Apa Perlu Dideleng?

Kudu Nonton Anime Musim semi 2021

Kanthi acara kaya Attack on Titan, Dr. Stone, Prior Egg Wonder, lsp, musim salju 2021 nampilake koleksi judhul anime sing apik. Dhaptar anime sing bakal diwiwiti ing musim mbesuk pancen apik tenan, yen ora luwih apik. Dina iki, aku wis nyusun dhaptar anime sing kudu ditonton musim semi 2021 sing ora bisa sampeyan ucul.

Dukun Raja 2021

Dukun Raja 2021

Shaman King 2021 sejatine nggawe ulang anime Shaman King asli sing dirilis wiwit taun 2001. Anime shounen iki bakal nampilake gelut hebat sing bakal mripat sampeyan terpaku ing layar. Uga, Shaman King animasi karo studio Bridge, dadi sampeyan bisa ngarep-arep kualitas sing apik. Crita anime iki bakal dikepung karo dukun - individu sing kuat sing bisa komunikasi karo memedi, roh lan dewa.

Kepiye ora ngundang Setan Lord Musim 2

Kepiye ora ngundang Setan Lord Musim 2

Yen sampeyan seneng karo musim pertama anime harem isekai iki, mula sampeyan bakal seneng musim kaping loro iki. Pangeran dhemit sing dikepengini favorit kita wis bali maneh ing musim iki bebarengan karo Rem lan Shera. Diablo bakal sinau luwih lengkap babagan kabeh kasunyatan sing didhelikake ing donya fantasi iki ing musim anyar iki.

Nomad: Megalo Box 2

Nomad: Megalo Box 2

Ora ana wong sing ngarep-arep bisa ndeleng Megalo Box musim kaping loro amarga musim pertama menehi pungkasan sing apik banget. Nanging, Nanging, terusan iki isih kedadeyan. Saka cuplikan, kita bisa ndeleng manawa musim iki bakal dadi nyenengake kaya sing pertama, lan bakal nate crita karo Joe sing luwih tuwa lan luwih diwasa.

Higehiro

Higehiro

Higehiro katon kaya rom-com sing nyenengake lan nyenengake sing bakal nampilake crita babagan rong wong sing sepi. Yoshida minangka pegawai kantor sing bubar ditolak karo bocah wadon sing disenengi. Kosok baline, Sayu minangka bocah wadon sekolah menengah sing lucu sing kabur saka omahé. Akeh petualangan ngenteni wong loro kasebut nalika nyoba urip bebarengan.

Kanggo Kalanggengan Sampeyan

Kanggo Kalanggengan Sampeyan

Saiki, iki permata sing kalebu ing anime sing kudu ditonton musim semi 2021! Akeh penggemar anime sing seneng banget karo anime shounen iki amarga critane ditulis dening panulis sing padha nulis A Silent Voice. Anime iki bakal nampilake petualangan makhluk abadi misterius nalika nyoba urip ing Bumi.

Aja Ngganggu Aku, Negatoro

Aja Ngganggu Aku, Negatoro

Sawetara sampeyan bisa uga wis ngerti babagan seri iki amarga populer regane sumber. Don't Bully Me, Nagatoro minangka anime irisan urip sing lucu lan romantis sing nyritakake crita bocah lanang enom sing jenenge Naoto Hachiouji, sing diganggu karo bocah wadon lucu sing jenenge Nagatoro. Nagatoro seneng banget bullying senpai kanthi cara sing paling brutal.

Pahlawan Akademi Aku Musim 5

Pahlawan Akademi Aku Musim 5

Dhaptar anime sing kudu ditonton musim semi 2021 iki durung mesthi lengkap tanpa kalebu musim anyar My Hero Academia. Anime iki mesthi dadi salah sawijining seri shounen modern paling apik! Pahlawan Akademi musim 5ku bakal njaga sampeyan ing pojok kursi nalika ndeleng kabeh aksi sing kuat ing saben episode.

Muga-muga sampeyan wis migunani babagan artikel iki lan muga-muga sampeyan bisa luwih suwe maneh, nanging saiki sampeyan kudu ngenteni. Sugeng dina, matur nuwun wis maca! Sampeyan uga bisa ndeleng toko ing ngisor iki.

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: