Kaos Desain Girlsta CVS Gangsta

£23.00 - £27.00

Clear
Ukuran Guide
SKU: N / A Kategori:

Description

Kaos Desain Girl Gnagsta iki digawe dening CVS minangka cara sing apik kanggo nuduhake dhukungan kanggo situs web lan toko online liyane cradleviewstore.com digawe saka katun sing luwih kenthel, luwih abot, nanging isih alus lan kepenak. Lan jahitan dobel ing garis leher lan lengen klambi nambah luwih awet kanggo apa sing mesthi dadi favorit!

• Katun spun ring 100%
• Sport Grey katun 90% ring-spun, poliester 10%
• Heather Peteng 65% poliester, katun 35%
• 4.5 oz / y² (153 g / m²)
• Pre-shrunk
• Taping sabuk-kanggo-bahu
• Quarter-diuripake supaya ora crease mudhun tengah
• Produk kosong sing asalé saka Bangladesh, Honduras, Haiti, Meksiko, utawa Nikaragua

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ngulas "Kaos Desain Girlst Gangsta Girl"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: