Anime In-depth

Cara sing Bener Kanggo Nggambarake Dispare - Serangan ing Titan

SAIKI: ARTIKEL IKI ISI KONTEN GRAFIK SING BISA ORA COCOK UNTUK SEMUA UMUR.

Perkiraan wektu maca: 13 menit

Sinopsis saka AOT cukup medeni - raksasa humanoid manungsa-mangan disebut Titans kang mung kapentingan ngulu manungsa kabèh - iku ngipi elek saka wiwitan. Dadi, kepiye seri iki katon ora kepenak lan sing luwih penting reaksi individu lan kesulitan karakter sing ditampilake ing seri kasebut? Mangkene sing bakal dakkandhakake ing artikel iki, mula sampeyan kudu kepenak nalika nyilem menyang jagad getih ing njaba tembok.

Armin weruh Titan
Armin weruh Titan

Episode pambuka

Ayo dadi miwiti karo Episode wiwitan, ngendi rahang saya dropped kaping pirang-pirang, utamané sak bagéan pungkasan saka episode lan mesthi pungkasan. Nonton apa sing kedadeyan Eren kang ibu tenan harrowing lan cingak kula kanggo inti.

Nonton maneh medeni lengkap Eren lan Mikasa mundhut:

Ibune Eren dipangan Titan (Episode 1, Musim 1)

Wiwitan sing nggumunake lan mbledhos kanggo episode, emosi sing wis mlaku banget, lan saiki akeh sing dadi taruhan kanggo kita. karakter lan kamanungsan, iku gampang kanggo ndeleng apa iki seri ditampa akeh manungsa waé nalika pisanan dirilis.

Nanging dudu seri kanthi sakabehe sing bakal dakrembug ing episode iki, nanging ana sing dakweruhi ing musim pisanan. Aku arep nulis artikel individu ing AOT rauh nanging sing kanggo dina liyane, supaya tetep tuned.

Nggoleki konsep konco Titans

A Titan dijupuk mudhun
A Titan dijupuk mudhun

Kanggo ngerti titik sakabèhé babagan putus asa ing AOT kita kudu katon menyang Titans, nanging sing luwih penting desaine. Ing Titans ing Anime sing medeni, ngomong paling. Tujuane mung golek lan mangan manungsa. Mekaten. Dheweke ora duwe kapentingan ing kewan utawa makhluk liyane lan duwe kepentingan tunggal. Wiwit wiwitan, kita weruh carane medeni, carane mburu lan mangan manungsa.

Njelajah Titans ing Attack on Titan
Kapten Vanguard kaping 2 Miche dipangan dening 3 Titans

Kita sinau mengko ing Titans ora kasengsem ing Kéwan liyane kaya jaran contone. Mung Manungsa. Iki ndadekake dheweke luwih angkut barang amarga biasane konsep kaya iki bakal dadi mungsuh ora mung kanggo manungsa, nanging kanggo jagad iki.

Iki amarga, minangka Manungsa, dheweke uga bakal nindakake tanggung jawab kanggo nglindhungi kewan lan target liyane sing ditindakake Titans bisa uga kepincut. Nanging, mung manungsa sing digoleki. Lan mulane, ana mung 1 wedi, lan sing lagi dipangan dening Titans.

Njelajah Titans ing Attack on Titan
Titan sing mangan ibune Eren katon.

Uga iki kita uga sinau ing saindhenging seri, bêsik sethitik informasi bab Titans. Ora kaya kabeh informasi babagan dheweke lan eksistensine mung diluncurake ing sawetara dialog sing cedhak karo pungkasan, ing ngendi kita sinau babagan tujuane sing sejatine.

Jean nyadari tanggung jawab dadi pimpinan
Jean nyadari tanggung jawab dadi pimpinan

Nanging, kita diwenehi bagean cilik saka teka-teki supaya kita alon-alon mbangun sawetara ide ing sirah babagan iki, tinimbang mung diwenehi sendok kabeh informasi penting ing sawijining wektu. Iki apik amarga sadurunge kita wis nyedhaki pungkasan Serangan ing Titan, Penggemar bakal wis fantasizing ing sirah apa waé Titan kang bener. Lan mesthine, iki nyebabake kabutuhan ngerti luwih akeh.

Mikasa lan Armin disimpen dening Eren
Mikasa lan Armin disimpen dening Eren

Iki ndadekake kabeh konsep saka titans banget unnerving amarga ateges, kita ngerti mung minangka akeh minangka karakter. Kita ora ngerti maneh tenan. Iki ora bener kanggo sawetara pemandangan unorthodox kaya ing mburi mangsa 2, ing ngendi kita ndeleng apa sing katon Titan iku nitahake looking liwat dhataran menyang tembok. Iki minangka cara sing apik kanggo mungkasi episode lan mesthi nggawe pamirsa mikir sapa wong iki lan kenapa dheweke nonton tembok.

The Crest saka Survey Corps
The Crest saka Survey Corps

Akeh pitakonan sing bener lan penting sing kudu dijawab kanggo musim sabanjure. Aku sing iki alesan ngapa wedi ing Titans pancen narik banget. Kita sinau nalika karakter sinau (biasane) lan iki ngidini kita kadhangkala duwe sesambungan sing luwih kuat karo karakter, utamane nalika dipateni dening Titans

Kapten Vanguard kaping 2 dipangan dening 3 Titan
Kapten Vanguard kaping 2 Miche dipangan dening 3 Titans

Liyane bab kanggo pirembagan bab ing regards kanggo Titans carane padha maju minangka seri dadi. Kaping pisanan, kita mikir yen dheweke mung mangan manungsa. Banjur kita ngerti yen ana Titan liyane sing beda (ing wadon Titan) uga nyerang liyane Titans nalika padha njaluk ing dalan. Kita uga sinau sing sawetara Titans duwe beda kabisan lan tujuane.

Titans nemokake ngendi Jean lan slamet wis ndhelik
Titans nemokake ngendi Jean lan slamet wis ndhelik

Bebarengan karo teori iki tansah ganti lan kawruh bab Titans ing Serangan ing Titan Semesta nerangake rasa wedi sing padha lan anyar babagan dheweke. 

Ana Titans sapa sing ora bisa dipateni? Apa ana Titans kang bisa ndhudhuk adoh ing lemah? Apa ana Titans sing bisa mlumpat dhuwur tenan ing udhara? – Delengen, ana akeh kemungkinan lan kabeh mau merata medeni minangka dhaftar bisa terus lan ing.

Iki sing ndadekake Titans lan kabeh enigma liyane lan liyane atraktif kanggo penggemar Anime rata-rata. 

Eren lan Mikasa ndeleng Titan sing mangan ibune
Eren lan Mikasa ndeleng Titan sing mangan ibune

Apa Titans minangka tutugan / ekspresi sing luwih peteng saka Buta?

Aku yakin konsep a Titan wis digawe sadurunge nanging mesthi ora kanggo ombone sing wis ing Serangan ing Titan. Dheweke ana ing kategori monster dhewe, ora bisa diarani mung "Raksasa", luwih medeni lan ngancam. Dheweke katon luwih cerdas tinimbang Buta miturut pendapatku.

Ing pangertèn, luwih akeh kita sinau ing seri iki, saya peteng lan peteng. Contone nalika Kapten Lewi lan Erwin sinau sing padha wis matèni wong nyata kabeh bebarengan. Lan sing Titans yaiku manungsa sing wis diowahi dadi Titans

Jean ndelok kancane dipangan Titans
Jean ndelok kancane dipangan Titans

Maneh, iki mbukak akeh pitakonan liyane. Apa utawa ana wong ngowahi wong menyang Titans? Apa wong-wong iki diowahi dadi Titans ora sengaja? Apa kabeh Titans malah padha ngerti Titans? Kok biasane ora ana sing wadon Titans? Kita mung ora ngerti lan iki nyebabake keluwen kanggo nambah kawruh babagan Titans. 

Kapten Vanguard kaping 2 dipangan dening 3 Titan
Kapten Vanguard 2 Miche dipangan dening 3 Titans

Efek Titans ing paling Manungsa

Titik pungkasan kanggo nambah babagan Titans uga bakal pengaruhe marang manungsa. Aku bakal nutupi iki luwih mengko, nanging bayangake rasa lara, stres, lan kebingungan sing bakal sampeyan lakoni, terus-terusan ngerti yen ana makhluk iki sing nunggu entuk kesempatan mangan sampeyan urip! Iku bakal dadi a nggegirisi rasa lan pikiran kanggo mujudake kanggo warga ing Inggris.

Anggota saka Survey Corps lawas bali saka njaba tembok
Anggota saka Survey Corps lawas bali saka njaba tembok

Saiki, iki bakal dadi perasaan mung wong biasa ing njero Tembok Maria lan utamané ing Panglipur. Nanging mbayangno kepiye karakter utama kita. Korps Survey. Ngerti manawa sampeyan bisa dipangan kapan wae nalika ana ing njaba tembok.

Ngerti yen jaran sampeyan ora cukup cepet, sampeyan sing bakal dipangan, lan ora jaran sampeyan mesthi bakal nyebabake. kaku lan kuatir ngluwihi pracaya. Gandheng karo a lack of turu, kahanan sing dilebokake karakter pancen banget cidra lan kasar. Iku apik tenan karakter utama kita malah nggawe kanggo Mangsa 2

A Titan ngoyak kreto karo mayat ing
A Titan ngoyak kreto karo mayat ing

Apa Titans seneng mangan wong?

Saiki, kasunyatan sing Titans manungsa uga mbingungake banget nalika sampeyan mirsani carane mateni manungsa lan mangan, utawa kosok balene. Nalika sampeyan ngerti, lan saka sawetara pemandangan ing anime, nyatane kaya padha seneng. Ayo kula nerangake.

Ing pirang-pirang adegan ing ngendi kita ndeleng manungsa dipangan Titans, ekspresine ora kaya sing dikarepake. Sawetara wong katon sedhih, nanging akeh sing duwe grin liar ing pasuryan. Iki kadhangkala diganti karo eseman serem, nanging biasane padha katon seneng ing sawetara demen jenis cara.

Titan sing mangan Ibu Eren
Titan sing mangan Ibune Eren

Apa iki tegese padha tenan gadhah manungsa utawa emosi liyane? Utawa iki pasuryan sing padha nganggo terus-terusan macet ing lelampahan mburu, mlaku-mlaku, lan mangan? Salah siji cara, iku bab banget nggegirisi sampeyan kudu nonton, utamané considering Titan sing mateni Eren kang ibu (“Titan Mesem” kaya sing kasebut ing seri kasebut).

Mikasa nyadari yen wong duwe kesan sing padha karo Survey Corps kaya sing ditindakake ing Episode 1
Mikasa nyadari yen wong duwe kesan sing padha karo Survey Corps kaya sing ditindakake ing Episode 1

Amarga ora ketompo carane katon. Yen alesan nyata Titans mangan manungsa iku supaya padha bisa nguripake maneh menyang manungsa minangka nuding metu ing seri, banjur kok padha njupuk bangga lan rasa seneng saka iku? Teoriku dhewe akeh Titans wis roaming tanah ing Serangan ing Titan suwe-suwe padha bosen lan nekat.

Titan Wanita nglindhungi awake saka Serangan
Titan Wanita nglindhungi awake saka Serangan

Yen sampeyan mikir babagan iki, apa sampeyan bakal nindakake perkara sing padha karo dheweke? Kepiye carane sampeyan nanggepi kanggo nyadari yen sampeyan saiki a Titan dhewe? Amarga aku ngerti apa sing bakal daklakoni.

Saiki, arep luwih nglokro, ayo goleki salah sawijining momen favoritku musim kaping kalih. Iki ana ing wektu nalika salah sijine Vanguard kontak karo wanita kasebut Titan. Wiwitane, Titan ora ngancam babar pisan. Milih mung kanggo pindhah sawise karakter tartamtu. Nanging kita sinau cepet sing Female Titan ora ana masalah apa wae sing mateni manungsa sing bisa ngganggu lan nyegah saka ngrampungake tujuane.

Titan sing mangan ibu Erens katon
Titan sing mangan ibune Eren katon

Carane dolanan emosi 101

Saiki ana wayahe 1 prajurit saka Vanguard nggawe urip. Dheweke nunggang kanthi cepet kanggo ngelingake formasi liyane babagan apa sing wis dideleng. Dheweke mung nyakseni kekalahan lengkap kabeh regu lan mikir yen dheweke mung siji. Iki minangka wayahe sing medeni, nanging kita rumangsa lega lan bungah amarga kita mikir yen dheweke bakal lunga lan ngelingake wong liya, kaya sing diomongake dhewe.

Kita pancene mikir yen dheweke bakal bali menyang wong liya lan ngandhani babagan apa sing lagi wae dheweke weruh. Kita mikir sing Eren bakal sinau iki lan njupuk ing Titan wadon. Nanging banjur, nalika dheweke rampung ukara, ana kedadeyan. Banjur – whoosh….. Dheweke ora ana. Booted dhuwur menyang udhara, ora katon maneh.

The Female Titan regards Reiner
The Female Titan regards Reiner

Apa sampeyan ndeleng apa sing ditindakake ing kana? Mung sawetara menit nanging ing wektu sing cendhak banget, dheweke wis nggawe emosi sampeyan ing roller coaster. Bangunan munggah siji emosi lan banjur rampung ngrokok iku karo liyane. Iku sarwa! Ana akeh wektu nalika AOT nindakake iki lan biasane nggunakake Titans kanggo nindakake.

Semono wae!

Iku wis apik dissecting lan netepke ing Titans. Serangan ing Titan tenan wis Anime gedhe kanggo nonton lan iku mesthi siji saka paling anime Aku wis ndeleng ing perjalanan nonton Anime. Kanggo mesthekake yen artikel iki ora suwe banget, kita bakal ngethok dadi rong bagian lan ngirim bagean sabanjure. Mangga langganan newsletter kita supaya sampeyan ora bakal kantun nganyari lan dianyari saben kita ngirim artikel anyar. Sampeyan bisa nindakake iki ing ngisor iki:

Serangan ing Titan punika seri sing bakal rembugan ing Cradle View kanggo dangu teka. Matur nuwun kanthi sanget kanggo maca, aja lali langganan supaya ora ketinggalan update, dina sing apik lan tetep aman!

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: