Potensi / Rilis mbesuk

Layar Anime Maret 2021 Line-up Nambah Film Tokyo Ghoul Live-Action lan liya-liyane!

Festival film online Layar Anime ngumumake barisan film sing bakal kasedhiya wiwit dina Kamis tanggal 25 Februari nganti Kamis 25 Maret. Baris iki saiki ora nduweni judhul seri maraton, nanging uga pisanan nambahake film Jepang aksi langsung.

Judhul ing ngisor iki bakal ngganti film kasebut MiraiHALMomotaro: Pelaut Suci, seri OVA Cyber ​​City Oedo 808 lan seri televisi Gankutsuou: Cacahing Monte Cristo.

Tokyo Ghoul

Audio: Inggris, Jepang

Judhul Premiere Layar Anime yaiku adaptasi film live-action Kentarō Hagiwara 2017 saka Sui Ishida Tokyo Ghoul. Film iki dibintangi Masataka Kubota (Takashi Miike's First Love), Fumika Shimizu (The Dragon Dentist) lan Yū Aoi (Case of Hana & Alice) kanthi skenario sing ditulis dening Ichirō Kusuno lan musik sing dikarang dening Don Davis (The Matrix Trilogy).

"Ing jaman modern Tokyo, masarakat urip wedi karo Ghoul: makhluk sing mirip persis karo manungsa - nanging ora kepenak daginge. Ora ana masalah iki kanggo Ken Kaneki, bocah cilik sing biasane bookish lan biasa, nganti kedadeyan sing peteng lan kasar ndadekake dheweke dadi generasi pertama Ghoul-manungsa. Jebak ing antarane rong jagad, Ken kudu slamet saka konflik kekerasan perang karo fraksi Ghoul, nalika nyoba sinau luwih lengkap babagan kekuwatane. ”

Anime Limited dilisensi Tokyo Ghoul ing 2017 kanggo rilis video teater lan omah. Film kasebut dirilis ing Blu-ray lan DVD ing wulan Juli 2018.

Game Pikiran

Audio: japanese

Judhul Klasik Anime Anime yaiku film anime Masaaki Yuasa taun 2004 Game Pikiran animasi dening Studio 4 ° C (Anak Segara). Pemeran swara film kasebut nyedhiyakake Koji Imada, Sayaka Maeda, lan Takashi Fujii kanthi skenario sing ditulis dening Masaaki Yuasa lan musik sing dikarang dening Seiichi Yamamoto.

"Nishi mesthi tresna marang Myon wiwit cilik. Lan saiki wis diwasa, dheweke kepengin ngupayakake cita-cita dadi seniman manga lan omah-omah karo kekasih sing isih cilik. Nanging ana siji masalah. Dheweke wis dilamar lan mikir yen Nishi pancen kakek banget. Nanging nalika ketemu tunangan nalika ing restoran kulawarga lan nampa dheweke minangka pria sing apik, dheweke nemoni sawetara yakuza, nanging Nishi ngerti wahyu tartamtu. Lan, kanthi tampilan urip sing mentas dipikolehi, petualangan akeh nalika dheweke, Myon, lan adhine, Yan, uwal saka yakuza menyang lokasi sing paling ora bisa ditemokake nalika ketemu wong tuwa ... "

Anime Limited dilisensi Game Pikiran ing 2017 kanggo rilis video ing omah. Film kasebut dirilis ing Blu-ray ing wulan April 2018.

Kasus Hana & Alice

(Hana menyang Arisu Satsujin Jiken)

Audio: japanese

Judhul Favorite Festival Anime yaiku film anime Shunji Iwai 2015 Kasus Hana & Alice, minangka prekara film teater live-action taun 2004 Hana & Alice nampilake pemeran Yū Aoi lan Anne Suzuki (Himion Sion Sono). Shunji Iwai uga wis nulis skenario lan nyipta musik kanggo film kasebut.

Anime Limited dilisensi Kasus Hana & Aliceing 2015 kanggo rilis video ing omah. Film iki pisanan dirilis minangka edisi kolektor Blu-ray / DVD combo pack lan DVD standar ing Januari 2017 banjur Blu-ray standar ing Februari 2021.

"Alice, siswa transfer menyang Sekolah Menengah Ishinomori, krungu desas-desus aneh yen setaun kepungkur," Yudas tiwas dening papat wong Yudas liyane "ing Kelas 1. Nalika diselidiki, Alice nemokake manawa siji-sijine wong sing ngerti kabeneran, kanca sakelas Alice Hana, manggon cedhak karo dheweke ing “Omah Kembang” sing diwedeni kabeh wong… Pengin ngerti luwih lengkap babagan pembunuhan "Yudas", Alice nyelehake menyang House Flower kanggo takon Hana sing kondhang kanggo informasi luwih lengkap babagan pembunuhan Yudas lan kenapa dheweke dadi rekluse. Rapat kesempatan Hana lan Alice nggawe petualangan kanggo ngatasi misteri "rajapati paling cilik ing donya." "

Dina Panas karo Coo

(Kappa no Kū nganti Natsuyasumi)

Audio: japanese

Judhul Curate Anime Anime yaiku film anime Keiichi Hara taun 2007 Dina Panas karo Coo animasi dening Shin-Ei Animation. Pemeran swara film kasebut nampilake Kazato Tomizawa (Code Geass), lan Takahiro Yokokawa (Colorful) kanthi lakon layar sing ditulis dening Keiichi Hara lan musik sing dikarang dening Kei Wakakusa (Kemonozume).

"Ganti urip kanggo kelas papat Koichi Uehara nalika njupuk fosil nalika mulih. Dheweke kaget, dheweke wis njupuk bayi Kappa, makhluk banyu mitos, sing wis turu ing jero lemah sajrone 300 taun kepungkur. Koichi ngarani makhluk bayi iki "Coo" lan nggawa dheweke urip karo kulawargane, lan ora suwe loro kasebut dadi kanca sing ora bisa dipisahake.

Nanging, ana akeh masalah nalika Coo berjuang kanggo nyetel urip ing Tokyo ing pinggiran kutha, lan wiwit ora kejawab kulawargane, nyebabake Koichi lan Coo miwiti petualangan plancongan panas kanggo nggoleki Kappa liyane. "

Anime Limited dilisensi Dina Panas karo Cooing taun 2020 kanggo rilis video ing omah. Film kasebut bubar dirilis minangka paket combo Blu-ray / DVD edisi kolektor ing wulan Februari 2021.


Source: Rilis Pers Anime Layar

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: