Top Pilihan

Top 10 Waifus Anime paling apik

Kita kabeh seneng Anime lan ing Anime, karakter tartamtu luwih unggul tinimbang liyane amarga macem-macem alasan. Waifu ditetepake kanthi bebas minangka karakter fiksi sing penonton utawa penggemar nduweni titik tresno tartamtu. Watak sing banget ditresnani, sanajan alesan kanggo tresna lan tresno, ayo ngomong, alasan isin utawa ora dikarepake. Dadi tanpa ragu-ragu, ayo mlebu ing Top 10 Waifus Anime Paling Apik miturut pendapat umum Cradle View.

10. Isuzu Sento saka Amagi Brilliant Park

Sawetara wong bakal ndeleng minangka aib yen dheweke ana ing ndhuwur dhaptar iki, nanging tulung dirungokake. Isuzu wis katon amarga fisik lan aura ing pirang-pirang episode Amagi Brilliant Park lan iki sebabe dheweke dianggep minangka Anime Waifu sing paling apik. Nanging, ing Anime karakter dheweke banget mboseni lan kusam, mung nduweni aspek kertas tipis saka karakter dheweke sing bisa digunakake kanggo simpati. Kajaba iku, dheweke asring serem nggawe karakter dheweke pancen angel ditonton kanggo sawetara penonton Anime kalebu penulis. Dima, sing nulis a Deleng artikel babagan Taman Amagi Brilliant ing wulan Juni 2020, sing bisa diwaca kene

9. Saeko Busujima saka Highschool Of The Dead

Daftar Waifu Anime iki ora bakal lengkap tanpa karakter saka seri Highschool Of The Dead, sing bakal dadi konyol! Teka ing 9 ing dhaftar kita punika Saeko Busujima, siswa SMA sing galak lan katana-wielding, zombie-mateni, kaendahan nylametake nyawa sing nggawe penampilan pisanan ing episode siji nalika dheweke nylametaké nyawa Waifu Anime liyane, Shizuka Marikawa. Kabeh Waifus saka seri kasebut panas, nanging, Busujima minangka grup sing paling canggih, terhormat, nengsemake lan logis, lan mesthi ora kekurangan ing wilayah liyane. Njupuk Penampilan Busujima ing dhaptar iki minangka tandha prekara sing bakal teka.

8. Hakufu Sonsaku saka Ikki Tousen

Sawetara sing maca bisa uga ora kenal karo Ikki Tousen lan Hakafu nanging ing cendhak, Anime babagan kutha sing dipérang dadi pirang-pirang akademi gelut utama sing kabeh bersaing dadi nomer 1. Crita kasebut mesthi ngetutake karakter utama Hakafu. sing pisanan kita deleng ing episode wiwitan. Kita yakin yen sampeyan ndeleng seri kasebut, sampeyan bakal ngerti kenapa dheweke dadi Anime Waifu sing apik.

Ayo ngomong yen Hakafu dudu alat sing paling cetha ing gudang nanging kemampuan gelut dheweke luar biasa. Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo nonton seri iki, disaranake sampeyan. Iki minangka jam tangan sing apik lan ana akeh aksi layanan penggemar, utamane saka paraga utama. Hakafu ora ana bedane, dheweke ayu banget lan duwe fisik sing luar biasa. Sifat lugu dheweke uga ndadekake dheweke atraktif amarga dheweke biasane ndeleng sing paling apik ing wong sanajan lagi arep mateni dheweke!

7. Presiden saka Don't Bully Me Miss Nagatoro

Presiden saka Don't Bully Me Miss Nagatoro mesthi narik kawigaten lan kita ndeleng dheweke ing Instagram lan Facebook, uga TikTok. Nanging iki kanggo alesan apik? Wektu layar Presiden minimal ing Don't Bully Me Miss Nagatoro lan dialog dheweke uga ora entuk perhatian. Wiwit episode ing ngendi dheweke dicet ing karya seni sing dibingkai, wis kondhang yen Presiden iku Waifu sing ditresnani.

Dheweke luwih saka karakter kanggo saben wong kanggo ogle ing, kaya ing pemandangan ngendi Senpai Paint dheweke lukisan. Kita kabeh ngelingi adegan kasebut. Intine yen sampeyan wis ndeleng Anime iki, sampeyan mesthi bakal ngelingi presiden saka seri kasebut, mesthine.

6. Sayuki Tokihara saka HenSuki

Saiki yen sampeyan wis nonton HenSuki nganti pungkasan sampeyan mesthi bakal kenal karo Sayuki, murid sing nyenengake, kanthi ati sing gedhe. Ing salah sawijining episode sadurunge, kita ndeleng Sayuki ngakoni Keiki yen dheweke minangka "penyakit masokis tegar" sing mung pengin didominasi dening "pemilik" kanthi pangarep-arep bisa ngrampungake fantasi rahasia. Nanging, Sayuki luwih saka Anime Waifu, nanging dheweke dadi sponsor full time saka seri kasebut, tanpa dheweke, apa HenSuki dadi populer kaya saiki?

Sayuki nduweni swara alus, karakter sing nyenengake, lan dhadha sing apik banget, kabeh iki ndadekake dheweke luwih bener. Yen sampeyan nemokake wektu kanggo nonton HenSuki, banjur ayu semok iki mesthi bakal menehi eseman yen sampeyan nggoleki ing panggonan sing bener!

5. Rias Gremory saka Highschool DXD

Ana macem-macem cara kanggo njlèntrèhaké dheweke, Iblis saka Klan Gremory, Babe Panas Udud, Lawan Lawan Galak sing nduweni sisih penyayang. Ana akeh alasan dheweke dadi Waifu sing apik lan mesthi Waifu sing ditresnani dening para penggemar Anime.

Rias Rambut Abang sing ayu, swara sing tenang, karakter sing ditulis kanthi apik, lan kinerja sing apik banget ndadekake dheweke dadi kontestan sing pantes ing dhaptar iki lan pasukan serius sing kudu dianggep ing Anime Waifu World.

4. Yuri Honjo saka Highrise Invasion

Njupuk bocah wadon sekolah menengah, wenehi pistol, lebokake ing arena sing kebak mungsuh topeng sing ora dingerteni banjur lungguhan lan ayo ngresiki!

Yuri Honjo punika Anime Waifu nyedhaki anyar karo Invasi Highrise mung metu ing Februari 2021. Kita Penulis Dima nulis artikel babagan rembugan a Musim 2 saka Highrise Invasion sing bisa diwaca kene. Oalah, yen sampeyan wis nonton Invasi Highrise banjur sampeyan mesthi bakal kenal karo Hotshot SMA iki. neng kono. ana akeh adegan jinis layanan penggemar Invasi dhuwur lan sampeyan ora bakal kuciwa yen iki apa sing lagi looking for.

Yuri ndadekake dheweke katon ing episode pisanan lan saka ing kono kita njaluk pangerten apa dheweke kabeh babagan. Dheweke duwe kapribaden sing apik banget lan akeh fitur liyane sing ndadekake dheweke katon.

3. Nino Nakano saka The Quintessential Quintuplets

Akeh penggemar tresna Ukara pitakon Quintesensial lan iku gampang kanggo ndeleng apa. Ana 5 Waifus potensial sing bisa sampeyan tresnani ing acara iki kanthi cepet, nanging sing paling apik? Inggih miturut pendapat CV, kita pitados bilih Nino. Tumindak Tsundere Nino sing ndadekake dheweke dadi Anime Waifu sing ditresnani ing dhaptar iki, amarga dheweke dadi karakter utama Futoro.

Apa sampeyan bisa takon? Inggih, punika wonten gayutanipun kaliyan watakipun Nino, ingkang langkung wigatos saking pundi piyambakipun miwiti. Nino diwiwiti minangka karakter Tsundere nanging kanthi cepet dadi karakter utama Futaro. Kapribaden kadhemen dhisikan ditambah karo fisik apik tenan dheweke ndadekake dheweke Waifu kacathet ing dhaftar iki. Muga-muga sampeyan setuju. Yen sampeyan kasengsem ing Season 2 The Quintessential Quintuplets banjur klik kene.

2. Hitagi Senjougahara saka Seri Monogatari

Top 10 Anime Waifus
Top 10 Anime Waifus

Ana akeh cara kanggo njlèntrèhaké Senjougahara - sing kuat, ora wedi, apikan, lan tegas sing saiki ana ing pikiran nanging karakter dheweke ditresnani amarga akeh alasan. Iku luwih kanggo nindakake karo sifat dheweke tinimbang cara dheweke katon. Iki amarga ing sisih siji dheweke nduweni sifat sing adhem banget lan kadhangkala katon medeni, nanging ing sisih liya, ana wektu sing bisa nyenengake lan apikan, malah dadi andhap asor lan nahan yen ora cocog karo dheweke. dadi. Nanging, dheweke isih dadi salah sawijining Waifus Anime sing paling apik, ora ana keraguan.

Terus kenapa dheweke kaya ngono? Lan apa sing mbedakake dheweke saka karakter liyane ing dhaptar iki? Inggih, iku aura lan prilaku dheweke. Rambut ungu dawa sing diowahi ing seri kasebut minangka atribut liyane sing katon, lan nambah sifat unik saka karakter kasebut, nggawe dheweke dadi pesaing paling apik kanggo dhaptar iki.

1. Yukana Yame saka My First Girlfriend Is A Gal

Yukana Yame

Tanpa mangu, Yukana wis kabeh, Pesona, kebecikan, empati, lan awak apik tenan uga mung kanggo ndhuwur iku! Dheweke paling apik ing dhaptar iki minangka Waifu Anime lan bakal dadi pesaing sing apik sanajan dheweke ora nomer 1. Yukana pisanan ndadekake dheweke katon ing Episode 1 saka Hajimete no Gal nalika dheweke dijaluk metu dening karakter utama Junichi.

Ora ketompo apa sikap sampeyan Yukana iku, sampeyan ora bisa ngapusi dheweke duwe atribut kanggo kabeh wilayah lan kanggo alesan iki, dheweke ana ing ndhuwur dhaftar paling wong lan siji iki.

Matur nuwun kanggo maca. Sugeng dina. Coba tuku sawetara barang dagang Cradle View resmi kanggo ndhukung panyipta situs lan panulis Cradle View.

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: