Perpustakaan Video Hyouka

Eru Chitanda | Moments Best - Hyouka [Episode 1 English Dub]

Eru Chitanda | Moments Best - Hyouka [Episode 2 English Dub]

Eru Chitanda | Moments Best - Hyouka [Episode 3 English Dub]

Eru Chitanda | Moments Best - Hyouka [Episode 4 English Dub]

Eru Chitanda | Moments Best - Hyouka [Episode 5 English Dub]

Eru Chitanda | Moments Best - Hyouka [Episode 6 English Dub]

Apa Apa Gunakake?

Ing pangertene umume, panggunaan adil yaiku nyalin materi hak cipta sing ditindakake kanthi tujuan winates lan "transformatif", kayata menehi komentar, menehi kritik, utawa menehi parodi babagan karya sing duwe hak cipta. Panganggone kaya kasebut bisa ditindakake tanpa idin saka pamilik hak cipta. Kanthi tembung liya, panggunaan wajar minangka pertahanan tumrap pratelan pelanggaran hak cipta. Yen panggunaan sampeyan cocog dadi panggunaan sing adil, mula ora bakal dianggep minangka pelanggaran.

Dadi, apa gunane "transformatif"? Yen definisi iki katon ora jelas utawa samar-samar, kudu dingerteni yen mayuta-yuta dolar kanthi ukum ukum wis dibuwang nyoba kanggo netepake apa sing kualifikasi minangka panggunaan sing adil. Ora ana aturan sing angel lan cepet, mung pedoman umum lan macem-macem keputusan pengadilan, amarga hakim lan anggota parlemen sing nggawe pengecualian panggunaan wajar ora pengin matesi definisi kasebut. Kaya bicara bebas, dheweke pengin duwe makna jembar sing bisa mbukak interpretasi.

Apa hubungane karo video kasebut?

Idin lan ukum Adil Adil wiwit ana ing pungkasan taun 1980an lan bisa digunakake ing kahanan babagan hak cipta. Kanthi gegayutan khusus karo jinis video iki, kita pengin ngelingake sampeyan yen video kasebut saiki digunakake kanthi adil. Sembarang pitakon hak cipta babagan situs iki lan konten sing dicekel ing jero ora kudu dianggep gampang.

Translate »
%d bloggers kaya iki: