Apa Perlu Dideleng?

Apa Taman Sarwa Amagi Patut Ditonton?

Ringkesan - Apa Taman Sarwa Amagi Patut Ditonton?

Amagi Brilliant Park duwe crita sing apik lan nyenengake miturut pendapatku, lan utamane ana ing babagan restorasi lan karahayon taman hiburan sing sekarat dening protagonis utama kita Seiya Kanie. Aku bakal nuduhake Taman Sarwa Amagi minangka ABP, dadi ngerti. Aku nemokake karakter sing ora bisa dielingi, nanging umume aku sengit banget. Iki amarga dheweke banget ngganggu lan nesu, sanajan standar anime. Nanging, akeh wong sing duwe pendapat beda babagan ABP, lan aku ngerti yen disenengi karo akeh wong, sanajan ora bisa menehi rekomendasi ing pirang-pirang panggonan lan angel banget kanggo nemokake uga.

Ing babagan pangembangan karakter lan sesambetan karakter, padha ora ana. Kita ora bisa ndeleng manawa ana pangembangan ing antarane para karakter, mula aja nganti ngarep-arep yen sampeyan lagi golek jinis jinis ketegangan seksual ing antarane paraga, amarga durung ana saiki. Dadi ABP apa sing kudu ditonton? Yaiku sing bakal dakbahas ing blog iki, mula terus maca. Uga artikel iki minangka Review Taman Brilian Sarjana Amagi lan dhaptar Alesan Taman Sarwa Amagi utawa Ora Kudu Ditonton.

Oh, lan rungokake ngrungokake tema kasebut yen sampeyan pengin, aku seneng banget:

Amagi Brilliant Park - Opening | Jam Piandel Ekstra

Narasi Umum - Apa Taman Amagi Brilliant sing Perlu Ditonton?

Apa Taman Sarwa Amagi Patut Ditonton?
Dijupuk saka "Amagi Brilliant Park" Episode 5

Narasi umum ABP cukup gampang, lan aku seneng banget kepiye critane digawe. Aku ora angel ngerti lan nggawe crita jinis solusi sederhana, kanthi sawetara crita sub sing lucu lan nyenengake. Crita kasebut diwiwiti karo Seiya Kanie, siswa ing sekolah menengah, ing endi Isuzu Sento uga dadi siswa. Crita kasebut utamane pengaruh Amher Brilliant Park Apa Worth Watching amarga sampeyan ora bisa ngenteni karakter utawa dialog, mesthi wae.

Sento ngancam Kanie kanthi kekerasan sacara fisik yen dheweke ora nulungi tujuane nylametake ABP amarga jumlah pengunjung kurang saka 500,000 taun suwene 4 taun lan yen isih ana kurang saka 500,000 pengunjung ing pungkasan wulan, mula taman kasebut didol menyang perusahaan swasta lan kabeh wong sing kerja ing taman iki bakal keluwih. Ing episode kapindho, Sento pengin Kanie dadi manajer taman lan dheweke setuju.

Kanie nuduhake kepinterane dheweke ing episode mengko lan ing episode kaping loro nalika menehi pidato motivasi babagan kahanan taman lan kabeh wong sing kerja ing kana. Taman kasebut kudu ngalami sawetara aksi sajrone wulan kanggo narik luwih akeh pengunjung. Iki kalebu taping video “Para Suster”Ngagem klambi renang lan nywara slogan bodho nalika nari, banjur ngirim video kasebut kanthi online liwat layanan pariwara supaya bisa narik luwih akeh pengunjung. Dheweke nggawe tawaran kayata "Kabeh kanggo ¥ 30". Stunts biasane bisa digunakake lan pengunjung sing saben dina mundhak akeh, mesthi wae cedhak banget lan iki ndadekake intens banget.

Sadawane dalan, paraga utama, umume Sento lan Kanie kudu ngatasi masalah sekarat Putri Latifa, sing minangka Putri kerajaan kerajaan sekti sing dikenal kanthi jeneng "Mapel Land". Karakter ing Maple Land pancen aneh lan ngganggu. Dheweke nggunakake maskot Jepang umum kayata Moffle. Aku kudu nyebutake manawa swarane pancen ngganggu banget lan aku asring kepengin ngerti kenapa aku nonton seri iki nalika adegan-adegan tartamtu saka Mascots ditampilake, dadi waspada. Ditulisake manawa Putri Latifa bakal mati yen taman kasebut ora sukses. Uga diandharake manawa dheweke ora ngluwihi umur 14 taun, lan terus-terusan tetep urip ing umur iki, ora bakal diwasa. Aku ora ngerti sebabe, nanging aku ora repot muter maneh kanggo nemokake, aku ora kepengin banget.

Aku ora yakin manawa mung aku, nanging aku ngira manawa Sento nandur modhal romantis ing Kanie, nanging aku ora bisa milih manawa dheweke pancen seneng karo dheweke, utawa yen dheweke pengin sing paling apik kanggo taman kasebut. Aku terus nyoba nuntun dheweke, nanging, ora ana ing endi wae, kaya umume busur karakter ing seri kasebut.

Paraga utama - Apa Taman Amagi Brilian sing Ditonton?

Apa Taman Sarwa Amagi Patut Ditonton?

Seiya Kanie yaiku siswa ing sekolah menengah sing populer sing ditawakake uga Sento. Dheweke nampilake kepribadian narsis amarga kerjane dadi bintang bocah nalika umur 5 taun. Dheweke asring ngomong karo wong liya lan menehi komentar marang dheweke nalika isih cilik. Iki nggawe dheweke umume ora bisa nahan lan ora nate menehi sapa simpatik karo aku. Dheweke pancen atraktif lan kalebu relatable.

Dheweke yakin banget lan iki bisa dideleng saka penampilane, sanajan kepribadiane cukup ngganggu lan ora bisa dibandhingake, dheweke kalebu katrampilan kepemimpinan lan pemecahan masalah sing apik banget sing nggawe dheweke luwih nggumun. Dheweke bisa ngatasi dhuwit lan statistik kanthi apik lan iki nggawe dheweke efisien dadi manajer.

Sanajan Sento lan Kanie bakal dadi pertandingan sing cocog, amarga sawetara alasan dheweke ora nate ndeleng Sento kanthi cara kaya ngono, lan aku ngrasakake Sento amarga dheweke asring diremehake dheweke amarga dheweke pamer dadi akeh manajer sing luwih apik tinimbang dheweke.

Apa Taman Sarwa Amagi Patut Ditonton?

Isuzu Sento Kab uga siswa ing sekolah menengah sing ditawakake Kanie lan miturut pendapatku dheweke pancen bosen. Amarga sawetara panulis mikirake ide sing cerdas yen Sento bisa ngobrol meh kabeh kanthi swara monoton. Iki tegese kabeh cathetan sing metu saka cangkeme Sento muni padha, ora ana frekuensi pangowahane. Iki nggawe karaktere lara banget lan serem kanggo ditonton.

Sanajan dheweke apik banget lan diterangake minangka Kawaii dheweke ora ngetokake rasa individualisme babar pisan. Kaya sing dakkandhakake, aku ora nate entuk sapa sing aku simpati, amarga mesthine dudu Sento. Cita-cita lan rasa wedi dheweke padha karo kabeh karyawan liyane ing ABP, nyatane, dheweke bisa uga ing posisi sing paling apik, amarga katon, dheweke bakal bisa golek gaweyan liya sing regane kaya finansial, kayata kanggo aktor. .

Dheweke uga duwe (piye wae) "Musket Rifle", yaiku jinis senjata api Abad 18? Dheweke asring ngancam Kanie lan karakter liyane lan nggunakake kanthi rutin. Ora penting, nanging mung bab sing menarik sing bisa dakeling-eling babagan karaktere sajrone 12 episode, sing ora apik.

Apa Taman Sarwa Amagi Patut Ditonton?

Pungkasan kita duwe Putri Latifa Fleuranza sing dak senengi nanging uga nesu banget. Sanajan dheweke ndhelikake duwe penyakit serius sing ngancam nyawa. Dheweke uga ora nate nyasarake tujuane kanggo taman kasebut menyang Kanie, lan saka panemuku pancen ora pantes dilebokake ing posisi kasebut, amarga umure biologis lan bisa uga ora bersalah.

Dheweke biasane ngomong kanthi swara manis sing biasane ora nate digunakake. Dheweke ora duwe apa-apa sing ndadekake karaktere narik kawigaten kajaba kasunyatane yen dheweke nandhang penyakit terminal lan dadi putri saiki.

Aku mikir dheweke tresna karo Kanie? Yen dheweke, dheweke ora bakal repot-repot ngrampungake kekarepan ing kalorone. Dheweke bisa uga nggawe arc penolakan karo Sento sing dakkira minangka ide sing apik, nanging jelas ora ana kedadeyan kaya ngono, aja nganti ngarep-arep.

Sub Karakter - Apa Taman Amagi Brilian sing Ditonton?

Alesan Taman Sarwa Amagi Kudu Ditonton

Karakter dhewe kalebu unik lan bisa uga lucu nalika sampeyan nggawe kabeh perkara kasebut. Sanajan rasane kaya nonton film bocah-bocah. Mungkin mung aku, nanging aku ora yakin, desain gambar sing disenengi banget saka seri mula aku bakal menehi kredit ing kana.

Ana sawetara adegan sing apik banget nalika aku nggoleki kanthi apik. Iki nduweni crita dinamis sing apik lan gampang digandhengake lan dingerteni sapa sing sampeyan rooting. Nanging aku ngerti manawa ana akeh wong sing ora nggoleki perkara kasebut. Kadhangkala, nyegah supaya ora mboseni, amarga sampeyan kepengin ngerti kepiye taman kasebut bakal uwal saka kahanan tartamtu, lan kepiye cara Sento lan Kanie nylametake.

Yen sampeyan nggoleki crita jenis wiwitan lan pungkasan sing gampang, nyenengake lan nyenengake, ABP kanggo sampeyan. Aku ngerteni fitur Suster sing apik banget, umume kalebu pandhuan lan ora ana sing duwe katrampilan nyata. Nanging mesthine kita bakal duwe pamirso sing seneng kabeh tumindak rame. Amagi Brillaint Park mesthi duwe sawetara masalah sing ora kuwatir.

Apa Taman Sarwa Amagi Patut Ditonton?
"Amagi Brilliant Park" Episode 3

Alesan Taman Amagi Brillaint Ora Kudu Ditonton

Jujur, pancen angel banget mikir sebab nonton ABP. Nanging dakkira gumantung saka jinise sampeyan. Amarga kanggo aku, ABP dudu sing dakkarepake. Yaiku wiwitan sing jelas tanpa busur crita liyane sing arah beda utawa nyimpulake beda tinimbang sing dakkarepake. Kita ngerteni masalah sing jelas lan iki minangka salah sawijining masalah paling gedhe nalika nonton ABP. Nanging luwih dhisik ayo ndandani masalah utama.

Umume sub karakter, utamane maskot kasebut ngganggu banget lan aku sengit kabeh. Nyatane aku malah ora repot-repot nonton spesial (yaiku dub) amarga aku seneng yen wis entek lan aku ora kudu krungu swarane maneh. Kanggo iku, aku ngucapke matur nuwun. Nanging ya, swarane maskot iku nglarani, apa maneh Sento, sing nyedhot aku luwih akeh tinimbang nesu. Kayane crita iki bisa ditulis kanthi gampang.

Aku ngerti anime ora realistis, nanging ABP babar pisan ora realistis, bentuk utawa wujud. Umume episode nentang kabeh aspek sanajan logika konvensional paling cilik. Kanggo pamirso sing ngupayakake konflik antarane karakter lan corak misteri banjur sampeyan ora pengin tetep cedhak. Amagi Brilliant Park pancen ora nawakake, menehi crita sederhana kanthi masalah lan solusi sing jelas.

Ora ana pungkasan utawa ploys sing keren ing crita kasebut supaya luwih dhuwur. Seneng banget ditonton lan aku kepengin banget nalika para sadulur nindakake tari plutty kanggo njaluk luwih akeh pelanggan. Kabeh seri pancen lali lan aku ora nate repot nonton spesial kaya sing dakkandhakake sadurunge.

kesimpulan

Apa Taman Sarwa Amagi Patut Ditonton?

Amagi Brilliant Park ngasilake aura santai lan lucu banget, nanging crita kasebut ora lucu utawa nyenengake kaya anime liyane sing dakdeleng. Yen sampeyan ngupaya jinis plot sing luwih rumit lan "dhuwur", aja repot karo ABP, nanging yen sampeyan pengin ngguyu lan santai wae, dakkirim.

Sanajan ana siji bab sing dakkarepake babagan ABP yaiku nyingkirake. Kasunyatan manawa Kanie pancen wis ora lawas lan bisa narik kabeh perkara kasebut kanthi pambiyantu Sento lan sub karakter liyane cukup nyengsemake. Kayane umure umure udakara 17 - 19 taun. Iki nggawe dheweke dadi karakter sing apik banget lan menehi kita pengarep-arep lan kepingin weruh nalika nandur modhal dadi karakter.

Kita uga bisa ndeleng katrampilan Sento ing episode sadurunge nalika fasilitas ing taman wiwit kebanjiran amarga udan deres banget. Aku ngira iki nggawe karaktere jero, lan nggawe dheweke luwih menarik lan apik.

Nuduhake nonton dudu Amagi Brilliant Park

Ana akeh acara sing bisa ditonton tinimbang ABP, iki sawetara ing ngisor iki sing bakal menehi saran. Sanajan gumantung karo sapa sejatine sampeyan, sawetara wong seneng ABP amarga polahe. Kita ora yakin apa jinis ABP sing bakal ditemoni, nanging bisa dadi irisan urip lan petualangan. Kita ora bakal nganggep asmara, amarga kahanan kasebut.

Kita wis nglumpukake sawetara sing ora padha lan sawetara sing ora. Muga-muga sampeyan bakal seneng kabeh.

  • Kelas Kelas Elite
  • Clannad
  • Ngomong aku tresna sampeyan
  • Kaguya Sama (Love Is War)
  • Lagoon Ireng
  • Wishes Scum
  • Rosario + Vampir
  • Sepira Abot Sampeyan Ngangkat?
  • Sekolah Menengah Tinggi

Kaya biasane postingan blog iki mung kanggo menehi informasi. Muga-muga blog iki, kaya blog liyane, wis efektif menehi informasi kaya biasane. Kita ngarahake ngirim luwih akeh konten kaya iki. Yen sampeyan pengin mbantu, tulung seneng blog iki, lan bareng yen bisa. Sampeyan uga bisa langganan supaya bisa dikirim liwat email saben ngirim blog anyar.

Rating sakabèhé kanggo anime iki:

Rating: 3 saka 5.

Sampeyan uga bisa langganan saluran YouTube ing kene: https://www.youtube.com/channel/UCRYkAdQhzg2HYxWoZrKmgdw?view_as=subscriber

Matur nuwun kanthi sanget amarga wis maca, muga-muga muga-muga bisa uga kasedhiya.

Ngendi?

Apike game arcade kanthi cepet supaya bisa digawe adhem? Coba Chaz Valley, bebas muter, ora rame, mung seneng-seneng murni!

Game Lembah Chaz

komentar 1

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: