CVS Dusk Demon Hoodie

£36.50 - £45.00

Clear
Ukuran Guide
SKU: N / A Kategori:

Description

CVS Demon Hoodie sing apik gayane iki sing nduwe desain ngarep lan mburi minangka cara sing apik kanggo nuduhake dhukungan kanggo situs iki. Kabeh wong butuh hoodie sing nyaman supaya bisa digulung, mula golek sing alus, alus, lan apik gayane. Pilihan sing cocog kanggo sore sing adhem! Desain iki nduweni asu setan sing padha karo desain Hannya lan desain mburi sing duwe desain prawan pembunuh.

Desain kasebut katon banget lan pameran banget ing latar mburi putih. Desainé kandel lan kontras banget karo latar mburi. Desain kasebut kalebu edisi winates, lan ora bakal suwe.

• Katun pra-shrunk 50%, poliester 50%
• Bobot kain: 8.0 oz / yd² (271.25 g / m²)
• Benang spun-jet kanthi aran alus lan nyuda pil
• Hood nganggo garis dobel nganggo drawcord sing cocog
• Awak kuartal supaya ora ana lipatan ing tengah
• 1 × 1 gelang rib-atletik lan pinggul nganggo spandex
• Kanthong kantong ngarep
• Jarum dobel, kerah, pundhak, lengen tangan, cuffs lan hem
• Produk kosong sing asale saka Honduras, Meksiko, utawa Nikaragua

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "CVS Dusk Demon Hoodie"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: