Uncategorized

Profil Karakter Junichi Hashiba

Ing kirim iki, sampeyan bakal sinau kabeh sing pengin ngerti babagan Junichi Hashiba, karakter utama saka Hajimete no Gal. Kita bakal ngrembug babagan penampilan, karakter, sejarah, lan liya-liyane ing kiriman iki.

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: