Kaos Demon Hannya Klasik Pria [Mung desain ngarep]

£15.00 - £20.00

Clear
Ukuran Guide
SKU: N / A Kategori:

Description

Kaos CVS Hannya Demon Desain klasik kanthi pirang-pirang warna kayata Putih, Ireng lan Abu-abu. Kaos iki mung duwe siji desain ing sisih ngarep lan iki minangka Hannya Setan klasik. Topeng Hannya Setan asale saka Budaya Jepang tradisional lan Folk Lore. Desain kasebut misuwur banget lan bisa ditemokake ing pirang-pirang panggonan ing Jepang.

Kaos kasebut edisi winates lan sampeyan ora bisa nemokake desain ing papan liya. Saiki sampeyan duwe kesempatan kanggo tuku, ngenteni apa maneh?

Saiki sampeyan wis nemokake kaos utama lemari klambi. Digawe saka katun sing luwih kenthel, luwih abot, nanging isih alus lan kepenak. Lan jahitan dobel ing garis leher lan lengen klambi nambah luwih awet kanggo apa sing mesthi dadi favorit!

• Katun spun ring 100%
• Sport Grey katun 90% ring-spun, poliester 10%
• Heather Peteng 65% poliester, katun 35%
• 4.5 oz / y² (153 g / m²)
• Pre-shrunk
• Taping sabuk-kanggo-bahu
• Quarter-diuripake supaya ora crease mudhun tengah
• Produk kosong sing asalé saka Bangladesh, Honduras, Haiti, Meksiko, utawa Nikaragua

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi sampeyan.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo ngulas “Kaos Demon Pria Klasik Pria [Desain depan saja]”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: