Sale!

Flask Azure Kitsune

£19.99

SKU: 6096D565696B1 Kategori:

Description

Azure Kitsune

Botol Banyu Biru Biru Tahan Karat

Botol botol banyu sampurna iki digawe saka waja tahan karat sing cocog kanggo kabeh kabutuhan saben dinane.

Botol Banyu Biru Biru Tahan Karat

Botol sing kuat digawe saka Stainless Steel kanthi desain Azure sing apik banget, sing nduweni desain Blue Fox sing apik.  

Botol Banyu Biru Biru Tahan Karat

Lengan iki nggawe pilihan kanggo ngombe panas utawa adhem, paling ora 3 jam sawise diwutahake. 

Botol Banyu Biru Biru Tahan Karat

• baja tahan karat kelas dhuwur
• 17 ons (500 ml)
• Ukuran: 10.5 ″ × 2.85 ″ (27 × 7 cm)
• Botol vakum
• Konstruksi tembok dobel
• Bentuk pin bowling
• Tutup tanpa ambu lan tanpa bocor
• Terisolasi kanggo cairan panas lan adhem (njaga cairan dadi panas utawa adhem nganti 6 jam)
• Lapisan ORCA sing dipatenake kanggo warna sing sregep
• Mung ngumbah tangan (mesin cuci piring ora dianjurake amarga segel vakum)
• Produk kosong sing asale saka AS

informasi tambahan

bobot 0.1 kg

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Azure Kitsune Flask"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: