Potensi / Rilis mbesuk

Komi Ora Bisa Ngomong Tanggal Rilis, Ngendi Tonton + Liyane

Komi Can't Communicate minangka adaptasi Anime anyar saka Manga populer sing dikenal kanthi jeneng "Komi-san wa, Komyushō Desu" lan bakal diluncurake ing platform streaming populer enggal. Dina iki kita bakal ngrembug tanggal rilis Komi Ora Bisa Komunikasi, karakter, ngendi sampeyan bisa nonton, lan liyane. Dadi yen sampeyan kasengsem ing Komi lan crita sing ngubengi karakter dheweke banjur lungguhan lan ngendhokke nalika kita isi sampeyan ing rincian.

Paraga Utama - Komi Ora Bisa Komunikasi

Ringkesan – Komi Ora Bisa Komunikasi

Komi Can't Communicate Anime nduweni judhul sing cukup jelas kanggo umume pamirsa. Babagan bocah wadon ing SMA sing ora bisa ngomong kaya bocah-bocah liyane ing kelas. Nanging pratelane mung amarga wong-wong iki ora bisa utawa ora ngomong / ngomong, ora ateges dheweke ora gelem. Iki diterangake ing trailer rilis resmi sing bisa ditonton ing kene:

Aku ngira narasi umum crita kasebut cukup penting lan aku seneng karo ide kasebut. Bab liyane sing bakal ditambahake yaiku Komi misale jek dadi cah wadon atraktif banget lan iki bakal nambah karakter dheweke dinamis amarga dheweke ora bisa ngomong. Aku pancene njaluk titik saka Anime lan aku iku bakal dadi hit gedhe nalika dirilis.

Paraga Utama – Komi Ora Bisa Komunikasi

Tanggal Rilis Komi Ora Bisa Komunikasi
Komi

Dadi pisanan, mesthi, kita duwe Komi Shouko, siswa SMA atraktif kang pribadine isin nanging lugu menehi iki anime getaran sawijining. Dheweke ayu lan pinter, ora kanggo sebutno a gedhe tokoh utama.

Dheweke wis dawa ireng lan silky rambute Gamelan kang mbukak mudhun liwat dheweke Pundhak. Dheweke nganggo seragam sekolah tradisional saka SMA sing dheweke sekolah.

Rasa kuwatir lan kurang percaya diri ndadekake dheweke ora bisa ngomong lan ngomong karo wong liya kanthi cara komunikasi sosial sing normal, ora kaya kanca-kancane.

Tanggal Rilis Komi Ora Bisa Komunikasi
Tadano-kun

Kapindho, kita duwe Tadano Hitohito, sing mlebu sekolah sing padha karo Komi lan uga ing kelas dheweke.

Kanca-kanca kelase nggambarake dheweke minangka "Tadano-kun iku pengecut isin" - iki bisa uga dudu cara sing paling apik kanggo nyelehake, nanging kita bisa ndeleng kepiye umume kelase ndeleng dheweke.

Dheweke watara 5'7 ing anime lan katon cilik. Dheweke duwe rambut ireng cendhak uga lan jenis katon padha Komi ing sawetara aspek.

Dheweke bakal duwe peran penting ing pangembangan narasi Komi Ora Bisa Komunikasi.

Kapan Komi Ora Bisa Komunikasi Premier?

Komi Ora Bisa Komunikasi disetel kanggo release ing 21. Oktober. Bisa uga ana sawetara telat amarga masalah lisensi nanging umume dianggep anyar anime bakal teka menyang layar kanggo pamirsa kulon ing 21 Oktober 2021.

Paraga Utama - Komi Ora Bisa Komunikasi
Paraga Utama – Komi Ora Bisa Komunikasi

Kanthi release saka trailer resmi dening Anime Hype lan trailer liyane digawe dening Netflix, hype kanggo iki anime wis cara munggah ana. Priksa manawa sampeyan siyap nonton Komi Ora Bisa Komunikasi kanthi langganan dhaptar email kita.

Kepiye carane nonton Komi ora bisa komunikasi?

Paraga Utama - Komi Ora Bisa Komunikasi
Paraga Utama – Komi Ora Bisa Komunikasi

Platform streaming sing nduweni hak kanggo nuduhake Komi Ora Bisa Komunikasi yaiku Netflix saiki. Sampeyan bisa nonton ing kene: https://www.netflix.com/search?q=komi%20&jbv=81228573

Netflix misale jek wis diutus ing anime sawetara wektu maneh, lan versi subbed kasedhiya. Pitakonan saka Netflix uga ngeculake dub cantik akeh dienggoni, padha bakal. Dheweke wis nindakake kanggo akeh liyane Enem lan malah anime sing malah ora pantes kanggo dub. Sampeyan bisa nyana ing paling Spanyol utawa Prancis tindakake sakcepete, utawa ana nalika dirilis.

Kita uga mbayangno sing anime bakal akeh banget lan kasil bajakan. Dadi kemungkinan sampeyan bisa nemokake ing macem-macem situs streaming beda-beda bakal dhuwur (Deleng kita: Top 10 Situs Streaming Anime Paling Apik artikel kanggo info liyane. )

Salam Pamungkas

Iki wis katon kaya unik lan hyped-up anime. Kanthi ton dhukungan sing wis teka sadurunge rilis resmi pisanan Anime. Iki mesthi bakal dadi hit karo paling penggemar Anime lan aku yakin Komi Ora Bisa Komunikasi bakal dadi favorit penggemar antarane akeh anime penggemar. Semono uga iki Komi Ora Bisa Komunikasi Anime wis katon a amba nambah ing nomer dodolan kanggo ing Manga.

Tuku sawetara barang dagangan lan ndhukung Cradle View

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: