Kaos Lengan Panjang Dhemit CVS Wanita.

£29.00

Clear
SKU: N / A Kategori:

Description

Desain Anjing Setan klasik kita nganggo klambi santai sing apik. Tee lengan panjang sing santai iki nggabungake sing paling apik ing jagad iki, mbuktekake yen kepenak uga bisa uga apik. Kaos iki mung duwe desain ngarep sing ngemot asu dhemit. Kaos dawa. Anjing Setan Jepang iki, sing diarani Hannya, wis narik kawigaten sejarah Japans. Ing desain iki, kita ngurmati kanthi menehi sandhangan sing nyaman kanggo dipakai. Kaos kasebut edhisi winates lan ora bakal katon ing papan liya. Sanadyan karo desaine.

• 65% poliester, 35% viscose
• Bobot kain: 3.7 oz / yd² (125.5 g / m²)
• 30 jomblo
• Santai, pas drapey
• Konstruksi sisi laut
• Polyester 2 × 1 lan viscose campuran lengen rajutan pita
• Pundhak pundhak
• Bengkel ngisor hem
• Produk kosong sing asale saka Vietnam, AS, utawa Nikaragua

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi sampeyan.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Kaos Lengan Panjang Dhemit CVS Wanita.”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Size Chart

Pandhuan ukuran

 SMLXL
Awak Dawa Ngarep (inci)2626 setengah2727 setengah
Lebar awak (inci)22 setengah23 ¼24 ¼25 ¼
Translate »
%d bloggers kaya iki: