Potensi / Rilis mbesuk

The Quintessential Quintuplets - Musim 2 tanggal premier

The Quintessential Quintuplets - Musim 2 tanggal premier

Anime sing dikenal minangka The Quintessential Quintuplets wis weruh akeh kasuksesan sing mung dirilis taun kepungkur. Anime kasebut diadaptasi saka manga populer sing ditulis lan digambarake dening Negi Haruba. Dadi apa sing nggawe anime iki dadi populer? Lan apa Quintessential Quintuplets bakal bali kanggo musim 2? Yaiku sing bakal dibahas ing artikel iki, nanging luwih dhisik kudu ngrampungake sawetara perkara. Iki minangka: Pungkasan, karakter, plot lan informasi sing relevan babagan panganggit lan seri manga kasebut dhewe.

Ringkesan - Quintuplets Quintessential - Musim 2

The Quintessential Quintuplets - Musim 2 tanggal premier

Quintuplets Quintessential nderek crita siswa sing dikenal kanthi jeneng Futaro Uesugi sing seneng sinau. Futaro ketemu karo Ichika Nakano, Nino Nakano, Miku Nakano, Yotsuba Nakano lan pungkasane Itsuki Nakano. Futaro cendhak stpory dawa dadi tutor pribadi Quintuplets, sumpah bakal tutor supaya bisa lulus ujian. Uga ringkesan iku penting kanggo mutusake cuaca utawa ora bakal ana Quintessential Quintuplets musim 2.

Siji-sijine masalah yaiku dheweke ora seneng banget sinau, apa maneh duwe Futaro dadi tutor, wong sing dianggep kaya ing ngisor iki. Futaro dipekerjakake dening bapak Quintuplets supaya bisa lulus ujian. Futaro dingerteni yen ora kedadeyan bakal ana masalah, kalebu mandhegane pakaryan kasebut.

Paraga utama - Quintuplets Quintessential - Musim 2

Karakter utama kita ing seri iki yaiku Futaro Uesugi, siswa ing sekolah sing ditawakake Quintuplets. Dheweke umure padha karo Quintuplet nanging beda banget karo dheweke. Dheweke ora seneng banget miturut pendapatku lan iki nggawe simpati kanggo dheweke. Aku durung nate weruh wong sing kepengin sinau lan lulus ujian, mula aku ora seneng karo dheweke, nanging aku kepengin banget tekad dheweke.

Karakter utama iki kabeh bakal tampil ing musim Quintessential Quintuplets musim 2. Kajaba iku, dheweke kalebu karakter rata-rata sing cukup rata-rata lan ora akeh sing nggawe dheweke misuwur, kajaba dinamis karo Quintuplets.

Sub karakter - Quintuplets Quintessential - Musim 2

Sub karakter kasebut jelas kalebu kabeh sadulur uga bapakne lan adhine Futaro. Kabeh sub karakter ing Quintupensial Quintuplets duwe sawetara makna lan kabeh umume signifikan. Dheweke kabeh uga kenangan lan aku ora lali utawa ora seneng marang sapa wae. Sub karakter kasebut kabeh bakal ditampilake ing Quintessential Quintuplets musim 2.

Pungkasan musim 1 - Quintuplets Quintessential - Musim 2

Pungkasan musim 1 dadi pungkasan nalika Futaro lan salah sawijining Quintuplets omah-omah karo dheweke. Iki minangka adegan mbesuk sing bakal kedadeyan. Uga ora kesimpulan banget. Dadi, kita bisa ngerti manawa Futaro bakal omah-omah karo salah sawijining Quintuplet, iki mesthine ing endi seri kasebut bakal ditindakake.

Quintuplets Quintessential - Musim 2

Kita mung kudu ngenteni lan ndeleng sapa sing dipilih. Pancen bakal curiga lan minangka cara sing apik supaya pamaca utawa pamirsa tetep terlibat. Pungkasan tegese umume kemungkinane bakal ana Quintessential Quintuplets Musim 2.

Apa bakal ana musim 2 - Quintuplets Quintessential - Musim 2

iklan

Musim kaping pisanan Quintuplets The Quintessential Originally diwiwiti antara 10 Januari 2019 - 29 Maret 2019, mula meh setaun kepungkur. Babagan iki durung suwe lan anime bisa digunakake kanthi anyar. Pisanan, kita kudu mriksa apa isine ana. Iki tegese yen konten sing dibutuhake kanggo musim kapindho lan adaptasi liyane.

Saiki ana 9 volume Quintessential Quintuplets sing kasedhiya karo 4 versi paperback. Adaptasi anime Quintessential Quintuplets mung isine 4 volume, ya mung 4.

Dadi, apa tegese babagan Quintessential Quintuplets musim 2? Iki tegese kemungkinan besar lan kita bakal menehi alasan kenapa terus maca.

Dadi amarga kita ngerti saiki manawa konten asli ana, kita ngerti manawa masalah iki ora ngalangi sapa wae utawa studio nggawe adaptasi manga sing dikenal minangka Go-Tōbun no Hanayome. Iki minangka warta apik amarga tegese pancen ora ana sing mandhegake kedadeyan kaping pindho. Titik kapindho sing kudu dipikirake yaiku apa sing wis diandharake dening pangripta asli.

iklan

Ing postingan twitter anyar, Huruba ujar manawa manga bakal rampung nalika volume 14 ditulis. Dadi, yen mung 4 volume sing diadaptasi saka manga kanggo musim 1, iki tegese ana 10 volume liyane sing bakal diadaptasi yen kita tindakake karo apa sing diandharake pangripta. Pratelan iki mbantu kita takon babagan sub karakter bakal kabeh bakal tampil ing Quintuplets Quintessential entuk musim 2.

Cukup gampang kanggo musim kapindho lan bisa uga kaping telu. Aku bisa musim kapindho lan banjur musim kaping telu. Aku ora ngira yen bisa ngasilake 10 volume liyane menyang musim kaping loro.

Saiki, Haruba mung nulis 9 volume, dadi isih ana 5 jilid. Iki ora bisa digawe sekedhik lan bisa dingerteni.

Asile sing paling mungkin yaiku TBS ngenteni Haruba ngrampungake kabeh volume. Iki tegese duwe kabeh sing dibutuhake kanggo adaptasi kaping pindho.

Kapan udhara musim 2? - Quintuplets Quintessential - Musim 2

Quintuplets Quintessential - Musim 2

Amarga kabeh sing wis dakkandhakake ing ndhuwur ana 3 faktor sing bakal mengaruhi nalika musim kaping Quintessential Quintuplets bakal ditampilake. Dheweke utamane gumantung yen Haruba ngrampungake volume asli sing jarene bakal uga ujar bakal rampung ing volume 14. Haruba wis nulis nganti volume 9 kanthi adaptasi 4 volume. Dadi faktor-faktor kasebut yaiku:

  1. Wektu sing dibutuhake kanggo Haruba ngrampungake kabeh volume Quintessential Quintuplets.
  2. Yen TBS utawa jaringan liyane bisa menehi dana lan adaptasi musim kaping loro kanthi volume sing kasedhiya.
  3. Wektu sing dibutuhake kanggo TBS utawa studio liyane kanggo ngrampungake Quintuplets Quintessential musim kapindho
  4. Wektu sing dibutuhake kanggo TBS kanggo ngrampungake pra produksi sadurunge musim kapindho malah wis diwiwiti produksi.
  5. Lan wektu nerbitake sawise.
  6. Uga wektu rilis lan suwene wektu sing dibutuhake.

Dadi, kita bakal ngramal yen Quintessential Quintuplets musim 2 bakal ditayangke ing taun 2021 utawa 2022. Mungkin bakal diwiwiti ing wulan awal kayata wulan Januari amarga cocog karo wektu musim kaping pisanan dirilis. Supaya sampeyan bisa ndeleng musim 2 saka Quintessential Quintuplets kemungkinan banget lan sampeyan bisa ndeleng saka ngendi kita entuk informasi iki. muga-muga bisa migunani banget kanggo sampeyan lan sampeyan bisa mriksa artikel sing padha ing ngisor iki:

Artikel babagan Hyouka
Artikel Laguna Ireng
Artilce ing Sekolah Menengah Luhur
Artikel babagan Sepira Abot Sampeyan Ngangkat?
Priksa kaca Profil Karakter

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: