Jaket Hujan Hannya CVS

£43.50 - £46.00

Clear
SKU: N / A Kategori:

Description

Jaket Hanny CVS iki prefek kanggo nglindhungi banyu udan. Jaket iki nduwe desain saiki ing ngarep. Jaga dhewe saka unsur-unsur nganggo jaket Kemasan Champion iki. Jaket poliester tahan angin lan udan iki kanthi desain sulaman rinci duwe hood praktis, kanthong kanguru ngarep, lan kanthong kanthong zip sing bisa ditarik lan digunakake kanggo nggosok jaket supaya bisa disimpen kanthi gampang.

Desain CVS Hannya minangka salah sawijining budaya lan budaya masarakat Jepang sing populer. Sampeyan ora bisa nemokake ing papan liya amarga edhisi winates. Dadi, nunggu apa maneh?

• 100% poplin mikro poliester
• tahan angin lan udan
• Setengah pos pullover kanthi kapenung
• Kanthong ngarep
• Kanthong kantong zip sing didhelikake
• Paket ing kanthong kantong zip
• Kancing lukisan bungee sing bisa diatur ing ngisor lan hem ngisor
• Balung elastis
• logo "C" disulam ing lengen kiwa

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Jaket Hujan Hannya"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Size Chart

Pandhuan ukuran

 SMLXL2XL
Layon awak (inci)27 ¼2828 ¾29 setengah30 ¼
Lebar awak (inci)21 ¼22 ¾24 ¼25 ¾27 ¼
Panjang lengan (inci)34 ¼34 ¼3636 ¾37 setengah
Translate »
%d bloggers kaya iki: