Apa Perlu Dideleng?

Apa Keijo Worth Disawang?

Apa Keijo Worth Disawang?
Dijupuk saka “Keijo !!!!!!!!!”

Intro

Kaping pisanan ayo ngerti apa Keijo banjur bisa crita babagan crita kasebut. Keijo minangka olahraga sing para kontestan, kabeh wanita, kudu nempuh mungsuh saka pulo sing ngambang mung nggunakake dhadha utawa bokong (nuwun sewu aku basa Inggris). Iki crita kabeh lan ora bakal luwih gampang saka iku. Nanging apa gunane wektu sing penting lan larang regane? Terus maca blog iki lan aku bakal yakin menehi pendapat jujur ​​babagan seri iki.

Ana paraga utama (mesthi) lan akeh paraga liyane sing kabeh duwe teknik utawa katrampilan beda sing bisa digunakake kanggo mbantu perang. Umume kabeh guyon lan aku angel banget yen golek sing asli. Salah siji sing tenan nemen karo aku yaiku "Vaksin Nanging Meriam", sampeyan bakal bisa ngrungokake akeh. Uga jeneng resmi Keijo sejatine duwe udakara 9 tandha penggalian ya 9 utawa bisa uga luwih akeh sing ora dakkenal nanging saiki bakal diarani Keijo.

Narasi Utama

Apa Keijo Worth Disawang?
Dijupuk saka “Keijo !!!!!!!!!”

Crita kasebut wis kurang sithik karo crita kayata Keijo lan ora gampang mandhegani anime liyane sing luwih populer. Crita kasebut ngetutake umur 18 taun Nozomi Kaminashi nalika dheweke miwiti perjalanan kanggo nggayuh kelas elit lan main ing Keijo profesional. Jelas manawa ambane karakter cilik diwenehake kanggo sebagian besar karakter ing seri iki, dadi sampeyan ora kudu ngarep-arep apa-apa sing spesial saka Keijo, sing diarani crita utama. Ana akeh tumindak Fan Service ing keijo lan iki ora cocog karo crita kasebut.

Pratelan crita kasebut yaiku Keijo wis nggayuh olahraga liyane kayata balap segawon lan olahraga judi liyane amarga ana sing ditawakake lan mula akeh wanita enom kayata Nozomi pengin nyoba Keijo. Kayane dheweke pancen seneng banget karo meh kabeh sing ditindakake. Nozomi gabung karo sekolah Keijo wing sisih wétan lan miwiti lelungane. Sekolah wétan lan kulon wis gelut suwene 10 taun lan suwene 10 taun suwene wetan dikalahake. Nanging, apa Nozomi bakal bisa ngowahi?

Karakter Utama

Apa Keijo Worth Disawang?

Kaping pisanan kita duwe umur 18 taun Nozomi Kaminashi sing kuat banget babagan apa sing ditindakake. Nozomi seneng ngandhani apa sing dirasakake karo meh kabeh sing dihubungi. Dheweke uga bosen lan ora disenengi, miturut pendapatku minangka paraga utama sing elek.

Aku seneng banget karo Nozomi amarga dheweke semangat banget babagan kabeh lan sejatine aku mikir manawa Miyata bakal nggawe karakter utama sing luwih apik amarga crita dheweke. Dheweke tampil karo olahraga Keijo lan pengin ngupayakake kanthi profesional.

Apa Keijo Worth Disawang?

Sabanjure kita duwe Sayaka Miyata sing ora kaya Nozomi iku ora kakehan omong. Dheweke luwih milih tetep lan nggunakake teknik anyar sing digawe. Dheweke pungkasane dadi karakter penting ing episode pungkasan karo perang Timur-Barat.

Dheweke pancen karakter penting lan dadi salah siji saka 4 karakter utama ing wiwitan. Aku bakal ujar manawa dheweke minangka karakter sing rada menarik tinimbang Nozomi amarga dheweke menehi kesempatan wektu urip kanggo Judo, kanggo nggayuh karir Keijo sing profesional lan iki sing daksenengi lan nggawe karakter dheweke disenengi banget. Dheweke uga duwe perkara iki karo bapakne amarga iki, dheweke pengin dheweke nggawe Judo lan dheweke pengin mlebu Keijo, lan sawetara adegan cedhak ing pungkasan sing dheweke seneng amarga iki.

Apa Keijo Worth Disawang?

Aku sejatine kudu nggoleki jeneng karakter iki, mula dheweke bisa lali. Ternyata jenenge Kazane Aoba lan dheweke pancen bosen yen takon marang aku. Aku dadi aktor swara kanggo dheweke yaiku wanita sing nindakake Moaka saka Rosario Vampire. Iki tegese kapan dheweke ngomong kabeh sing dakrungu ing pikiranku yaiku "Tskune, Tskune Aku tresna sampeyan Tskune".

Ora mung kabeh sing dakeling-eling babagan dheweke, ya ora, sampeyan ndeleng Kazane duwe katrampilan kanggo maca target liwat "teknik tangan scan", sing dadi siji-sijine sing nggawe dheweke menarik miturut pendapatku. Kemampuan iki ngidini dheweke nggunakake kekuwatan sapa wae sing wis disentuh, utawa diraup, sing dakkandhakake.

Apa Keijo Worth Disawang?

Lan pungkasane, kita duwe bimbo kepala udara, ora kaget aku uga lali karo jenenge. Nanging, Non Toyoguchi utawa Non amarga aku bakal nelpon dheweke ngrampungake karakter anime jinis kepala bimbo udhara lan penampilan, dialog lan kehadiran dheweke ora bisa ditahan.

Aku ora nate nate narik kawigaten dheweke ing seri kasebut, nanging aku kelingan yen teknike yaiku bokonge (permisi aku Inggris) pancen gampang banget yen bisa nyedhot serangan saka wong liya. Siji karakter ing seri kasebut nggambarake minangka "marsh mellow", sing pancen ora ana artine nanging ora ana kedadeyan ing Keijo sing bisa dingerteni, mula sampeyan terus terus menehi alasan, kenapa sampeyan ana ing kene .

Alesan Keijo Kudu Ditonton

Apa Keijo Worth Disawang?
Dijupuk saka “Keijo !!!!!!!!!”

Konten Layanan Fan

Saiki aku bakal jujur ​​karo sampeyan lan ujar manawa Keijo sejatine a kipas service jinis anime. Saiki yen sampeyan ngerti apa tegese sampeyan bisa uga wis ngerti yen pengin nonton Kejio utawa ora saiki. Keijo duwe aksi layanan penggemar sing akeh banget lan bisa uga dadi premis utama saka seri kasebut.

Narasi Gampang

Crita Keijo gampang banget ditututi amarga biasane diwiwiti ing episode pisanan. Wis rampung liwat narasi sejatine. Crita kasebut nduweni wiwitan sing jelas kanggo ngrampungake jinis aran lan ora ana sing nyegah.

Macem-macem karakter

Kejio pancen nduwe macem-macem karakter lan aku angel ngeling-eling kabeh (dudu ngelingake). Kabeh duwe karakteristik sing beda-beda sing nggawe dheweke istimewa ing sawetara cara lan digunakake ing bentuk "teknik" sing dipikolehi utawa diwenehi pemain sing bisa digunakake. Paraga kasebut kabeh kalebu fraksi lan latar sing beda-beda, mula kabeh padha narik kawigaten ing sawetara aspek.

Kebak kabeh jinis tumindak

Ana akeh lan maksudku akeh tumindak ing Keijo lan iki sing nggawe aku terus nonton, amarga mesthine dudu crita sing nggawe aku nonton lan uga tumindak rame, yen sampeyan kesasar. Ana sawetara adegan gelut sing ora bisa dakeling-eling sajrone seri lan iki terus nganti pungkasan.

Werna & Keterlibatan

Episode lan cara nampilake lan nggambar pancen narik kawigaten. Pancen, gaya animasi mesthi ora istimewa, nanging saben episode digambar kanthi cara supaya sampeyan bisa seneng.

Gampang Seneng

Keijo pancen gampang ditonton lan uga disenengi. Lawakan kasebut pancen ala banget lan nggawe sampeyan ngguyu, malah bisa uga komedi jinis kamar yen sampeyan takon marang aku. Nanging aku ora ngira yen wong nonton Keijo kanggo guyon, umume kanggo gelut lan bocah-bocah wadon pancen ora liya.

Alesan Keijo Ora Kudu Ditonton

Apa Keijo Worth Disawang?
Dijupuk saka “Keijo !!!!!!!!!”

Crita Asli Sing Ora Apik Dadi

Aspek crita Keijo pancen ora apik. Nanging swara lan cara nggawe saben guyonan dadi ala banget. Maksudku ide babagan sekelompok wanita gelut ing arena banyu lan mung nggunakake bokong utawa dodo ora persis kaya crita "A Town Where You Live" nanging isih dadi ide asli. Crita bisa uga luwih apik lan kualitas Lawakan dianyari.

Akeh Konten Seksual

Sampeyan bisa uga bakal ngerteni iki nanging ana akeh pemandangan seksual ing Keijo lan iki utamane amarga setelan seri kasebut umume. Yen sampeyan ora duwe masalah adegan seksual kaya ing anime utawa umume, sampeyan ora bakal duwe masalah karo Keijo. Ora ana sing paling dhuwur, nanging bisa uga nesu kadang-kadang. Ora mudho diunekke kaya Ikki Tousen nanging pancen ana, aja padha sumelang.

Karakter Kualitas Ora Apik

Karakter ing Keijo lali banget lan umume ora umum, nanging paraga kasebut ora ditulis kanthi apik. Siji-sijine sing digunakake kanggo nggawe dheweke unik yaiku teknik, bar mungkin Miyata, amarga dheweke duwe sub crita Judo sing dakkira minangka langkah sing arah. Aku seneng kasunyatan manawa wong tuwane pungkasane nggawe, adegan pungkasan dadi luwih kuat lan nggawe crita paraga luwih penting.

Dialog Nggegirisi

Aja kuwatir ora nyerang, mung kala-kala mung bodho. Umume dialog kasebut ora ditulis kanthi apik lan aku yakin manawa salah terjemahan uga uga ora apik yen aku nonton iki ing Funimation. Lawakan kasebut ora dieksekusi kanthi angel lan ora lucu ing paling angel. Aku meh ngremehake guyonan amarga cara nglakokake. Umume lelucon nggawe aku ngguyu yen bodho, kaya guyonan "pantat" terus-terusan. Yen sampeyan seneng guyon ala ing awak manungsa, mula sampeyan bakal seneng ndeleng Keijo, nanging yen sampeyan kaya aku, sampeyan ora bakal nikmati, sanajan sampeyan duwe prelu mbantu sampeyan.

Gaya Animasi Ala & Ora Asli

Gaya nggambar Keijo pancen ora asli lan mboseni lan ing pandangan sepisanan aku ora seneng. Ora ana sing asli utawa nyenengake babagan cara nggambar. Iki ora bakal dadi masalah gedhe, nanging yen dibandhingake karo seri kaya Bakemonogatari utawa Fruits Of Grisaia. Rasane mung kusam lan polos, isih bisa dideleng lan bisa ditahan nanging ora ana sing istimewa yen sampeyan ngerti maksudku.

kesimpulan

Apa Keijo Worth Disawang?
Dijupuk saka “Keijo !!!!!!!!!”

Aku mikir utamane karakter lan dialog sing ngeculake Keijo lan iki jelas ditampilake kanthi cara eksekusi ing pirang-pirang seri. Umume wong sing nonton anime iki bakal ngarep-arep bisa uga, saengga sampeyan seneng karo Keijo utawa sengit. critane Keijo gampang banget ora mung ngetutake, nanging uga dingerteni. Lawakan kasebut nggegirisi lan uga paraga kasebut ora kuwat lan cethek, ora ana maneh hubungane sing bakal ditindakake.

Yen sampeyan melu tumindak layanan penggemar sing dhadha, Keijo kanggo sampeyan uga kaya sing dakkandhakake akeh ing Keijo lan ing kene umume atraksi teka saka Keijo. Umume wong sing nonton Keijo ngerteni minangka olahraga ing endi wanita sing nganggo klambi renang kudu nyingkirake pemain liyane (sing uga wanita) saka platform. Lan apa sing diasilake karo Keijo, ora ana sing istimewa. Siji-sijine seri liyane sing bisa ditampilake sing padha karo Keijo yaiku Haruka Receive. Haruka Receive mirip banget karo Keijo nanging ora miturut seksual, miturutku, luwih fokus ing olahraga lan aku ngerti apa sing ditindakake Keijo.

Aku rumangsa yen sampeyan ora bisa njupuk Keijo kanthi serius kaya sing sampeyan kira-kira, lan iki bisa nyebabake cara nonton episode lan adegan. Mangga deleng kabeh alasan kanggo nonton Keijo amarga dakkira bakal menehi informasi babagan sampeyan maneh. Muga-muga blog iki efektif kanggo menehi informasi kaya biasane. Matur nuwun kanggo maca.

komentar 1

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: