Kaos Gangstariva Wanita [Mung Desain Depan]

£32.00 - £33.50

Clear
SKU: N / A Kategori:

Description

Kaos Gangsta Girl Katun sing nyaman iki sing nampilake tokoh sing apik banget ing ngarepe mesthi nggawe sampeyan gaya ing musim semi iki. Desain kasebut nduwe mripat sing narik kawigaten Anime Girl sing nyekel Machine Gun. Olahraga karo seragam Wanita Jepang asli lan senjata api, dheweke nggawe desain ngarep lan mburi unik banget. Desain kasebut njerit kualitas lan beda banget lan unik.

Kaos Wanita Gangsta Anime kanthi desain ngarep. Goleki Kaos Gun Girl Girl Anime saiki mung kanthi sawetara klik. Desain Girl Gangsta Girl mung ana ing ngarep. Saiki sampeyan wis nemokake kaos utama lemari klambi. Digawe saka katun sing luwih kenthel, luwih abot, nanging isih alus lan kepenak. Desain iki edisi winates lan sampeyan bisa 'njaluk ing endi wae. Dadi, nunggu apa maneh? Goleki saiki.

Nggolek favorit lemari klambi sabanjure? Dadi, aja katon luwih adoh amarga tee potong iki dicithak lan dijahit supaya pas karo sampeyan. Kanggo ngrampungake, desain asli kabeh mesthine kudu dipamerake, mula aja ragu-ragu duwe salah sawijining tees kasebut - mesthine bakal dipuja.

• 95% poliester, 5% elastane (komposisi kain bisa beda karo 1%)
• Jaringan premium mid-weight premium
• Kain jembar papat kanthi sudhut lan pulih ing salib lan dawa pari-parian
• Reguler
• Komponen produk kosong ing AS lan Mexico sumber AS
• Komponen produk kosong ing EU sing asale saka Lithuania

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa “Kaos Gangstariva Wanita [Namung Desain Depan]”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Size Chart

Pandhuan ukuran
XS S M L XL 2XL 3XL
Dodo (inci) 33 ⅛ 34 ⅝ 36 ¼ 39 ⅜ 42 setengah 45 ⅝ 48 ⅞
Pinggiran (inci) 25 ¼ 26 ¾ 28 ⅜ 31 setengah 34 ⅝ 37 ¾ 41
Translate »
%d bloggers kaya iki: