Scums Wish Hub

Kaca iki darmabakti kanggo Anime Scums Wish lan bakal njlentrehake lan nampilake pranala, audio, teks, gambar artikel utawa postingan blog babagan Anime Scums Wish. Ing ngisor iki kabeh isi sing cocog.

Wish Scum's Season 2 - Tanggal Premier + Ending diterangake
Ringkesan - Scums Wish Season 2 Kabeh tautan wis dianyari lan saiki bisa digunakake. Yen sampeyan wis rampung nonton Scum's Wish, sampeyan bakal mikir yen ana musim kapindho. Adaptasi anime asli…
Mugi Awaya - Profil Karakter
Ringkesan | Mugi Awaya – Profil Karakter Mugi Awaya minangka protagonis kaloro ing Scums Wish lan dadi kekasih Hanbi ing anime. Dheweke katon minangka paraga utama nomer loro amarga umume…
Kepinginan Scums - Pungkasan Pungkasan
Ringkesan - Scums Wish | The Ending Explained Scums Wish minangka anime romantis dramatis sing metu 3 taun kepungkur. Anime kasebut ngetutake crita Hanabi Yasuraoka lan Mugi Awaya sing dadi hubungan sanajan…
Njelajah Peran Manipulatif Akane Ing Scums Wish
Perkiraan wektu maca: 8 menit Akane minangka karakter sing jahat lan manipulatif ing Anime Scums Wish. Kita ndeleng iki ing episode pisanan nalika dheweke dikenalake. Dadi kenapa sifat dheweke gedhe ...
Pasangan Anime Ideal ing Kuzu No Honkai
Ana akeh pasangan becik ing Anime, lan sawetara wong pancene katon metu saka paling. Conto sing apik banget kanggo pasangan sing cocog ing Anime yaiku Hanabi lan Mugi saka Kuzu No Honkai. …
iklan
Translate »
%d bloggers kaya iki: