Kaos Desain Samurai Abang CVS [Mung ngarep]

£12.00 - £15.50

Clear
Ukuran Guide
SKU: N / A Kategori:

Description

Kaos Abang Samurai katun sing nyaman iki sing apik banget lan katon apik banget ing ngarepe nggawe sampeyan gaya ing musim semi iki. Desaine mung ana ing ngarep. Saiki sampeyan wis nemokake kaos utama lemari klambi. Digawe saka katun sing luwih kenthel, luwih abot, nanging isih alus lan kepenak.

Lan jahitan dobel ing garis leher lan lengen klambi nambah luwih awet kanggo apa sing mesthi dadi favorit! Kaos Iki edisi winates lan sampeyan ora bisa nemokake ing papan liya. Apamaneh desaine. Dadi, nunggu apa maneh? Goleki saiki.

• Katun spun ring 100%
• Sport Grey katun 90% ring-spun, poliester 10%
• Heather Peteng 65% poliester, katun 35%
• 4.5 oz / y² (153 g / m²)
• Pre-shrunk
• Taping sabuk-kanggo-bahu
• Quarter-diuripake supaya ora crease mudhun tengah
• Produk kosong sing asalé saka Bangladesh, Honduras, Haiti, Meksiko, utawa Nikaragua

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi sampeyan.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ngulas "Kaos Desain Samurai CVS Abang [Mung ngarep]"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: