CVS Red Samurai Cut & Sew Tank Top

£24.00

Clear
SKU: N / A Kategori:

Description

Ndhuwur tank wanita iki nduweni desain prawan Samurai Abang ing sisih ndhuwur tank. Tangki Wanita Wanita Desain Samurai Abang - entuk saiki kanthi ngeklik link tuku. Desain Gadis Samurai klasik iki ana ing ndhuwur tank wanita lan digawe saka poliester lan spandeks, deleng bahan sing digunakake kanggo nggawe kaos ing ngisor iki:

Top tank desain wanita samurai abang iki apik banget, nanging ora mung desain apik banget lan uga kasedhiya kanthi macem-macem warna lan ukuran. Ndhuwur tangki rangkulan awak iki kudu ana! Dadi, nunggu apa maneh? Goleki Top Tank Wanita Wanita Samurai Abang saiki!

• 82% poliester, 18% spandeks
• regangan papat arah, tegese kain mbentang lan pulih ing salib lan biji dawa
• Digawe kanthi benang microfiber sing mulus, nyaman
• Precision-cut and hand-sewn sawise nyithak

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi sampeyan.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "CVS Red Samurai Cut & Sew Tank Top"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Size Chart

Pandhuan ukuran

 XSSMLXL
Dodo (inci)33 ⅛34 ⅝36 ¼39 ⅜42 setengah
Pinggiran (inci)25 ¼26 ¾28 ⅜31 setengah34 ⅝
Translate »
%d bloggers kaya iki: