Anime In-depth Kuzu Ora Honkai

Pasangan Anime Ideal ing Kuzu No Honkai

Ana akeh pasangan ideal ing anime, lan sawetara saka wong-wong mau pancene katon metu saka paling. Conto sing apik banget babagan pasangan sing cocog ing Anime Hanabi lan Mugi saka Kuzu Ora Honkai. Sing Dramatik Anime Romantis sing metu minangka Scums Wish TV Series ing 2017 duwe reaksi pamisah saka pamirsa Anime.

Sampeyan bisa ngrungokake kiriman iki liwat Anchor ing ngisor iki:

Terus maca Pasangan Anime Ideal ing Scums Wish ing ngisor iki. Kita rembugan Mugi lan Hanabi's sesambetan, karakter sing, alesan padha ora mungkasi munggah bebarengan ing mburi lan akeh liyane.

Perkiraan wektu maca: 8 menit

Hanabi lan Mugi ing Amben Bareng
Hanabi lan Mugi ing Amben Bareng

Akeh kritikus sing ora seneng karo Anime sing nyatakake yen pungkasane ora mung ora bisa dipercaya nanging ora puas. Ing tangan liyane, akeh pembuangan saka Kuzu No Honkai Manga lan anime ngandika iku pungkasan apik banget amarga nandheske sumelang lan kasunyatan mentahan katresnan unrequited. Ing artikel iki kita bakal nliti hubungan antarane Mugi lan Hanabi, lan ngapa akeh penyayang Anime ndeleng dheweke minangka Pasangan Anime Ideal.

Ringkesan - Pasangan Anime Ideal ing Kuzu No Honkai

Sanajan ing anime padha ora rampung bebarengan lan sedhih mutusaké kanggo mandek hubungan romantis padha miwiti, padha isih salah siji saka pasangan paling tresna dening pembuangan saka anime, minangka everyone panginten padha tenan digawe kanggo saben liyane. Nyatane, ora mung ing urip nyata sing wong-wong mikir yen dheweke dadi pasangan sing apik. Ing ing salah siji saka episode mengko, saperangan saka kanca Hanabi ngomong sing Hanabi lan Mugi padha saperangan sampurna. Iki amarga wong-wong ing sekolah wis ndeleng dheweke ing sekolah, ndeleng dheweke bebarengan, ngambung, nyekel tangan lan kabeh jinis liyane.

Wiwitane Kuzu No Honkai

Ing wiwitan anime ngendi Mugi lan Hanabi ketemu kita waca sing padha koyone ing sesambetan seksual. Iki amarga nalika Hanabi nyawang Pak Kanai, Mugi kabar lan cepet njupuk dheweke adoh. Iki tumindak prasaja sing Mugi iku kabeh bagean saka pakta sing padha mbentuk ing episode pisanan.

Nyatane, Hanabi bener nuduhake ing mburi episode minangka sandi / kita "Kepinginan Scums" – kang temenan ngendi jeneng ing anime asale saka. Kisah nyata saka Kuzu Ora Honkai iku kabeh pusaté watara sing pakta padha nggawe, supaya iku ndadekake pangertèn kok iki jeneng saka anime.

Mugi lan Hanabi ing tangan saben liyane
Mugi lan Hanabi ing tangan saben liyane

Kapan Hanabi ndeleng cara Mugi katon ing Akane dheweke cepet nyadari yen dheweke, kaya akeh bocah lanang liyane ing sekolahe, dheweke minangka salah sawijining penggemar. Dheweke simpati karo dheweke amarga dheweke uga tresna karo Pak Kanai. Bentenipun antarane loro iku minimal.

Loro-lorone ora bisa duwe sing ditresnani, loro-lorone umure padha lan pungkasane dadi mahasiswa sing lagi nyoba seksualitas. Dheweke uga nindakake iki karo karakter liyane sing jenenge Sanae Ebato sing bisa dideleng ing ngisor iki.

c
Hanabi lan Ebato saka Kuzu No Honkai

Sawise Pack iki diwiwiti, padha miwiti urutan digambar metu saka ketemu-up ngendi padha melu aktivitas seksual. Ing kono uga padha rembugan bab sapa sing sejatine ditresnani. Padha simpati karo saben liyane ing wektu iki. Babagan liyane babagan hubungane yaiku dheweke janji ora bakal nate nglarani wong liya, lan mesthi ninggalake wong liya yen dheweke bisa karo sing ditresnani. tresna tenan.

Sipat unorthodox hubungane Hanabi lan Mugi

Dadi kabeh iki pancene nggawe Hanabi lan Mugi pasangan Anime becik? Utawa padha mung saperangan Anime normal liyane. Aku prabédan iku hubungan sing didegaké ing goroh.

iklan

Iku palsu. Nanging, alon-alon liwat wektu, padha dadi luwih ditempelake siji liyane, lan aku Hanabi nyadari yen dheweke seneng karo dheweke luwih dhisik. Ing anime iku crita sedih.

Mugi lan Hanabi setuju kanggo ngakoni wong sing ditresnani lan banjur ketemu maneh ing taman ing wayah sore watara jam 6 sore (bisa uga beda wektu). Nalika wektune teka, Hanabi mesthi bakal ditolak dening Kanai nanging Mugi bakal di sedot maneh kanggo narik manipulatif Akane kang. Mugi wis jinis karo Akane lan dheweke sawetara carane nggawe wong pracaya dheweke pancene seneng wong.

Sayange kanggo Mugi, dheweke ora asli lan dheweke bali menyang cara lawas. Pitakone yaiku: Apa Hanabi teka menyang kesimpulan sing padha karo aku? Apa dheweke mung nganggep Mugi wis rampung iki karo Akane? Utawa dheweke mikir liyane?

Yen sampeyan lagi looking kanggo sawetara gamblang watara pungkasan saka Kuzu Ora Honkai lan Kang Hana lan Mugi iku sesambetan banjur waca artikel kita ing tanggal release saka Scums Wish Musim 2.

Scums Wish Musim 2

Sampeyan uga bisa nemokake video YouTube sing rinci babagan Spin off Manga. Mangga nonton yen sampeyan kasengsem ing potensial Season 2, lan mesthi, liyane ing Hanabi, Akane, Kanai lan Mugi.

Peran Akane lan Kanai ing Kuzu No Honkai

Akane mesthi muter bagean ageng ing anime lan ing sesambetan. Pak Kanai uga main ing anime, nanging ora ana ngendi cedhak minangka akeh minangka Akane nindakake. Kita malah ora entuk akeh dialog saka dheweke. Akane ing tangan liyane wis bagean luwih gedhe kanggo muter amarga dheweke nggunakake pengaruh dheweke kanggo ngapusi Mugi lan uga sawetara wong liyane ing seri.

Akane Kuzu No Honkai
Akane Kuzu No Honkai
iklan

Aku kerep mikir sing tanpa Akane, Hanabi lan Mugi mesthi wis rampung bebarengan. Kanggo alasan sing jelas, iki bisa uga, lan iki tegese karo Kanai, mungkin dheweke mung ketemu lan metu. Dadi mulane, yen Mugi lan Hanabi dianggep pasangan becik nalika padha tenan faking iku, ora bakal ateges padha bakal tenan kanggo saben liyane yen padha ora?

Yen Pak Kanai lan Akane ora duwe pengaruh apa-apa, utawa paling ora 90% pengaruhe luwih sithik tinimbang sing ditindakake ing Anime, aku mikir pengaruh iki bakal ana ing loro-lorone. Mugi lan Hanabi bakal menarik banget. Apa dheweke isih bakal kumpul lan dadi pasangan kekuwatan sing dianggep ana ing Anime? Utawa bakal padha mung nglirwakake saben liyane lan nerusake minangka yen padha ora kasengsem ing liyane?

Hanabi lan Mugi Kissing Kuzu No Honkai
Hanabi lan Mugi Kissing Kuzu No Honkai

Iki minangka konsep sing menarik banget kanggo dideleng. Iki pancen bener babagan alasan kenapa dheweke bebarengan. Elinga, dheweke ora bebarengan amarga padha tresna lan kepincut. Iku amarga padha pengin ndalang liyane minangka wong sing pancene pengin dadi karo. Dadi, minangka imbalan kanggo jaminan liyane, dheweke bakal tulung-tinulung, nglipur, lan nggawe manawa wong liya ora mikir babagan sing ditresnani.

Apa dheweke bakal nggawe Pasangan Anime Ideal ing mangsa ngarep?

Iku hubungan banget warped. Nanging, amarga padha jujur ​​​​lan loro-lorone pancen pengin perkara sing padha, dheweke duwe akeh persamaan. Bentenipun mung bakal yen Mugi or Hanabi padha lawan jinis. Alasan kasebut Mugi lan Hanabi makarya dadi uga bebarengan iku padha ngerti rahasia saben liyane. Iku pancene apa pakta kasebut didegake.

Hanabi lan Mugi ing amben bebarengan
Hanabi lan Mugi ing amben bebarengan
iklan

If Akane wis mung warata metu ditolak Mugi banjur ngandika marang dheweke supaya ninggalake dheweke piyambak, banjur Mugi mesthi bali menyang taman ing wektu sing wis ditemtokake. Padha bakal wis loro tak bali bebarengan, lan paling kamungkinan terus sesambetan padha miwiti. Nanging, tinimbang saiki bakal dadi nyata, saiki dheweke bisa tresna-tinresnan kanthi bener.

Iku cukup ketok saka maneh nonton Kuzu Ora Honkai bilih punika. Hanabi lan Mugi bakal dadi Pasangan Anime Ideal lan paling kamungkinan bakal nindakake hubungan, lan tuwuh bebarengan liwat College. Iki minangka pungkasan sing dikarepake dening akeh wong, nanging akeh penggemar sing isih seneng karo ending kasebut.

Nganti ketemu Mugi lan Hanabi maneh

Kita kabeh tresna Mugi lan Hanabi, lan akeh wong sing pengin ndeleng dheweke bebarengan maneh. Muga-muga, ing Spin Off manga bakal diadaptasi lan kita bisa uga entuk pungkasan sing dikarepake. Saiki kita kudu ngenteni. Iku isin sing Hanabi lan Mugi ngliwati iki lan ora tau rampung bebarengan. Matur nuwun kanggo maca, tetep aman lan seneng-seneng.

Ing ngisor iki sampeyan bisa ndhaptar kiriman email supaya sampeyan ora bakal kantun artikel sing dikirim dening Cradle View.

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: