Kaos Lengan Panjang Gangsta CVS Asli

£26.00 - £32.50

Clear
Ukuran Guide

Description

Kaos lengan panjang sing nyaman kanthi macem-macem warna kanthi desain Gangstariva klasik sing nampilake Girl Gangster sing nyekel Mesin Gun. Kasedhiya ing macem-macem warna.

Kaos lengan panjang putih sing nyaman iki nduweni desain gadis gangsta asli. Desain unik sing mesthi ora bakal ditemokake ing papan liya. Uga T-Shirt iki uga duwe desain mburi uga nampilake praupane wanita saka desain ngarep. Kaos lengan panjang sing apik yaiku fashion pria sing kudu diduweni. Tambah lemari klambi sing penting kanggo koleksi sampeyan, lan pilih opsi sing apik kanggo tampilan santai, utawa klambi bisnis santai.

• katun 100%
• Sport Grey katun 90%, poliester 10%
• Kaos rajutan pra-nyusut
• Cocog klasik nganggo lengen klambi dawa lan tulang rusuk
• Jarum dobel murni 7⁄8 "(2.2 cm) krah
• Jarum ngisor jarum dobel
• Gulu lan pundhak sing disentuh
• Quarter-turn kanggo nyegah lipatan ing tengah

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi sampeyan.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ngulas "Kaos Lengan Panjang CVS Asli Gangsta"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: