Top Pilihan

Anime Irisan 10 Urip Paling Anyar sing Ditonton ing Netflix

Anime "Slice Of Life" ditetepake utamane minangka crita lan kahanan sing ora normal ing tampilan awal nanging bisa dingerteni ing kasunyatan. Sawetara wong duwe masalah kanggo ngerti apa tegese lan kita ora bisa menehi panjelasan amarga ora ana sebab sampeyan teka ing kene.

Nanging, kita bakal luwih milih (miturut pendapat kita) anime Top 10 saka genre "Slice Of Life" sing kasedhiya ing Netflix kanggo streaming. Sawise maneh, iki mung pendapat kita lan ora liya, yen sampeyan seneng maca iki lan ngerteni migunani, wenehake kaya utawa nuduhake. Kita wis kalebu ing dhaptar dhaptar iki sing uga diarani subbed.

10. Alas Piano (2 Musim, Saben Episode 12)

Alas Piano

Alas Piano nderek crita sing ngetutake Kai Ichinose, bocah lanang sing urip ing distrik lampu merah nanging uwal ing wayah wengi muter piano ing alas. Shuhei Amamiya, putra sekolah pianis profesional, pindhah menyang SD Moriwaki, sekolah dhasar Kai. Kai tansaya main piano lawas sing dibuwang ing alas, bapakne Shuhei minangka pianis sing misuwur. Rapat kasempatan kasebut ngowahi urip lan musik. Saiki ana 2 musim Hutan Piano kanthi 12 episode ing musim pertama lan 12 liyane ing liyane. Uga ana dub audio Inggris, Spanyol Spanyol, Portugis Brasil lan Prancis uga audio asli Jepang lan deskripsi audio Jepang.

9. Anohana (1 Musim, 11 Episode)

Anohana

Ing Chichibu, Saitama, klompok enem bocah cilik sing isih bocah kelas enem padha pisah sawise salah sawijine, Meiko "Menma" Honma, tilar donya kanthi kacilakan. Limang taun sawise kedadeyan kasebut, pimpinan kelompok kasebut, Jinta Yadomi, wis mundur saka masarakat, ora sekolah ing sekolah menengah, lan urip dadi reklut. Anohana diarani banget ndemek lan emosional, mula yen sampeyan ora seneng kabeh, anime iki bisa uga ora cocog karo sampeyan. Saiki ana 1 musim kanthi 11 episode. Versi ing Netflix duwe dub Jerman lan Inggris, uga asli Jepang.

8. Kakegurui (2 Musim, Saben Episode 12)

Mary Saotome [Kakegurui]
Kakegurui

Kita wis nampilake Kakegurui ing Anime 10 Spanyol Paling Dhuwur Kanggo Ditonton Ing Netflix kirim nanging Kakegurui nderek crita sekolah sing diarani akademi Hyakkaou sing fokus ing babagan judi lan pertandingan lan game sing kudu ditindakake para siswa sajrone seri kasebut. Iki cocog karo jinis Slice Of Life. Karakter utama yaiku Ryota Suzui, siswa ing akademi sing padha karo Yumeko Jabami, siswa sing padha karo obsesi sing ora sehat babagan judi, dheweke kepengin melu dewan siswa lan ngalahake dheweke ing pertandingan judi sing mbukak, dheweke butuh pitulung yen dheweke arep nindakake iki. Anime sing cepet banget lan tegang kanthi saham ing babagan hadiah lan perlengkapan perjudian, luwih becik sampeyan entuk wektu yen durung nonton.

Crita biasane ngetutake loro karakter iki lan akeh karakter liyane. yen sampeyan wis ora kesusu, mula saranake sampeyan menehi Kakegurui amarga ketagihan yen nonton episode pertama, cocog kanggo nonton pesta. Saiki ana dub Inggris, Eropa Spanyol, Prancis lan Brasil Portugis sing kasedhiya kanggo ditonton uga deskripsi audio asli lan Jepang ing Jepang.

7. Sampeyan ngapusi ing wulan April (1 Musim, 22 Episode)

Sampeyan ngapusi ing wulan April

Ngapusi sampeyan ing wulan April yaiku babagan bocah lanang sing, sawise ibune seda ketemu karo bocah wadon sing main biola. Dheweke kelangan kekarepane kanggo muter piano sawise biyunge mati. Nanging nalika dheweke ketemu karo bocah wadon sing main biola. Dheweke dadi romantis lan miwiti sesambetan amarga iki. Jinis anime sing manis banget lan mesthi bakal nyenengake sampeyan yen sampeyan krasa sedhih. Coba terus lan nonton sisipane. Saiki ana dub Inggris, basa Jerman lan audio asli Jepang. Uga ana subtitle Polandia, Inggris, Prancis lan Portugis.

6. Maret teka kaya singa

Maret teka kaya singa

Rei Kiriyama (Ryunosuke Kamiki) yaiku pemain shogi (catur Jepang) umur 17 taun. Dheweke debut dadi pemain shogi profesional nalika isih sekolah menengah. Dheweke urip dhewe ing Tokyo amarga wong tuwane lan adhine wadon tilar donya amarga kacilakan lalu lintas nalika isih enom. Ing sawijining dina, Rei Kiriyama nemoni telung sadulur sing dadi tangga teparo, lan iki minangka pertemuan kaping pisanan karo sapa wae ing njaba jagad shogi sajrone pirang-pirang taun. Saiki kasedhiya 1 musim ing Netflix kanthi 22 episode. Uga ana dub Inggris uga asli Jepang.

5. Swara Senyap (Film, 1h 9m)

Swara Meneng

Saben karakter digambar kanthi rinci lan gaweyan, sampeyan bisa ndeleng akeh gambar sing angel digawe ing produksi film iki. Lakon swara cukup apik lan aku ora bisa mikir apa-apa. Pancen kartun kaya film nanging duwe momen emosional uga bisa mbantu ngetrapake elemen romantis. Crita kaya ing ngisor iki:

Suara Senyap minangka crita sing nyenengake banget babagan bocah wadon sing budheg lan sadurunge nganiaya. Sawise diganggu ing sekolah amarga mung dadi budheg lan beda, paraga utama, Shoukou, bakal adhep-adhepan karo Shoya. Sawise sawetara rekonsiliasi, Shoya mutusake yen dheweke tekan Shoukou lan nyedhaki dheweke. Dheweke rumangsa gela banget nalika nindakake dheweke, amarga dheweke rumangsa ora pantes ditebus nanging isih pengin mbenerake. Apa Shoya bakal dingapura amarga tumindak kasebut? Lan apa dheweke bakal bisa ngrampungake? Disaranake sampeyan nyoba banget amarga filme cukup dawa, luwih saka 2 jam. Yen sampeyan pengin nggawe film liyane babagan film iki, sampeyan bisa nulis artikel babagan Suara Senyap ing kene. Saiki ana dub Inggris, dub Spanyol lan audio asli Jepang. Uga ana subtitle Inggris, Spanyol, Prancis lan Brasil.

4. Toradora! (1 Musim, 25 Episode)

Toradora!

Toradora wis dadi pilihan banget kanggo jinis romansa anime kanthi akeh wong sing nggunakake seri iki minangka titik wiwitan. Ana sebab iki. Toradora duwe crita sing apik banget miturut pendapatku, kanthi karakter anyar lan sub crita liyane sing ditambahake nalika crita kasebut maju. Crita iki kalebu utamane sekelompok siswa ing sekolah lan luwih cedhak Taiga lan Ryuuji sing wiwit ana sesambungan kanthi setuju kanggo tetulung karo kepentingan katresnan pribadi liyane. Apa dheweke bakal miwiti nresnani? Saiki kasedhiya dub Inggris uga Portugis Inggris, Spanyol lan Brasil.

3. Nggoda Master Takagi-san (1 Musim, 12 Episode)

Nggoda Master Takagi-san

Dieling-eling terus dening kanca sakelas Takagi-san, bocah sekolah menengah Nishikata sumpah mbayar kanthi nyoba (lan gagal) menehi obat obat dhewe. Iki kayane anime sing misuwur banget ing Netflix kanthi dubur Spanyol Spanyol, Prancis, Jepang, Portugis Brasil lan Inggris, uga deskripsi audio Jepang. Uga ana subtitle Inggris, Prancis, Polandia lan Jepang. Amarga sawetara sebab, mung musim kapindho sing kasedhiya ing Netflix. Kemungkinan iki amarga lisensi wis entek kanggo musim pertama, mula yen sampeyan pengin nonton musim kapisan, sampeyan kudu nonton ing papan liya.

2. Mung Wingi (1h 59m)

Mung wingi

Wanita karier sing durung kawin Taeko Okajima (Miki Imai) njupuk perjalanan kaping pisanan ing njaba kutha asale Tokyo nalika lelungan menyang deso Yamagata kanggo ngunjungi kulawarga adhine nalika panen kembang tahunan. Ing sepur, Taeko ngalamun babagan awake dhewe sadurunge remaja. Nalika plancane saya maju, dheweke wis menehi prewangan babagan frustasi lan kesenengan cilik nalika isih cilik, lan kepengin weruh yen uripe diwasa kanthi stres kaya sing dikarepake Taeko enom.

1. Bocah Bulanan - Nozaki-kun

Gadis Bulanan Nozaki-kun

Kita bakal ujar Girls Monthly Nozaki-kun minangka seri anime paling Slice Of Life ing Netflix sing bisa ditonton. Sakura lan Nozukai ketemu kanca Mikoshiba Kashima, bocah wadon sing populer. Kangge, Sakura nyoba nemokake identitas artis latar mburi manga sing disenengi banget. Seri kasebut mbutuhake sawetara wektu, kayata Toradora lan Clannad, nanging olah raga luwih seneng banget. Nalika manga populer lagi diproduksi, Sakura nyoba nemokake artis latar mburi amarga dheweke kepincut karo dheweke lan wong sing nggawe. saiki ana 1 musim kanthi 12 episode. Uga ana dub Spanyol, dub ing basa Portugis Brasil lan dub Inggris lan mesthi audio asli Jepang. Uga ana subtitle Portugis Brasil, Spanyol lan Inggris uga.

Matur nuwun kanggo maca sampeyan bisa maca artikel liyane sing padha ing ngisor iki lan ndeleng toko kene.

Artikel sing padha

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: