CVS Ransel Samurai Abang

£46.50

SKU: 6046958CD684F Kategori:

Description

Ransel poliester bermutu tinggi iki sing nduwe desain Red Samurai klasik sing cocog kanggo kabeh kebutuhan trampil lan nyedhiyakake aksesoris sing apik kanggo njaga kabeh barang sing gampang dilindhungi.

Ransel iki nduwe Desain Girl CVS Red Samurai klasik kanthi CVS Anjing Setan CVS putih ing sisih. Goleki ransel Girl Samurai saiki kanthi ngeklik tombol add to basket.
Ransel desain Samurai Girl - golek saiki!

Yen sampeyan rumangsa nggawa separo barang ing saben wayah, tas ransel iki kanggo sampeyan! Wis kompartemen sing jembar (kanthi kanthong kanggo laptop), Desain Wanita Samurai Abang sing apik banget lan saku mburi sing didhelikake kanggo nyimpen barang sing paling larang.
• Digawe saka poliester 100%
• Bobot kain: 9.91 oz / yd² (336 g / m²)
• Ukuran: Dhuwur 16.1 ″ (41 cm), ambane 12.2 ″ (31 cm), lan diameter 5.5 ″ (14 cm)
• Kapasitas: 5.3 galon (20 l)
• Bobot maks: 44 lbs (20 kg)
• Bahan tahan banyu
• Kanthong ing njero gedhe kanthi saku sing kapisah kanggo laptop 15 ", saku sing didhelikake kanthi zipper ing sisih mburi tas
• Poster paling ndhuwur nduweni slider 2, lan ana sing nggambar zipper sing dipasang ing saben panggeser
• Lapisan sutra, pipa ing njero lemah, lan bolong alus
• Tali tas ergonomik empuk saka poliester nganggo regulator reguler plastik
• Komponen produk kosong sing diasilake saka China

informasi tambahan

bobot 0.4 kg

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "CVS Red Samurai Backpack"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: