Kaguya Sama Potensi / Rilis mbesuk

Kaguya Sama Season 3 Tanggal Rilis + Karakter Anyar

Kaguya Sama punika ingkang dipun tresnani Anime Romantis sing asline metu ing 2019. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug kabeh babagan Kaguya Sama Season 3. Kaguya Sama nduweni crita sing cukup menarik kanggo diwiwiti, nanging musim kapindho wiwit dadi basi lan efek kasebut babagan narasi utama lan episode sing beda-beda. Crita kasebut ana ing sekitar 2 siswa sing lagi tresna nanging wedi banget kanggo ngaku.

Ringkesan

Kaguya Sama Love Is WarCrita kasebut langsung maju lan cukup prasaja, paling ora. Sayange, iki bisa uga nyebabake sawetara masalah sing bakal daklakoni. Tema utama crita uga bakal ana ing Kaguya Sama Season 3 amarga alasan iki.

Seri kasebut gumantung utamane ing taktik lan taktik sing digunakake saben karakter (mung rong karakter utama), lan ing kene umume narasi lan dinamika dimainake. Kaguya Shinomiya & Miyuki Shirogane loro-lorone (ora kaget) ing OSIS, Shirogane dadi ketua dewan.

Tokoh Utama ing Kaguya Sama

Kaguya Sama Season 3

Pisanan, kita duwe Miyuki Shirogane sing presiden dewan, ngendi Shinomiya uga mahasiswa. Dhèwèké dhuwur, nggantheng karo mata biru lan rambut pirang. Dheweke nyoba tumindak keren lan percaya diri nanging biasane gagal ing proses kasebut. Mesthine presiden bakal tampil ing Kaguya Sama Season 3.

Iki, miturut pendapatku, ndadekake karakter sing apik, amarga cangkang njaba utawa penampilane bentrok karo batine, nggawe dinamis sing apik ing proses kasebut. Dheweke nganggo seragam dewan mahasiswa ireng.

Kaguya Sama Season 3

Sabanjure, kita duwe Kaguya Shinomiya, wakil presiden. Dheweke tumindak kanthi cara sing padha Shirogane, nyoba njaga kapercayan lan kadhemen palsu nalika nglawan batine. Dheweke biasane cukup formal nanging uga isin ing wektu sing padha, minangka warisan kanggo rejeki missive tho, sifat sombong dheweke kadhangkala seeps liwat.

Dheweke biasane nyoba nyuda kekayaan uga nyoba ndhelikake. Dheweke duwe rambut ireng sing dijaga nganggo band, dheweke duwe mripat abang lan nganggo seragam ireng dewan siswa.

Kaguya Sama Season 3

3 iku Chika Fujiwara anggota OSIS liyane. Yen ora kelingan, dheweke dadi sekretaris OSIS. Siji-sijine sing aku ngerti yaiku aku ora nate dadi sekretarisku. Dheweke duwe swara ngganggu, rambute jambon, lan mata biru. Dheweke dhuwur rata-rata lan dibangun kanggo siswa SMA sing khas.

Saliyane iku, aku mikir dheweke bisa nembang lan nari lan kabeh sing dakeling-eling marang dheweke. Dheweke uga mulang Shirogane babagan carane main voli lan carane nembang ing sawetara episode, menehi karaktere sawetara kedalaman lan penting, sing dibutuhake banget.

Kaguya Sama Season 3

Pungkasan, kita duwe Yu Ishigami, sing nepaki trope karakter bocah emo sepi sing aku ora seneng karo dheweke wiwit wiwitan. Dheweke nduweni karakter sing cukup cethek sing ora dikembangake utawa diwenehi kedalaman apa wae nganti episode sabanjure ing Mangsa 2.

Dhuwur cukup dhuwur, rambute ireng dawa sing nutupi salah sijine mripate. Kajaba iku, dheweke mesthi duwe headphone ing gulu, saliyane iku ora ana sing bisa dicritakake babagan dheweke. Watakipun digawe konflik Fujiwara nalika Shirogane lan Shinomiya dinamis operasi.

Sub Karakter ing Kaguya Sama

Sub-karakter ing Kaguya Sama Love Is War kabeh nindakake pakaryan kanthi apik lan ora ana sing bisa dakkandhakake babagan dheweke. Kabeh padha nindakake apa sing kudu ditindakake lan ora ana sing rumangsa ora biasa. Karakter kasebut kabeh bakal katon ing Kaguya Sama Season 3. Kanthi ujar manawa, dheweke uga ora menarik banget, ora ana sing khusus nanging dudu fokus utama pertunjukan kasebut, mula jenenge.

Bakal ana Kaguya Sama Season 3?

Seri manga sing ditulis dening Aka Akasaka (ing ngendi adhedhasar anime) uga seneng popularitas sing padha lan dadi manga paling laris nomer sanga ing taun 2019, kanthi luwih saka 4 yuta kopi sing didol. Dadi, sampeyan bisa ndeleng kepinginan kanggo Manga wis dhuwur banget lan wis nggawe akeh perhatian nalika wis metu.

Ana wis ora resmi tanggal rilis kanggo 'Cinta Iku Perang' Mangsa 3. Nanging, kita ngerti yen episode OVA anyar dirilis tanggal 19 Mei 2021. Anime Kaguya Sama! banget populer lan kamungkinan saka Kaguya Sama Mangsa 3 dhuwur banget. Iki amarga bathi kanggo adaptasi Anime bakal dhuwur banget, lan mulane ROI bakal worth iku.

Kapan Season 3 bakal dirilis?

CV nyebutake manawa Musim siji ditayangake ing Jepang wiwit Januari nganti Maret 2019 ing artikel kita yen Kaguya Sama worth nonton sing bisa maca kene: https://cradleview.net/is-kaguya-sama-worth-watching, diterusake musim 2 ing April lan Juni 2020. Yen produksi anime disetel (lan biasane) ngetutake pola sing padha, mula kita kudu ndeleng musim 3 sekitar pertengahan nganti kuartal katelu 2021.

CV uga ngira yen Kaguya Sama Mangsa 3 ora katon ing 2021, banjur paling anyar sing bakal kita deleng Musim liyane Kaguya Sama bakal dadi 2022. Nanging, industri Anime pancen ora bisa diprediksi lan kita ora bisa yakin yen Musim 3 saka Kaguya Sama bakal ngeculake, nanging kita wis menehi jawaban sing paling apik adhedhasar kasunyatan sing kasedhiya.

Salam pungkasan babagan Kaguya Sama Season 3

Kaguya Sama minangka Anime sing populer lan disenengi banget sing metu ing taun 2019. Mangsa 2 banjur nyusul 2020 lan uga ditampa kanthi apik. Kemungkinan saka a Mangsa 2 dhuwur banget lan kepinginan lan kabutuhan para penggemar uga ana. iku uga nalika mudhun baris nanging woro-woro resmi mung watara sudhut kanggo Kaguya Sama Mangsa 3.

Sampeyan mung kudu siyap ngrungokake. Sampeyan bisa tetep gaul karo kabeh warta lan artikel paling anyar babagan Anime lan liya-liyane, kanthi langganan milis ing ngisor iki:

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: