Uncategorized

Star Instagram Jeon Yebin [전 예빈] Nampilake Bikini Anyar Ing Pos Instagram

Yebin njupuk menyang Instagram kanggo ninggalake katrangan kasebut kanthi ujar: 또 피드 를 파랗게 물 들여 볼까 ~ 💙 🐳 🐬
“𝘔𝘢𝘬𝘦 𝘪𝘵 𝘣𝘭𝘶𝘦“

Tarjamahan Inggris: "Ayo diwarnai feed biru maneh"

Yebin wiwit saiki wis entuk akeh pengaruh ing Instagram lan gampang dingerteni sebabe. Dheweke minangka mode sing misuwur ing Korea, uga wilayah liyane ing Asia. Dheweke njupuk menyang Instagram ing postingan sabanjure kanthi ujar:

반짝 빛나는 바다 가 좋아 🌊 ✨

𝘭𝘰𝘷𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘣𝘦𝘢𝘤𝘩 ..

Terjemahan Inggris: Aku seneng segara sing padhang

Yebin uga ngirim video Instagram lan ujar manawa dheweke "wanita seksi sing mbebayani"

Apa sampeyan mikir dheweke bener? Ayo ngerti ing komentar.

Yebin minangka Model Korea sing ndeleng pirang-pirang tunas ing jamane. Dheweke uga nganggo macem-macem bikini ing jabatane lan dheweke wis misuwur ora mung ing Korea, nanging uga ing wilayah liyane ing Asia.

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: