Potensi / Rilis mbesuk

Penjajahan Bangkit - Musim 2 Tanggal Premier + Pungkasane Diterangake

Yen sampeyan wis rampung ngrampungake High-Rise Invasion seri anime "populer" sing nyusup menyang Netflix ing pungkasan Februari 2021, sampeyan bisa uga mikir apa bakal ana musim liyane anime "brilian" iki. Sampeyan pancen begja amarga ing artikel iki, kita bakal ngerteni apa sing kita ngerteni babagan Invasi Tinggi Musim 2, wektu sing bakal dirilis lan nerangake pungkasan musim sing "megah" 1. Dadi, lebokake " topeng ”lan siyap-siyap munggah menyang jagad raya High-Rise Invasion kanggo artikel lengkap lan muga-muga migunani. Saiki ana spoiler utama kanggo musim siji, mula prelu diwaspada.

Pertemuan pertama Yuri karo "topeng"

Ringkesan - invasi munggah-dhuwur Season 2

Invasi High-Rise duwe crita sing gampang diikuti lan biasane digawe ing episode kaping pisanan, kanthi paraga (utamane sing utama) mung nyritakake kabeh sing kedadeyan lan ngrampungake acara kasebut aja menehi aturan lan liwat Aku ngerti manawa ing basa Inggris, kita ngarani "Spoon Feeding" iki, nanging kira-kira para pamirsa iki prelu dibutuhake amarga angel banget ngetutake yen High-Rise Invasion ora ana dub. Paraga utama jenenge Yuri Honjô nemokake dheweke ing papan sing misterius lanskap jagad iki mung minangka Sky Scrapers. Yuri bakal tampil ing High-Rise Invasion Musim 2 bebarengan karo sawetara karakter liyane.

Ya, asli sejatine aku ngerti, aku durung nate weruh sadurunge. Oalah, nalika nyoba banget nggoleki adhine Rika, dheweke nemokake makhluk humanoid aneh sing diarani topeng kasebut. Makhluk kasebut sejatine ora mateni korban ing kana, nanging luwih becik nggawa dheweke nganti nandhang kasusahan lan ora kepenak, mula nyawane dhewe. Dheweke nindakake iki kanthi mlumpat bangunan kanthi tiwas ing ngisor iki. Sisa crita kasebut ing ngisor iki Yuri nyoba golek cara lan kerja sama karo manungsa liya sing padha karo posisi.

Polisi Adegan Pati - Serangan Tinggi Musim 2

Karakter Utama

Saiki sampeyan (minangka panampil anime rata-rata) bisa uga seneng karakter ing Invasi Bertingkat Tinggi, nanging aku mesthi ora lan aku bakal nerangake sebabe. Lumayan kabeh kalebu karakter anime kanthi tampilan asli lan sebagian unik nanging kanthi karakteristik lan dialog sing padha (utawa mung aku) wis ndeleng bola-bali daur ulang. Dadi ing ngisor iki kita duwe:

Yuri Honjo Watake

Yuri - karakter utama klasik sing mboseni tanpa kepribadian sing nggawe garis trope anime umum sing padha. Dheweke duwe rambut ireng dawa, mripat coklat lan mesthine dadi sing paling gampang (pagelaran kasebut gagal). Dheweke apik banget, lan kuwat banget lan cukup simpati, mesthi dheweke duwe sedulur lan dheweke bisa meksa nindakake perkara kasebut.

Banjur kita duwe bocah lanang karakter sing dadi sekutu karo Yuri ing episode kaping kalih. Dheweke pancen mboseni kaya Yuri lan ora duwe apa-apa supaya aku peduli karo dheweke, kajaba wani, aku nyritakake sub-narasi bodho babagan sejarah kasar babagan kulawarga. Dheweke pancen kanthi rahasia nduwe tresna Yuri lan seri kasebut ora bakal repot-repot kanggo nggawe subtle.

Banjur mesthine kita duwe karakter swara alus sing alus, kepenak, swara bulat kaya separo kanggo 5 episode pisanan, malah ora nggegirisi utawa mlayu nalika topeng ngarahake senapan sing dimuat. Oooh, uhh, w-napa sampeyan ngarahake bedhil kasebut menyang pak aku? Aku bisa ngarani udakara 10 anime saka ndhuwur pucukku nalika aku ndeleng karakteristik iki sadurunge, saka Keijo kanggo Amagi Brilliant Park, Highscool Saka Wong Mati lan liya-liyane (aku ora pengin nglairake sampeyan).

Lan mesthine pungkasane kita duwe kakang protektif sing tampan banget. Dheweke pancen mboseni kaya Yuri lan duwe kepribadian potongan kayu lapis. Nanging dheweke kayane mung siji sing sejatine ngerti apa sing kedadeyan lan watake asring digunakake kanggo menehi info sendok babagan topeng, kepiye pungkasane ana ing donya lan terus-terusan nyeluk Yuri lan ngisi dheweke. Aku kira mestine udakara 18 taun. Muga-muga Yuri mesthine luwih enom tinimbang dheweke lan bisa nggawe adegan seksual Yuri ing episode kapisan malah luwih nyenengake.

Pungkasan Serangan Tinggi

Topeng Sniper Nganggo KepalaOT - Serangan Tinggi Musim 2

Saiki kanggo ngerti yen ora utawa bakal ana musim liyane Invasi Tinggi Bakal kita priksa ing pungkasan musim kaping pisanan. Dadi pungkasane Yuri ora manut karo aturan jagad. Kita uga nyekseni dheweke nyolong topeng nalika Rika kepepet ing ruangan sing kebak topeng. Kita uga ndeleng tim liyane sing ngenteni bakal nemokake asile. Adegan pungkasan nuduhake Yuri sing ujar yen dheweke bakal nylametake kakange lan mulih nalika dheweke nyelehake. Iki dadi panggung kanggo invasi munggah-dhuwur Musim 2, apa iki tegese bakal entuk liyane? Terus maca lan sampeyan bakal ngerteni.

Apa Penjajahan Dhuwur Bakal Mangsa Mangsa Liyane?

Yuri Golek Awak Mati Lan Ora Kaget Apa Babar pisan - Serangan Tinggi Musim 2

Dadi, saiki kita wis kepenak babagan mbingungake nanging pungkasan sing ora mesthi bakal entuk alasan sampeyan pancen ana ing kene. Aku bisa ngandhani kanthi percaya tenan, nanging ora njamin 100% babagan Invasi Tinggi bakal njaluk musim liyane. Ana akeh alasan kanggo iki lan aku bakal negesake ing ngisor iki:

  1. Saka 258 bab sing diterbitake ing High-Rise Invasion Manga, 149 bab wis dibahas lan diadaptasi karo anime, mung kari 100 bab maneh. Iki tegese konten kanggo Invasi Tinggi-Musim 2 wis ana lan ora ana sing nyetop PC kanggo nggawe musim liyane.
iklan
  1. Netflix duwe sejarah menehi musim kaping loro kanggo anime sanajan ora sukses banget, tegese mung ndeleng Seven Seeds. Aku pancen sengit karo anime kasebut lan ora percaya nalika Netflix nyala-nyala musim liyane (waca ulasan babagan Seven Seeds ing kene). Yen Netflix menehi pameran kasebut ing musim liyane, sampeyan bisa ujar manawa Invasi Tinggi bakal entuk musim 2, dianggep minangka rating kanggo 7 Bibit sing ala banget lan rating kanggo Invasi Tinggi Naik luwih apik.
  2. Nalika aku kanthi jelas nyebutake, pungkasane Invasi High-Rise ora mesthi babar pisan lan tetep mbukak apa sing bakal kedadeyan sabanjure. Kita sinau luwih lengkap babagan sing diarani 'Topeng ”, lan pidato cilik Yuri ing pungkasane nggawe inti saka Invasi High-Rise Musim 2 ing kepala wong, kalebu sayangku. Pungkasan kasebut ora bakal kabentuk kanthi cara kasebut yen dheweke durung ngrencanakake bakal mlebu Musim Nyerang Tinggi.

Kapan Bakal Ndhuwur Invasi Musim Panas 2?

Yuri Meh Dipeksa Nganggo Topeng - Nyerang Tinggi Musim 2

Aku bakal ngandhani yen kabeh sing wis dakrembug ing ndhuwur manawa musim anyar High-Rise Invasion wis cedhak. Kita bakal bisa ndeleng babagan iki ing pungkasan taun iki (2021) utawa ing wiwitan taun 2022. kira-kira 2022 bisa uga ana ing wulan Januari utawa kemungkinan Februari kaya nalika pisanan dirilis.

iklan

Apa wae cara sing bisa dakkandhani manawa bakal ana invasi munggah-dhuwur ing Musim 2, miturut pendapatku. Yen ora, aku mesthi ora bakal turu lan nangis amarga nyatane aku bisa nggawe artikel review individu kanggo Invasi Tinggi supaya bisa menehi tampilan luwih jero babagan keluhan lan pamuji acara kasebut. .

Matur nuwun kanthi sanget kanggo maca Muga-muga review iki mbantu sampeyan nemokake wangsulan apa wae sing digoleki. Minangka mesthi dina sing apik lan tetep aman!

Yen Sampeyan Penggemar Invasi Paling Dhuwur Priksa item iki:

Kostum Cosplay Yuri Honjo

Mung ing sawetara klik, sampeyan bisa main dhewe Yuri Honjo saka Anime Serangan Tinggi. Kostum dadi serbaguna sampeyan bisa main karakter Anime utawa wong liya sing bisa mainake milih kanggo perkara kasebut.

Kostum kasebut dilengkapi 60 dhuwit dhuwit maneh kaya kabeh produk ing cradleviewstore.com lan situs sing terhormat dikirim nganti rampung Negara 185 lan apik tenan nawakake pengiriman gratis ing kabeh produk!

Dadi, nunggu apa maneh? Mung $ 18.00 item iki bisa dadi duweke! Tuku saiki sadurunge wis entek cradleviewstore.com

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: