Kaos CVS Dusk Demon

£23.00 - £28.00

Clear
Ukuran Guide
SKU: N / A Kategori:

Description

Desain Kaos putih sing nyaman iki nampilake macem-macem warna lan desain ngarep lan mburi minangka cara sing apik kanggo nuduhake dhukungan kanggo toko kasebut lan duwe desain sing apik banget. Kaos Iki nggawa desain setan gaya Hannya klasik lan nggawe desain kombo menyang sisih lor kaos ing sisih mburi.

Saiki sampeyan wis nemokake kaos utama lemari klambi. Digawe saka katun sing luwih kenthel, luwih abot, nanging isih alus lan kepenak. Lan jahitan dobel ing garis leher lan lengen klambi nambah luwih awet kanggo apa sing mesthi dadi favorit!

• Katun spun ring 100%
• Sport Grey katun 90% ring-spun, poliester 10%
• Heather Peteng 65% poliester, katun 35%
• 4.5 oz / y² (153 g / m²)
• Pre-shrunk
• Taping sabuk-kanggo-bahu
• Quarter-diuripake supaya ora crease mudhun tengah
• Produk kosong sing asalé saka Bangladesh, Honduras, Haiti, Meksiko, utawa Nikaragua

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ngulas "Kaos CVS Dusk Demon"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: