Ransel Juara Desain Samurai Abang

£34.50

SKU: 60456F7723396 Kategori:

Description

Paket CVS Red Samurai Girl Back sing apik banget iki cocog kanggo kahanan sing bisa ditindakake. Nampilake Desain Samurai Prawan Abang klasik ing sisih ngarep lan digawe nganggo desain Backpack ikonik Champions, kita nggawa tas ransel desain iki kanggo kabeh kebutuhan trampil.

Nampilake desain Red Samurai Girl ing sisih ngarep lan kanthi macem-macem warna. Ransel Desain Girl Samurai Abang - saiki entuk mung sawetara klik.
Paket bali desain sandhangan bocah wadon ing Samurai. Paket bali Samurai. Ransel desain samurai, golek sampeyan kanthi ngeklik nambah menyang kranjang.

Ransel Champion ukuran cilik iki minangka pilihan sing cocog kanggo mbukak kabeh tugas saben dina utawa olahraga! Ana akeh ruang kanggo kabeh kabutuhan, uga kanthong sing beda kanggo telpon, paspor, botol banyu lan laptop. Iki uga tahan banyu, mula barang-barang sampeyan bakal tetep garing ing kahanan apa wae.

• Sisih ndhuwur: 100% poliester, 600D
• Sisih ngisor: poliester 100%, 900D
• Ukuran: 18 ″ × 11½ ″ × 6¼ ”(45.7 × 29.2 × 15.9 cm)
• Bobot produk: 1.02 lbs (464 g)
• Kapasitas: 5.5 galon (21 l)
• Bobot maks: 33 lbs (15 kg)
• Kanthong ing njero gedhe nganggo lengan laptop 15 ″
• tahan banyu
• 2 kanthong sisih kanggo botol banyu
• Kanthong zip ngarep kanthi logo merek Champion bordir, ngemot kompartemen organisasi (saku kanthi penutupan zip, 2 kanthong kanggo telpon lan paspor, lan 3 wadhah pena)
• Gagang ndhuwur
• Ritsleting paling ndhuwur kanthi 2 panggeser lan penarik ritsleting
• Lembut, empuk bolong kanthi logo merek Juara
• Tali kantong poliester ergonomis empuk kanthi regulator tali plastik lan label merek Juara ing tali kiwa

informasi tambahan

bobot 0.46 kg

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Ransel Juara Desain Samurai Abang"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Translate »
%d bloggers kaya iki: