Apa Perlu Dideleng?

Apa Grand Blue Worth Disawang?

Ringkesan - Apa Grand Blue layak ditonton?

Apa Grand Blue Worth Disawang?
Grand Blue Episode 1, Musim 1

Apa Grand Blue Worth Disawang? Aku pisanan nonton Grand Blue nalika wis metu, udakara awal taun 2018 pungkasan taun 2017. Wiwitane aku ora ngarep-arep spesial, mung seri anime rata-rata sampeyan sing fokus ing sawijining topik. Wektu iki kedadeyan nyilem, sing wiwitane narik minatku. Aku mutusake menehi keputusan kanggo alesan iki, keputusan sing mesthi ora dak getuni. Saka cara guyonan nganti pasuryan sing ora sopan, para karakter dadi skema sing edan lan ora nyenengake sing ditindakake, Grand Blue nduweni kabeh tujuan kanggo aku lan aku seneng banget karo saben episode.

Yen sampeyan wis nonton Grand Blue lan sampeyan kepengin weruh yen bakal ana musim 2, sampeyan bisa maca artikel babagan musim 2 kene. Grand Blue narik kawigaten aku ora kanthi cara animasi, nanging kepiye carane kabeh wis siyap, nanging mengko bakal dakparani. Aku uga bakal nyisipake klip insert, mung kanggo ngerti poinku.

Narasi utama - Apa Grand Blue patut dideleng?

Apa Grand Blue Worth Disawang?
[Episode Grand Blue 1, Musim 1]

Crita Grand Blue yaiku babagan sekolah menyelam sing ditemokake ing Lori (karakter utama kita) ing episode kaping pisanan. Lori gabung karo sekolah menyelam Peekaboo (aku ora ngerti sebabe diarani uga) lan langsung nggawe kanca anyar. Nalika Lori ana ing kana, dheweke ketemu sawetara karakter anyar sing bakal dikepengini mengko. Lori ora bisa nglangi lan wedi karo segara, kepengin metu lan nikmati, dheweke nyoba banget kanggo ngatasi rasa wedi lan dadi penyelam sing apik banget. Iki bakal rada mboseni yen sekolah nyilem sing ana ing kene ora liya. Nanging, sekolah nyilem Peekaboo ora kaya kayane. Lori nemokake babagan iki ing episode pisanan lan ing kene kita bakal dikenalake karo tokoh utama.

Karakter utama - Apa bisa ditonton Grand Blue?

Lori - Biru Agung

Pisanan kita duwe Lori Kituhara minangka siswa sing wis mutusake teka ing sekolah menyelam ing Jepang. Dheweke duwe pandangan konvensional babagan wanita, jinis lan kerja, lan seneng ngombe alkohol. Miturut pendapat saya, Lori kayane pancen individu sing sederhana lan rata, dheweke mung kepengin apa sing ana ing ngarepe, lan duwe ati sing apik.

Nanging, kabodhoane yaiku perkara sing terus dilakoni sajrone seri lan iki minangka ciri khas babagan Lori sing disenengi akeh. Dheweke kayane ora dadi wong pertama sing kepengin nyilem lan nganti Chisa nuduhake manfaate sing sejatine dheweke ngerti yen dheweke seneng.

Chisa - Biru Agung

Sabanjure Chisa Kotegawa sing uga sekolah sekolah nyilem sing padha karo Lori ing Jepang. Sekilas, Chisa katon minangka wong sing sepi / isin sing ora ngutarakake emosi ing ngarep. Dheweke asring mlayu nalika ngadhepi kahanan sing sawetara bisa nemokake angel utawa kikuk.

Kaya Lori, dheweke kalebu karakter sing nyenengake nanging bisa uga rada mboseni miturut pendapatku. Nanging, diungkap manawa minat utamane dudu lawan jenis utawa liya-liyane, nanging amung nyilem, lan kabukten dheweke pancen setya lan pengabdian kanggo nyelam. Dheweke malah ngungkapake rasa tresnane kanggo nyilem menyang Lori, lan iki sing nggawe dheweke ngatasi rasa wedi marang banyu.

Kouhei - Biru Agung

Paling ora, nanging paling iku Kouhei Immuhara sing kekancan karo Lori, sanajan kayane akeh padu wektu kasebut. Ing babagan narasi POV, Kouhei mbantu Lori supaya bisa lolos lan kadang uga sing miwiti.

Dheweke uga kerja dadi rebound ing antarane wong loro kasebut, lan sanajan dheweke mbantah terus-terusan, dheweke katon ndhukung siji-sijine kanggo nggayuh target ing pungkasan. Kouhei minangka karakter sing nyenengake lan lucu banget, apamaneh nalika dheweke gabung karo Lori, lan iki nggawe kekarone dadi duo komedi sing hebat.

Sub karakter - Apa Grand Blue layak ditonton?

Aku seneng karo saben karakter ing ndhuwur lan dheweke kabeh ora bisa dakeling-eling. Saben wong iku unik lan aku ora bisa mikir siji alesan supaya ora seneng karo dheweke, dheweke ora nyenengake utawa apa-apa. Kabeh mau lucu banget kanthi cara dhewe-dhewe lan muga-muga ditulis kanthi apik. Contone, kita ngerti manawa Kouhei, mesthi nyoba logis babagan kahanan, nanging dheweke kadang dadi wong sing miwiti padu. Sampeyan ora prelu seneng crita Grand Blue supaya bisa nikmati, aku janji sampeyan, regane komedi wis cukup.

Alasan Grand Blue patut dideleng

Paraga sing ditresnani

Aku wis ngandhani sadurunge, nanging aku seneng banget karo kabeh karakter ing Grand Blue, malah karakter cilik kayata kapten saka tim tenis Tinkerbell utawa Nojima lan Yammaoto. Saben karakter dadi unik lan bisa dielingi, ora mung ing gambar sing digambarake, nanging kanthi cara nggambarake lan nulis. Saben karakter duwe masalah lan sipat dhewe-dhewe, sing terus maju sajrone seri nganti pirang-pirang episode pungkasan. Karakter kasebut bisa mbantu aku nonton Grand Blue? Pitakon lan dheweke menehi saben karakter sipat unik sing diekspor kanthi macem-macem cara ing seri kasebut. Njupuk Kouhei Immuhara Contone, dheweke duwe rambut pirang dawa, swarane alus lan mripat biru nanging duwe prekara liyane babagan dheweke, dheweke kepengin banget karo anime "Moster Magic Girl Lalako". Iki nggawe dheweke ora minat karo bocah-bocah wadon liyane amarga "ora padha karo dimensi sing padha."

Animasi lucu

Aku wis ndeleng anime sing padha karo Grand Blue ing cara animasi nanging ora ana sing nyedhaki level animasi sing digunakake dening Grand Blue. Ora ana gunane sing mewah utawa khusus, nanging utamane mung gumantung karo lelucon lan garis pukulan ing ngisor iki. Punchlines iki ditambahake karo apa aku kudu nonton Grand Blue? Saben emosi sing bisa dideleng saka karakter ditampilake ing praup lan postur sing gedhe banget sing tetep ana ing seri kasebut. Aku ora yakin apa tujuane utawa ora (mesthine wis sawetara) nanging saben lelucon banjur dikuatake dening paraga kanthi tumindak bodho sing nggawe kabeh adegan lucu banget.

Sawetara akting swara paling apik sing wis dakrungu

iklan

Grand Blue minangka salah sawijining sebab kenapa sawetara anime ora kena dijuluki, nyatane, aku uga ora mikir kanthi fisik Grand Blue, utamane ora kanggo Lori lan Kouhei. Yen sampeyan takon marang aku, para aktor swara sing nggawe Lori lan Kouhei pantes kanggo menehi penghargaan Emmy Awards amarga pakaryan amarga saben jeritan, tangis lan ngguyu pungkasan rampungake lan iki nggawe saben wektu dadi nyenengake. Kabeh bakal nambah pitakon babagan apa aku bakal nonton Grand Blue? lan sanalika sampeyan nonton episode 1 sampeyan bakal ngerti apa sing dakkandhakake.

Narasi unik

Amarga fokus ing kegiatan sing biasane daklakoni, aku nemokake narasi Grand Blue sing menarik lan narik kawigaten, kanthi kabeh narasi njelajah segara biru tuwa sing nyenengake. Narasi kasebut pancen ora istimewa, nanging aku ora sithik. Aku mikir sanajan tanpa aspek nyilem lan crita liyane sing kurang unik (kayata Sekolah Menengah Tinggi (dewan siswa)) Grand Blue mesthi lucu lan nyenengake amarga umume crita sub komedi ora ana gandhengane karo nyilem. . Yen sampeyan wis ndeleng klip Grand Blue sampeyan bakal ngerti apa sing dakkandhakake (Scene Pagent Beauty, Scene ujian, Scene Tenis lsp). Lan iki pungkasane dakbuktekake kenapa Grand Blue dadi komedi sing apik, malah ora butuh crita sing apik kanggo nyenengake banget. Iki kabeh nambahake pitakon babagan apa aku bakal nonton Grand Blue?

Nggawe sarwa

Saiki aku ora pengin menehi akeh babagan perusak kanggo sawetara lelucon lan garis pukulan, nanging yen sampeyan wis ndeleng adegan pagent Beauty, sampeyan bakal ngerti apa sing dakkandhakake. (Muga-muga aja nggoleki adegan kasebut, delengen kabeh seri dhisik yen ora bakal ngrusak.) Dadi, apa aku bakal nonton Grand Blue? Aku pancen kudu ngarep-arep kaya ngono, nanging tetep bisa entuk aku! Aku isih bisa ndeleng adegan kasebut maneh lan isih ngguyu! Oalah, saben guyon disedhiyakake ing Grand Blue rampung kanthi akurasi supaya sampeyan ngerti kapan ngguyu, ora prelu trek ngguyu sing bodho.

Dialog sing ora realistis nanging lucu

iklan

Dialog ing Grand Blue ditulis kanthi apik lan uga momen-momen sing kudune ora lucu (dakkira) rumangsa ngguyu. Aku yakin manawa para produser duwe aktor swara sing sampurna kanggo proyek kasebut, utamane karo Kouhei lan Lori amarga saben tembung sing metu saka cangkeme ora bisa dilalekake.

Umume dialog cocog karo karakter sing digambarake lan aku ora bisa mikir kapan wae dialog kasebut ora cocog karo apa sing bakal diandharake dening paraga, utawa apa sing ditindakake karakter - iki ora ateges ora ana.

Manga kasebut bisa uga rada beda, nanging aku ora duwe hak maca supaya ora ngerti. Dialog sing ora realistis nanging lucu, nambahake pitakon apa aku bakal nonton Grand biru?

Alasan Grand Blue ora pantes ditonton

Gaya animasi kurang

Susah banget kanggo mikir alasan yen Gand Blue ora pantes ditonton nanging kanggo miwiti, aku bakal ngomong yen gaya animasi cukup kusam lan mesthi ora istimewa. Apa efek iki seri lan apa (seri) sing nyoba ngrampungake? Ora, aku malah ora pengin banget mikir sampeyan iki minangka alesan supaya ora nonton Grand Blue nanging isih akeh pitakon apa aku bakal nonton Grand Blue? Cara nggambar ora pancen mengaruhi crita utawa guyonan, cara animasi sing nggawe dheweke lucu, ditambah karo tumindak swara lan nyetel.

Komedi Niche

Pancen gumantung apa sing sampeyan lakoni ing babagan Grand Blue amarga ora kanggo kabeh wong. Sing dakkandhakake yaiku komedi kasebut ora cocog kanggo kabeh wong. Konten seksual pancen ora masalah (ora prelu, sawetara pamirso ora seneng) amarga ora akeh. Grand Blue kalebu jinis komedi tartamtu, amarga iki ora nggawe dheweke lucu, amarga humor subyektif (umume). Jinis komedi bisa nambah pitakonan apa aku bakal nonton Grand Blue?

Kesimpulan - Apa Grand Blue layak ditonton?

xcoins animasi

Grand Blue kudu dadi anime paling lucu sing wis dakdeleng, yen sampeyan durung nate nonton lan mikir, aku saranake sampeyan supaya bisa ndeleng, amarga aku yakin (yen sampeyan komedi anime utawa komedi umume) sampeyan ora bakal getun. Paraga kasebut lucu banget lan ora bisa dilalekake, akting swara sampurna (lan nalika aku ujar sampurna, tegese ora bisa mbayangake manungsa liya sing nindakake swara sing luwih apik tinimbang aktor swara loro sing main Kouhei lan Lori), dialoge apik lan cara guyonan disetel lan dileksanakake apik tenan lan apik banget.

Rating kanggo musim Grand Blue1:

Rating: 5 saka 5.

Yen sampeyan isih durung yakin utawa ora pengin nonton Grand Blue, tontonen video iki nganti rampung banjur deleng apa sing sampeyan pikirake. Muga-muga sampeyan bisa nggawe keputusan:

Dadi, apa aku bakal nonton Grand Blue? Ora ana alesan kenapa ora nonton Grand Blue, yen sampeyan duwe wektu lan pengin ngguyu, mesthi dak anggep. Muga-muga blog iki bisa efektif menehi informasi babagan sing kudune, matur nuwun wis maca lan nikmati dina sing apik.

Waca artikel sing padha:

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: