CVS Pria Kaos Lengan Panjang

£25.50 - £33.50

Clear
Ukuran Guide
SKU: N / A Kategori:

Description

Kaos lengan panjang CVS Hannya Demon sing apik banget iki item apik lan edisi winates. Ana sawetara kaos desain sing winates, mula saiki sampeyan dadi pilihan sing paling apik.

• katun 100%
• Sport Grey katun 90%, poliester 10%
• Kaos rajutan pra-nyusut
• Cocog klasik nganggo lengen klambi dawa lan tulang rusuk
• Jarum dobel murni 7⁄8 "(2.2 cm) krah
• Jarum ngisor jarum dobel
• Gulu lan pundhak sing disentuh
• Quarter-turn kanggo nyegah lipatan ing tengah

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo maneh “Kaos Lengan Panjang CVS Pria”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: