isi diwasa Warta Asia Lintang Urip

Sapa Mbak Puiyi maneh? - Model Super Viral sing Dadi Bintang Instagram Global

Ms. Puiyi dikenal kanthi online kanthi gampang minangka: @mspuiyi minangka Model Super Instagram saka RRC dikenal kanthi mripat sing narik kawigaten lan fisik sing apik banget wis dadi pangguna Instagram luwih saka 5 taun saiki lan saiki ngasilake luwih saka 13 yuta pengikut aktif ing akun kasebut. Iku cukup prestasi lan akeh wong sing bakal kepengin weruh kok?

Kepiye kabeh diwiwiti? Lan kepiye carane nggawe akun cilik iki dadi platform bisnis multi-kontinental sing ngerti nggunakake kanggo adol produk kosmetik sing ora kaetung liwat garis kecantikane Kosmetik Puiyi.

Ngendi?

Lampu Malam LED Naruto Kab

bubar, Ibu Puiyi ndherek akeh pengikut, bubar entuk kurang saka saiki 1,000,000 ing sewulan. Iki minangka prestasi lan ora duwe kredit saka Puiyi. Dadi, apa tegese akun dheweke sing bisa entuk kabeh pandhereke kasebut lan entuk jumlah sing disenengi ing saben kiriman? Ing artikel iki, kita bakal ngrampungake pitakon kasebut, mulane mangga maca.

Riwayat postinge Puiyi pancen apik banget lan dheweke duwe akeh akun penggemar sing jenenge jenenge jenenge. Bubar iki dheweke wis ngirim gambar liyane sing mbukak ing kaca Instagram lan bisa dingerteni sebabe. Umume kiriman dheweke estetis lan nampilake macem-macem posisi lan posisi, pirsani ing ngisor iki:

Penampilan Ms Puiyis uga wis ganti kaping pirang-pirang wektu ing aplikasi kasebut. Rambute wiwit coklat tuwa dadi blonder sing padhang, katon pirang-pirang warna lan gaya, kabeh katon saka pandhereke 13m sing darmabakti lan setya. Dheweke nyoba pirang-pirang tampilan lan peran sing beda-beda kalebu guru, perawat lan uga tokoh perwakilan agama.

Sayange kanggo sing enom Ibu Puiyi dheweke duwe sawetara perselisihan lan masalah karo Instagram, amarga akun kasebut ditanggepi lan meh dihentikan amarga kiriman sing ora cocog. Iki ora nggumunake kabeh lan postingan dheweke bakal negesake iki. Nanging kenapa? Wangsulan sing gampang yaiku keterlibatan lan tekan. Luwih penting jinis kiriman sing bakal ditampilake Instagram menyang luwih akeh wong yen wis diwenehi perhatian.

Katon kaya saiki, nasibe akun sadurunge dheweke saiki wis diputusake dening Dewa Instagram lan sayang lan frustasi kanggo kabeh penggemar lan penggemar 13m. Dadi, apa akun dheweke bakal bali? Apa dheweke bakal ditinggal karo moderator Instagram? Lengganan ing ngisor iki kanggo dilaporake nalika ngirim artikel anyar.

Sampeyan uga bisa nemokake ing Instagram ing kene:

https://www.instagram.com/cradleview/

https://www.instagram.com/cradleviewstoreofficial/

https://www.instagram.com/cradleviewcollective/

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: