Anime In-depth New Releases

Sapa Komi Shoukou – Komi Ora Bisa Komunikasi

Komi Shouko iku karakter utama saka populer Anime Komi Ora Bisa Komunikasi. Nanging ana sing aneh karo dheweke. Dheweke ora bisa ngomong. Dheweke ora bisa ngomong siji tembung. Dadi sapa Komi Shouko? Lan apa peran dheweke main ing Anime. Ing artikel iki kita bakal pirembagan bab karakter lan peran ing anime.

Rungokake versi audio artikel iki ing ngisor iki:

Komi Shouko
Komi Shouko

Penampilan ing episode 1

Ing episode pisanan Komi Ora Bisa Komunikasi sawijining nyatakake yen wong karo kuatir nemen kadhangkala bisa nemokake iku luar biasa angel kanggo ngomong karo wong anyar. Komi miwiti dina pisanan ing sekolah karo bang. Saben uwong wis ana mripat ing Komi lan iku gampang banget kanggo ngerti apa. Dheweke pancen ayu, elegan lan pinter. Kajaba iku, dheweke uga nuduhake aura sing keren.

Komi Shouko ing Manga

ing anime, Komi katon meh padha karo carane dheweke nindakake ing Manga. Aku seneng banget cara dheweke katon ing Manga jujur. Gambar kasebut rinci banget lan digambar kanthi apik. Watch karakter diwenehi urip ing cara banget kreatif lan maringi inspirasi lan mesthi kita bisa ndeleng ngendi idea kanggo anime asale saka.

Komi Ora Bisa Ngomong Penampilan Manga
Komi Ora Bisa Ngomong Penampilan Manga

Kita ora bisa ngomong kanggo tartamtu yen ing Komi Ora Bisa Komunikasi Manga lan Komi Ora Bisa Komunikasi Anime temen padha. Sampeyan bisa mutusake iki kanggo awake dhewe kanthi ndeleng artikel anyar babagan ngendi maca Komi Ora Bisa Komunikasi Manga. Iku apes kanggo Komi amarga saben-saben dheweke ndeleng wong nalika dheweke takon utawa njaluk perhatian, dheweke menehi pandangan sing ora mesthi lan medeni.

Komi lan Tadano

Pandangan dheweke kedadeyan kaping pirang-pirang ing Anime lan mesthi rampung kanthi cara sing padha: karo wong liya sing wedi banget utawa njaluk ngapura kanthi ikhlas. Iku masalah umum kanggo Shouko nanging kebeneran, dheweke ketemu Tadano Hitohito, murid sing ramah ing kelas sing luwih dhisik nyedhaki dheweke. Dheweke menehi wong siji glares dheweke nanging tinimbang mlayu dheweke nyoba kanggo ngomong karo Komi lan ngerti dheweke. Iki ndadékaké kanggo pemandangan blackboard.

Komi lan Tadano ing Papan Tulis
Komi lan Tadano ing Papan Tulis

Tadano nawakake dadi kanca nalika dheweke ngandhani babagan kahanane lan dheweke pengin nggawe 100 kanca. Komi seneng banget itu Tadano nawakake iki lan matur nuwun kanthi bungah. Iki nuduhake yen Komi iku karakter apik lan apik sing appreciate wong sing nyoba kanggo bantuan dheweke.

Tinimbang tumindak kanthi cara narsis kaya sing dikarepake, dheweke tetep setya marang sapa wae lan nganggep saben wong kanthi padha. Iki ditampilake paling ing episode 5, ngendi Shouko kudu nolak cah wadon sing wis stalking lan obsessing liwat dheweke.

Interaksi pisanan Komi

Kang Komi katon pisanan ing anime yaiku nalika dheweke dikagumi dening kabeh wong nalika dheweke sekolah. Interaksi pisanan dheweke nanging tenan teka nalika dheweke wiwit komunikasi karo Tadano nggunakake papan tulis. Kanthi cara iki, dheweke bisa ngomong kanthi luwih bebas lan mesthi ngenalake awake dhewe.

Komi Shouko nggunakake Blackboard kanggo komunikasi
Komi Shouko nggunakake Blackboard kanggo komunikasi

Komi nggunakake potongan kapur kanggo ngomong Tadano lan dheweke nindakake kanthi gaya. Nyatane ing episode pisanan nalika dheweke dijaluk dening guru kanggo ngenalake awake dhewe. Dheweke tangi lan ora ngucapake tembung siji-sijine babagan sing katon kaya kalanggengan, banjur dumadakan, dheweke pindhah menyang papan lan kanthi cepet lan kanthi nggumunake nulis jenenge kanthi gaya sing nggumunake ing papan kasebut.

Iki ndadekake pengaruh gedhe ing kelas lan kabeh wong kaget. Saka titik iki kabeh wong katon nyembah lan tresna Komi tanpa syarat. Lan kita ndeleng iki maneh, dheweke diterusake kanthi karakter sing diarani Ren Yamai, sing aku temokake pancen serem lan ora bisa ditahan.

Kita bakal ketemu maneh karo Komi, lan sampeyan uga

Komi Can't Communicate minangka Anime sing populer banget sing isih dirilis lan episode-episode kasebut dirilis saben minggu. Saiki ana ing minggu 3 Anime, kanthi episode sabanjure bakal teka minggu iki. Awit saking punika, Komi Ora Bisa Komunikasi bakal dadi Anime sing bakal kita bahas ing sawetara wulan sabanjure. Matur nuwun kanggo maca, kita bakal ketemu sampeyan ing kiriman sabanjure. Sampeyan bisa tetep gaul ing blog kita kanthi langganan dhaptar email ing ngisor iki.

Tuku Cradle View Merchandise lan ndhukung panulis situs

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: