Kaos lengan pendek CVS Wanita Hannya

£20.50 - £22.50

Clear
SKU: N / A Kategori:

Description

Kaos desain Demon Hannya Jepang CVS iki cocok kanggo kabeh kebutuhan gaya sampeyan. Desain sing nyenengake pancen gampang digunakake ing kahanan apa wae. Digawe saka katun lan nampilake Kaos Iblis Hannya Jepang klasik, kaos iki cocok kanggo sandhangan apa wae. Kaos katun 100% khas sampeyan (kajaba warna Heather Grey, Grey Heather Grey, Heather Green, lan Heather Blue warna sing ngemot poliester). Pra-nyusut kanggo mesthekake ukuran sampeyan tetep dikumbah ing pirang-pirang pencuci, lan pas klasik.

Kaos Wanita Demon Hannya Jepang - njaluk saiki sampeyan kanthi ngeklik tombol add to basket. Kaos Setan Jepang iki digawe kanggo wanita - golek saiki ing cradleview.net/shop/

• Katun cincin ring 100%
• Heather Grey yaiku katun cincin ring 90% lan poliester 10%
• Grey Heather Grey, Heather Green, lan Heather Blue minangka katun cincin ring 35% lan poliester 65%
• Bobot kain: 4.3 oz / yd² (145.8 g / m²)
• 30 jomblo
• Bayangan semi-kontur klasik kanthi lapisan sisih
• Label luh
• Taping sabuk-kanggo-bahu
• Kerah sing nganggo seamed
• Jarum dobel jarum dobel lan hem ngisor
• Produk kosong sing asale saka Honduras, Haiti, utawa Nikaragua

Gunakake tabel ukuran kanggo referensi.

informasi tambahan

bobot N / A

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ngulas "Kaos lengan pendek wanita CVS Hannya"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Size Chart

Pandhuan ukuran

 SMLXL2XL
Jembar (inci)17 ¼19 ¼21 ¼23 ¼25 ¼
Dhuwur (inci)25 setengah26272828 setengah
Translate »
%d bloggers kaya iki: