CVS Hannya Setan Champion Champion [3 Werna]

£20.00

Clear
SKU: N / A Kategori:

Description

Tutup sing apik iki kanthi 3 warna digawe nganggo topi Champion resmi nganggo 3 warna lan nampilake desain gaya CVS Hannya Demon klasik ing sisih ngarep tutup. Nggoleki topi sing kepenak sing nglindhungi srengenge lan uga katon keren? Topi bisbol Juara iki nduweni desain sulaman khusus sing nggawe topi iki pancen unik. Aja ragu-ragu lan entuk saiki!

Bintang ing Hannya Demon Cap. Topi Setan Jepang, Topi Setan Hannya Jepang. Hannya Demon Hat - njaluk saiki sampeyan kanthi ngeklik. Tombol add to basket.

CVS Hannya Demon Design minangka desain klasik lan kurang pas. Sampeyan ora bisa njupuk iki ing papan liya. Desain kasebut unik lan kondhang minangka bahan utama Budaya Jepang lan Folk Lore. Dadi, nunggu apa maneh? Goleki Topi Setan Hannya Jepang saiki lan nikmati pengiriman gratis lan pangiriman cepet!

• 100% katun twill
• Profil sing ora kabentuk, enem panel, lan kurang profil
• visor pra-sudhut mlengkung
• Jeneng juara ing jero lapisan lapisan
• Bordir "C" ing panel sisih kiwa
• Penutupan gesper Tri-glide
• Produk kosong saka China

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo ngulas "Topi Juara Demon Hannya [3 Werna]"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: