Potensi / Rilis mbesuk

The Way of the Househusband Season 3 Tanggal Rilis

Tata Carane Bojo yaiku a Anime Slice Of Life sing asline metu tanggal 8 April 2021. Iki minangka adaptasi saka Manga kanthi jeneng sing padha, sing populer banget, kaya anime. Iku nderek wong jenenge Tatsu, sing, sawise urip dawa saka angkara mutusaké kanggo nelpon quits lan manggon urip stabil karo partner. The Way of the Househusband Season 3 minangka sing dikarepake para penggemar. Dadi bakal kelakon?

Ringkesan - Cara Househusband

Titikan utama crita yaiku Tatsu terus nemu masalah karo anggota saka Gang lawas. Iki nambah macem-macem narasi supaya crita mudhun lan kita entuk akeh momen lucu lan menarik ing seri kasebut. Ing anime wis ing mratelakake panemume apik banget crito lan dialog cukup lucu. Ilustrasi The Cara saka Househusband dikreditake kanggo Kousuke Oono.

The Way of Househusband Season 3
Tatsu nyekel kucing nalika bojone lagi nelpon.

Nalika kudu ngurusi kanca-kancane sing lawas, dheweke uga ngarep-arep ngurus omah ing papan sing dienggoni. Tugas iki kadhangkala bisa dadi angel kanggo Tatsu, sing nindakake kabeh tugas kanthi serius. Sampeyan bisa mbayangno iki nggawe Anime sing nyenengake, lan para penggemar ngarep-arep The Way of the Househusband Season 3.

Pungkasan Dalan saka Househusband

Crita rampung utamane karo Tatsu ngrampungake saingan karo salah sijine sing lawas Yakuza (Aku assuming) associates nggunakake turnamen masak. Senajan ing anime pungkasan iki ora conclusive ing kabeh. Ana akeh ends untied sing ora duwe bagean ono ing episode final saka mangsa kapindho saka Cara Bojone Househusband. Masalah sing ora mesthi lan durung rampung iki mesthi bakal ditangani ing The Way of Househusband Season 3.

The Way of Househusband Season 3
The Way of Househusband Season 3

Saiki aku bakal ngakoni manawa pungkasane ora ana sing khusus, aku wis ndeleng Anime sing luwih murah kanthi jinis pungkasan sing luwih apik tinimbang sing diwenehake. Cara Bojone Househusband. Muga-muga, Season 3 saka Cara saka Househusband bakal menehi kita sawetara kaweruh liyane menyang Tatsu's saingan lan liyane babagan urip kepungkur.

Apa Cara Househusband Season 3 Bisa?

The Way of the Househudband Season 2 dirilis ing Netflix on Oktober 7, 2021. Nanging, bagean kapindho mung ngemot 5 episode sing dawane 17-19 menit. Iki cukup nggumunake kanggo aku, lan rada ngganggu aku.

The Way of Househusband Season 3
The Way of Househusband Season 3

Minangka adoh minangka populer Potongan Anime prihatin, Cara Househusband Season 3 durung diumumake dening JCStaff utawa Netflix.

Ayo ndeleng review musim pisanan. Padha banget positif lan nyenengake. Wong kaya iki anime. Saiki, sawise nonton musim kapindho ing anime, Aku bakal ngomong iki uga bakal dadi kasus kanggo The Way of the Househusband Season 3.

The Way of Househusband Season 3
The Way of Househusband Season 3

Kajaba iku, aku rumangsa pinter kanggo nuduhake kasunyatan manawa Netflix wis luwih akeh pindhah menyang ruang Anime. Iku wis dadi luwih bukti minangka Netflix tuwuh sawijining anime perpustakaan tansah.

Kanthi rilis kaya Komi Ora Bisa Komunikasi (yaiku a Netflix Asli), lan Periode Biru iku ketok sing iki wilayah sing Netflix arep nggedhekake menyang.

Kapan The Way of the Househusband Season 3 bakal dirilis?

iklan

Ngelingi apa sing dakkandhakake sadurunge, aku pribadi bakal ujar Cara Bojone Househusband disetel kanggo gawe anyar. Iki mesthi. Nggunakake logika prasaja kita bisa nemtokake yen ana 3rd Season, paling kamungkinan bakal dirilis ing 2022 mbok menawa ing Kuartal kaping 3? Aku ora yakin banget babagan iki, nanging aku yakin banget.

Mesthine ora ana pangarep-arep entuk Season 3 ing pungkasan taun. Nanging, ora kakehan ngomong yen bakal teka ing awal taun ngarep. Matur nuwun kanggo maca, mangga mlebu ing ngisor iki kanggo entuk kabeh Tampilan Bandulan nganyari email ing ngisor iki.

Ndaftar kanggo njaluk nganyari liyane

Tuku Cradle View barang dagangan resmi

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: