Potensi / Rilis mbesuk

Rent-A-Girlfriend Season 2 Tanggal Premiere + Ending Dijelasake

Akeh wong sing ngarep-arep kanggo Rent a Girlfriend Season 2 lan karo Episode final saka Nyewa-A-Pacar saiki rampung, lan karo Kazuya temenan tansah-saiki katresnan kanggo Chizuru dadi luwih katon ing episode pungkasan wektu saka tau, iku wektu kanggo tenan netepke pungkasan saka populer iki anime lan nemokake nalika a Nyewa Pacar Rilis musim 2 bakal teka.

Ringkesan

Nyewa pacar musim 2
Chizuru meets Kazuya kanggo pisanan.

Crita diwiwiti karo karakter utama kita Kazuya. Dheweke duwe pacar, Mami, sing ayu. Dheweke tresna karo dheweke ing episode awal Anime. Mami uga bakal katon ing kabeh Anime lan dheweke minangka karakter penting sing bisa kedadeyan maneh.

iklan

Narasi saka seri iki kudu cukup jelas kanggo sampeyan wiwit wiwitan nanging kanggo sapa wae sing kepengin weruh acara kasebut babagan wong enom sing jenenge Kazuya sing diwiwiti ing crita karo pacar ayu jenenge Mami Nanami.

Sawise ditinggal lara ati lan sepi Kazuya lagi surfing liwat internet ing telpon nalika teka tengen a Layanan Sewa Pacar. Aku ora yakin ing bagean liyane ing donya, nanging ing Rusia lan Inggris, iki dudu perkara (sing kita ngerti).

Ing idea saka secara harfiah nyewakake metu wong urip kanggo duwe minangka gendakan palsu banget adoh-fetched. Nanging ing Japan? Ora babar pisan! Iki wanita loverly nyedhiyani layanan kanggo nggawe wong aran tresna lan seri tenan amplifies iki kanggo tingkat anyar, njelajah kabeh macem-macem cara sing iki bisa dadi entuk manfaat lan masalah kanggo panyedhiya layanan.

Karakter Utama

Pisanan, kita duwe Kazuya, sing mesthine kira-kira 21 nanging katon kaya 16. Dheweke duwe rambut coklat scruffy cendhak lan mata coklat. Dheweke nganggo klambi ireng khas kanthi lambang oranye. Aku tansah kepingin weruh yen simbol sing mestine kanggo makili soko nanging ora pikiran.

Dheweke minangka MC sing apik banget, nanging cukup sedhih, (nganti ora perlu) mboseni lan ora kaya sing dakkarepake ing crita kaya iki, nanging ana sawetara wektu sing katon apik banget.

Kapindho, kita duwe ayu Chizuru, dheweke iku sethitik luwih enom saka Kazuya Aku pracaya nanging temenan wis luwih arep kanggo dhéwé. Kaendahan lan pesona dheweke sing narik kawigaten para pamirsa ing wiwitan.

Nanging, ana uga akeh ciri kang ndarbeni kang ndadekake dheweke apik banget ing anime, lan karakter aku mesthi bisa njaluk konco yen dheweke dadi MC.

Sub Karakter

Sub-karakter ing Nyewa-A-Pacar kabeh apik ing apa sing kudu ditindakake. Aku ora seneng karo karakter mbah sing luwih tuwa lan mikir yen dheweke nggunakake dheweke. ugi, Kazuya kanca mung kaya wong kapitunan. Aku ora ngerti kepiye dheweke bisa sesambungan karo wong-wong sing kaya ngono ing uripe. Kancane sing paling apik temenan maringake dheweke. Lan sing mbokmenawa kok panginten njupuk a Rental Pacar ana gagasan apik ing Panggonan pisanan. Lan kabeh pancene mung kanggo ngematake kancane.

Ibu mesthi dudu jinis cah wadon sing sampeyan pengin banget. Lan utamané ora minangka partner. Dadi nalika dheweke ninggalake dheweke kanggo wong liya, dheweke kaget. Ing seri mengko sampeyan bakal ngerti kenapa dheweke ninggalake dheweke lan kenapa karakter dheweke dadi adhem.

Pungkasan saka Rent-A-Girlfriend

Saiki pungkasan saka Nyewa-A-Pacar ora saklawasé apik minangka bisa wis ing mratelakake panemume. Sawise kabeh iki bolak-balik karo karakter utama kita isih entuk apa-apa. Kabeh adegan iki nglibatake kegiatan sing digawe kanggo nyelehake karakter kita ing posisi supaya luwih cedhak kaya adegan prau ing ngendi loro-lorone. Chizuru lan Kazuya meh klelep kabeh rasane ora ana gunane.

Nyewa Pacar Season 2
ora Chizuru duwe raos jero kanggo Kazuya?

Alesan kanggo iki yaiku Kazuya mung blurs metu carane dheweke pancene aran bab Chizuru banjur cepet nyoba kanggo backtrack lan muter mati minangka guyon. Apa sampah. Punapa mawon, iku rampung karo Kazuya temenan isih harboring raos ditempelake jero kanggo Chizuru sawise meh spilling rincian kabeh metu kanggo dheweke lan karo Chizuru isih ora ana sing luwih wicaksana (supaya kita mikir).

Rent a Girlfriend Season 2 Tanggal Rilis
Kazuya sumerep Ruka Sarashina

Iku jenis cliffhanger cilik. Kita ora ngerti yen Kazuya pungkasane bakal ngaku. Muga-muga? Aku mikir sing ending iki implying. bakal Chizuru tau ngerti carane Kazuya ngrasa tenan karo dheweke? Lan bakal Kazuya pernah ngaku? Yen musim anyar bakal teka, kita mesthi bakal weruh apa iki bakal kelakon. Terus maca kanggo ngerteni sebabe.

Apa Rent-A-Girlfriend entuk Season 2?

Nyewa Pacar Season 2
Chizuru nyimpen Kazuya

Dadi mesthi kita ora kene kanggo njamin mangsa kapindho saka Nyewa-A-Pacar, mung kuwi dudu sing kita lakoni. Nanging, kita seneng menehi jawaban adhedhasar riset kita dhewe ing seri kasebut. Ing ngisor iki ana sawetara alasan kenapa kita pracaya Season 2 saka Nyewa-A-Pacar kamungkinan. Mula, ayo padha nyilem alasane a Nyewa-A-Pacar Season 2 bisa.

iklan
  1. Kaping kabeh, ing manga, di tulis karo Reiji Miyajima isih aktif, lan bab anyar lagi diterbitake malah minangka bubar 21 Agustus taun iki. Dadi ing manga isih diterusake lan critane durung rampung.
  2. Nganti saiki, wis ana 50 bab saka Manga diadaptasi. Nyatane Anime rampung ing endi wae watara bab 50. Nganti saiki ana 162 bab sing saiki wis diterbitake. Iki tegese ana luwih saka kaping pindho materi sumber kanggo diadaptasi. Dadi ora ana alesan sing nyata a Nyewa-A-Pacar Musim 2 ora bisa ditindakake amarga gampang adaptasi.
  3. Nyewa-A-Pacar punika Anime banget populer ing Crunchyroll. Dhuwit sing bisa ditindakake musim 2 bakal angel digatekake. Kanggo perusahaan produksi apa wae. Ing Manga fitur ing populer Majalah Shonen Mingguan Kodansha. Iki minangka majalah, ditampilake ing akeh situs streaming lan media ing saindenging jagad.

Kanggo alasan sing wis kasebut ing ndhuwur, kita ora mung percaya Nyewa-A-Pacar mangsa 2 bisa nanging banget kamungkinan diwenehi kahanan. Iku mung masalah wektu.

Nyewa Pacar Season 2
Chizuru nyimpen Kazuya

ekonomi Jepang wis ora alon amarga pandemi COVID-19, nanging kanthi cepet pulih. Kasus mudhun saben dina lan perawatan anyar ditemokake. Muga-muga, iki tegese tanggal rilis Rent a Girlfriend Season 2 bakal luwih cepet tinimbang sing sampeyan pikirake.

Kapan Rent-A-Girlfriend Season 2 Premier?

Nyewa Pacar Season 2
Chizuru nepangaken piyambak kanggo Kazuya kanca-kanca

Kita bakal ngira manawa amarga hype saiki babagan Rent-A-Girlfriend a Season 2 wis ditindakake kanthi apik, kanthi casting lan produksi wis ditindakake. A Nyewa-A-Pacar Mangsa 2 bisa teka ing endi wae antarane Jan 2022 utawa luwih suwe ing taun 2022.

iklan

Iku angel kanggo ngomong minangka Industri anime minangka acara sing ora bisa diprediksi lan kadhangkala populer ora nate ndeleng musim kaping pindho, lan pertunjukan sing ora disenengi sampeyan ora nate mikir bakal krungu ukara "musim 2" entuk 1, 2, lan malah 3 musim tambahan. Kita kasebut sadurunge, ora mung kasempatan kanggo a Nyewa-A-Pacar dhuwur banget, nanging perlu.

Aku akeh wong pengin ndeleng happy ending kanggo Chizuru kang & sesambetan Kazuya kang. Kaya wae Mugi lan Hanabi's sesambetan ing Kepinginan Scums, liyane Drama Asmara kita dijamin ing situs iki nalika bali, pembuangan pengin ndeleng ing paling sawetara kesimpulan. Lan mugia, ing Rent-A-Pacar Anime bakal ndeleng mangsa liyane.

kesimpulan

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan ngerti potensial Nyewa Pacar mangsa 2 tanggal release lan yen mangsa 2 saka Nyewa Pacar iku bener bisa. Kaya biasane, iki tujuane kanggo artikel kasebut.

Nyewa Pacar Season 2
Chizuru nggambarake tumindake

Mangga nimbang mriksa toko kita supaya sampeyan bisa njupuk sawetara asli Toko Anime lan bantuan support kita panulis lan pangurus. Matur nuwun kanggo maca, muga-muga sampeyan seneng karo artikel iki, muga-muga sampeyan kabeh apik.

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: