CVS Hanna Style Hoodie [Desain Depan & Belakang]

£36.50 - £45.00

Clear
Ukuran Guide
SKU: N / A Kategori:

Description

Hoodie CVS asli karo desain gaya Hannya klasik mesthi nggawe sampeyan tetep tetep anget lan nyaman. Desain iki minangka salah sawijining jinis lan ora bisa ditemokake ing papan liya. Uga hoodie iki uga edisi winates lan ora bakal suwe sawise dijupuk saka toko kita.
Kabeh wong butuh hoodie sing nyaman supaya bisa digulung, mula golek sing alus, alus, lan apik gayane. Pilihan sing cocog kanggo sore sing adhem! Dadi, nunggu apa maneh? Rebut sampeyan saiki!

• Katun pra-shrunk 50%, poliester 50%
• Bobot kain: 8.0 oz / yd² (271.25 g / m²)
• Benang spun-jet kanthi aran alus lan nyuda pil
• Hood nganggo garis dobel nganggo drawcord sing cocog
• Awak kuartal supaya ora ana lipatan ing tengah
• 1 × 1 gelang rib-atletik lan pinggul nganggo spandex
• Kanthong kantong ngarep
• Jarum dobel, kerah, pundhak, lengen tangan, cuffs lan hem
• Produk kosong sing asale saka Honduras, Meksiko, utawa Nikaragua

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi sampeyan.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ngulas "CVS Hanna Style Hoodie [Desain Depan & Belakang]"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: