Uncategorized

Star Instagram Jeon yebin [전 예빈] Nggumun Penggemar ing Pos Instagram Bikini Anyar

Yebin njupuk menyang Instagram kanggo ninggalake katrangan kasebut kanthi ujar: "Panas sawetara dina, apa aku bisa nganyari badai? 🙈 Thanks kanggo rekomendasi kabeh, restoran kukus ing Pohang lan Gyeongju Seneng banget :) ”

[“며칠간 뜸 했는데 ,, 폭풍 업뎃 해도 될까요? 🙈 여러분들 이 추천 해준 덕분 에 포항, 경주 찐 맛집 잘 다녀 왔어요 🙂 🤍 “]

Kredit: Akun Instagram 전 예빈 yebin: instagram.com/yeb00__/

Yebin wiwit saiki wis entuk akeh pengaruh ing Instagram lan gampang dingerteni sebabe. Dheweke minangka mode sing misuwur ing Korea, uga wilayah liyane ing Asia. Dheweke njupuk menyang Instagram ing postingan sabanjure kanthi ujar:

“Kayane sampeyan lagi lungguh ing banyu, to? 💦🐋 Rong foto game Park Bing ing crita! Pungkasane, pasang kekarone 😂 Aku seneng ibu lan bapak ing level hahahahahahahahaha Kanca lucu ♥ ️ Matur suwun, aku saiki wis krasa luwih apik. ”

[스토리 에서 박빙 의 승부 를 펼친 두 사진! 엔 둘다 올려 버리기 😂 엄마 가 좋아 아빠 가 좋아 수준 이라고 ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋ 귀여운 여러분들 ♥ ️ 덕분 에 오늘 기분 체고 ㅎ 0 ㅎ]

Ing kiriman kaping telu, dheweke ngirim postingan liyane kanthi rong foto sing nuduhake Bikinis sing padha kaya sadurunge. Ing katrangan dheweke ujar:

"Aku seneng nglangi esuk 🏊🏻‍♀️ 💗 # nglangi esuk Nyatane, nglangi salah"

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: