngeculake keperawanane, mula ora disenengi kanca-kancane, sing padha kaya awake dhewe.

Sub karakter - Hajimete no gal Musim 2 Potensi Tanggal Premier

Kabeh karakter sisih kasebut bisa digunakake kanthi sampurna kanggo nyedhiyakake swasana sing apik, nggawe narasi sakabehe luwih guyonan lan nyenengake lan mesthi dadi rebound. Pancen, ana karakter liyane sing bisa kasebut, nanging kita ora duwe wektu kanggo nutupi kabeh, mula ana sawetara sebutan sing diajeni.

Ana karakter liyane sing jenenge ora bakal dakkandhakake mung amarga kasunyatane dheweke iku pedofil harfiah, nanging sawetara perkara sing dheweke ucapake nggawe aku guyu. Luwih saka "Aku ora percaya, dheweke sejatine mung ngakoni yen ngguyu" tinimbang "oh, ngguyu iki lucu banget", nanging kadang komedi mesthi ora bisa digunakake. Aku ngerti yen pedofilia dudu guyon, nanging mangga nonton klip iki lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing dakkandhakake. Muga-muga kita ora duwe sih kanggo ndeleng monster iki ing musim 2 saka Hajimete no gal.

Dijupuk saka Musim 1, Episode 4 - Apa Hajimete ora bakal entuk musim 2?

Mbalik menyang crita utama, kabeh plot kasebut ngubengi Junichi kanthi ora sengaja takon karo Yukana. Iki amarga dheweke disiapake kanggo nindakake iki dening kanca-kanca, sing bakal kita mengko. Salah sawijining kanca ninggali cathetan ing loker Yukana sing njaluk dheweke ketemu ing sekolah lan nalika Junichi muncul Yukana lagi ngenteni. Crita utama penting banget amarga ana gegayutan karo kemungkinan musim 2 Hejimete no gal.

Dheweke ngobrol sawetara suwe lan pungkasane Junichi takon karo Yukana kanthi cara setengah ati lan mikir yen dheweke bakal nolak. Nanging, sawise ngobrol ing antarane wong loro, Yukana setuju lan kekarone wiwit pacaran. 9 episode sing isih ana yaiku usaha sing ditindakake Yukana lan Junichi. Lan, amarga ora kepenak sawetara wong ngira, 9 episode sing isih ana pancen nyenengake kanggo aku.

Hajimete no gal musim 2
Dijupuk saka “は じ め て の ギ ャ ル (NAZ)

Kita bisa ndeleng Junichi lan Yukana seneng-seneng, lan hubungane tuwuh amarga iki. Nanging, kayane amarga kepinteran sing apik ing Yukana, lan tumindak, Junichi nganggep dheweke bakal dijupuk saka dheweke kanthi pertandingan sing luwih apik. Iki minangka salah sawijining masalah sing ditemokake pasangan kasebut lan nyatane Junichi sejatine ora percaya karo Yukana, lan malah ngetutake dheweke nalika dheweke ketemu karo kanca-kanca lawas. Ana sesambetan bakal ana lan isih pengaruh ing cuaca utawa ora bakal ana musim 2 Hajimete no gal.

Kasunyatane, sajrone kabeh seri, Junichi ora precaya karo Yukana lan ora beda. Kita sinau saka episode mengko yen Yukana umume duwe perasaan marang Junichi lan sejatine pancen peduli karo dheweke. Dheweke malah nesu nalika nemokake Ronko "mesum" karo Junichi nalika dheweke nyoba meksa dheweke hubungan karo dheweke amarga dheweke pengin Yukana kabeh. Kepiye cara iki bisa ditindakake nalika musim 2 ing Hajimete no gal? Terus maca kanggo ngerteni.

Sanajan seri kasebut mung kasusun saka 10 episode (lan OV), nanging nawakake akeh hiburan kanggo para nonton. Kabeh seri lucu, kadang erotis lan duwe pesona babagan sing mesthi narik aku supaya nonton. Aku pancen bakal nyoba yen sampeyan rumangsa sedhih sawise nonton anime sing depresi amarga iki mesthi bakal nyenengake sampeyan.

Hajimete no gal - Mangsa 2 Tanggal Dhuwur Potensi

Hajimete no gal musim 2

Saiki edhisi nomer loro (lan kanthi edhisi tegese manga kaping loro) isih durung ditulis dening Meguru Ueno lan nyatane, pungkasan manga crita kaping pisanan cukup kesimpulan. Iki amarga kita ndeleng loro Junichi lan Yukana bisa kumpul sawise dheweke ora mandheg ngobrol. Iki pancen bakal mengaruhi cuaca utawa ora bakal ana hajimete no musim 2.

Iki nggawe kemungkinan adaptasi anime kaping loro manga iku sithik banget. Wirang yen kita bisa ndeleng loro karakter kasebut maneh, nanging nganti luwih akeh materi tulis, kabeh bisa diarep-arep.

Dadi, iki kabeh sing bisa kita ucapake kanggo Hajimete no gal musim 2 lan kaget ora ana anime sing ana ing alam sing padha karo Hajemete no Gal, lan iki ora disengaja. Anime paling cedhak sing bisa ditemokake ing Hajemete no Gal yaiku "Tulung critakake! Galko-chan ”nanging malah duwe crita sing beda banget karo Hajemete no Gal.

Rating sakabèhé kanggo anime iki:

Rating: 3.5 saka 5.

Yen sampeyan seneng maca iki, priksa kiriman liyane lan situs kita umume, nalika ngirim blog sing padha karo situs iki uga pendapat lan warta liyane. Kabeh konten sing digunakake ing postingan blog iki lan ing situs iki umume dijupuk saka sumber umum lan diterbitake kanggo informasi lan hiburan. Matur nuwun kanthi sanget kanggo maca!

komentar 1

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: