Kaos CVS Samurai Abang Wanita

£25.00 - £27.00

Clear
Ukuran Guide
SKU: N / A Kategori:

Description

Kaos CVS Red Samurai Wanita sing nyenengake banget yaiku prefek supaya sampeyan anget tanpa banget mbatesi. Desain sing apik banget mesthekake yen sampeyan kepenak lan akeh ruangane. Desain kasebut minangka salah sawijining klasik, nampilake Wanita Gaya Karton sing nyekel Samurai, dheweke apik banget lan lungguh ing mburi sing dipasang. Kaos T-Shirt nduweni Karakter Samurai Anime ing sisih ngarep lan iki mung desain ing Kaos.

Spin gaya ing baseball raglan klasik. Campuran katun sing disikat nggawe dadi alus, nyaman, lan entheng. Kaos iki mung ana ing sisih ngarep lan ora ana desain mburi. Desaine unik banget lan sampeyan ora bisa nemokake ing papan liya. Goleki Kaos Wanita Wanita Samurai Abang Dina iki kanthi ngeklik nambah menyang kranjang. Desain Kaos Wanita Samurai - entuk sampeyan kanthi ngeklik nambah menyang kranjang.

• Kabeh warna padhet yaiku katun spun 100%
• Werna Heather Grey katun 90%, poliester 10%
• Werna Heather Denim katun 50%, poliester 50%
• Bobot kain: 4.5 oz / yd² (152.6 g / m²)
• Kaos rajutan sing apik
• 30 jomblo
• lengen klambi ¾
• Kontras lengan raglan
• dicelup Reaktif kanggo warna sing tahan suwe
• Digawe maneh kanggo nyilikake nyusut
• Label air mata
• Produk kosong sing asale saka Meksiko

Gunakake tabel ukuran.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa “Kaos Wanita Wanita CVS Abang Samurai”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: