Potensi / Rilis mbesuk

Napa Lagoon Ireng luwih seneng entuk musim 4

Udakara setaun kepungkur, kita nerbitake artikel babagan cuaca utawa ora lagune Ireng musim 4 bakal kelakon. Nanging sawise sawetara warta anyar ditemokake lan kita wis ngerti babagan pembangunan anyar, kita pengin nuduhake pikirane karo sampeyan ing artikel kapindho iki, mula mangga maca. Adaptasi anime wiwitane dirilis ing taun 2006, kanthi OVA paling anyar metu ing taun2010.

Lagoon Ireng Foto: laguna ireng | Anime laguna ireng, lagune Ireng, Ireng

Ringkesan - Apa Black Lagoon entuk musim 4?

Kanggo ngerti cuaca, dudu Black Lagoon bakal entuk musim 4, luwih dhisik kudu luwih dhisik. Saiki, Lagoon Ireng wis mandheg 10 taun, lan saiki durung ana pirang-pirang musim. Kita mung duwe bukti sing ora jelas, lan bakal dadi masalah nalika nggawe musim 4 lan prédhiksi kapan bakal disiarake. Aku njupuk wektu kanggo nggoleki Netflix lan perusahaan produksi sing ngurus Black Lagoon (omah edan) kanggo luwih ngerti apa adaptasi anime mbesuk.

OVA, Roberta's Blood Trail minangka OVA kaya sing dakkandhakake lan mung nampilake 5 episode, saben setengah jam suwene. Pungkasan Jejak Darah Roberta pancen ora mesthi uga kaya sing kasebut ing artikel sadurunge. Iki ndadekake para penggemar tetep sabar lan nalika Black Lagoon ngaso 10 taun. Dadi bakal ana Lagoon Ireng musim 4? Lan kenapa saiki luwih cenderung saka saiki?

Ngerti pungkasane Roberta's Blood Trail - Apa Black Lagoon entuk musim 4?

Pungkasan OVA Black Lagoon, sing diarani Roberta's Trail, pungkasane ora mesthi babagan karakter utama, utamane Rock & Revy. Kita weruh (ing pungkasan episode) manawa Revy lan Rock mikirake kedadeyan sing kedadeyan. Kita uga ndeleng busur karakter sing menarik lan apik banget (miturut pendapatku) sing ana gandhengane karo Rock. Watake Rock ndeleng transformasi sing luar biasa wiwit saka Episode 1 nganti tekan negara saiki ing Episode 5 saka Roberta's Trail. Iki minangka busur karakter epik lan sing isih dakpuji nganti saiki. Nanging kepiye pungkasan musim pengaruh paling anyar utawa ora Black Lagoon bakal entuk musim 4? Iki minangka salah sawijining topik sing bakal dakbahas ing artikel iki, supaya tetep maca.

Terusake artikel sadurunge - Apa Black Lagoon bakal entuk musim 4?

Sadurunge entuk warta sing paling penting, aku kepengin menehi alesan babagan Black Lagoon lan kemungkinan bakal entuk musim 4. Sampeyan bisa maca artikel asli kene. Kita ujar sadurunge:

Sanajan ora dadi acara anime paling populer ing kana, Black Lagoon mesthi dadi salah sawijining acara sing ora bisa dielingi. Iki biasane kanggo para tokoh sing ana ing acara kasebut, yen pengin komentar karakter lengkap, bukak lan maca babagan karakter Black Lagoon ing kene ing blog liyane kanggo informasi lengkap.

iklan

Oalah, bali menyang prospek musim 3 utawa 4 gumantung saka carane sampeyan ndeleng (sawetara wong ora nganggep OVA minangka musim nyata) kemungkinane cukup gedhe.

"Kasunyatan sing dingerteni manawa seri anime tartamtu kayata Full Metal Panic, Clannad lan uga Black Lagoon tetep mandheg suwene suwe, malah nganti 10 taun. Lan iki kedadeyan Panic Metal Lengkap "

Dadi, kenapa penting iki lan kepiye pengaruh cuaca yen ora Black Lagoon entuk musim 4 utawa ora? Sebab, yaiku yen anime kaya Full Metal Panic bisa nindakake iki, kenapa ora Black Lagoon, sing umume duwe basis penggemar sing padha yen dudu pamirsa sing luwih gedhe. Napa sebabe iki bisa dipikirake, ngelingi pungkasan OVA: Black Lagoon, Roberta's Blood Trail.

Kita uga ujar:

"Lagoon Ireng duwe rong musim utama lan siji Ova. Musim 1 "Black Lagoon" sing ditampilake 12 episode, lan Musim 2 "Black Lagoon, The Second Barrage". Seri kasebut banjur duwe OVA "Roberta's Blood Trail, sing sayangé mung nampilake 5 episode. Sawise ana akeh volume manga asli sing ditulis. ”

4 alasan utama sing wis kasebut sadurunge - Apa Black Lagoon entuk musim 4?

iklan

1. Kaping pisanan, bahan sumber kanggo musim adaptasi anime ing Black Lagoon wis ana lan bakal ditulis nalika dheweke nganggep musim 3 utawa 4 yen sampeyan ngetung Ova minangka sesasi. Sing kita maksudake yaiku, ora ana sing ngalangi studio apa wae, ora mung Madhouse saka nggawe musim Lagoon Ireng luwih akeh.

2. Lagoon Ireng disenengi banget karo para penggemar lan kritikus, lan ora mungkin manawa studio apa wae lan ora mung Madhouse bakal milih ora terus utawa njupuk produksi musim Lagoon Ireng. Intine, yen Madhouse ora nerusake produksi anime, studio liyane bakal. Iki mung kanggo ngetrapake babagan finansial, lan popularitas.

3. Episode paling anyar ing Black Lagoon ora duwe pungkasan sing jelas ing pendapatku. Yen sampeyan wis ngerteni pungkasan sampeyan bakal ngerti apa sing dakkandhakake, kanthi cara kaya, yaiku hanger. Apa sing bakal kelakon mengko? Crita ing endi? Aku mikir manawa para produsen ora ngerti apa bakal entuk musim liya lan aku mikir iki sebabe dheweke milih mungkasi kanthi cara iki. Yen sampeyan wis maca manga sampeyan bakal ngerti apa sing dakkandhakake.

4. Episode Lagoon Ireng pungkasan saka OVA Roberta's Blood Trail dirilis ing 2011. Sawetara wong bisa nemokake babagan iki amarga bisa ngalangi kemungkinan adaptasi anime mandheg kabeh. Nanging, sampeyan ora kudu kuwatir babar pisan. Full Metal Panic (sing duwe 4 musim) mandheg 10 taun sadurunge diadopsi dening studio liyane sing ditindakake wiwit musim 3 mandheg. Mula, sampeyan bisa ngerti manawa musim 3 utawa 4 gumantung saka pandelenge, ora mung bisa uga, nanging bisa uga.

Analisis Madhouse - Apa Lagoon Ireng entuk musim 4?

Katon ala amarga alesan kasebut pancen sopan, nanging ora duwe info dhasar sing durung duwe akses sadurunge, uga prekara liya sing ora dakkerteni lan nganti saiki sing dadi penting banget. Aku uga njupuk wektu kanggo nggoleki perusahaan produksi sing dikenal Omah Mad sing tugas lan isih tanggung jawab produksi lan ngeculake Black Lagoon. mad House didegaké ing 1972 dening ex-Produksi Mushi animator

Ing babagan bisnis studio nggunakake udakara 70 karyawan, kanthi tingkat pegaweane beda-beda gumantung karo jumlah produksi sing lagi ditindakake. Kajaba iku, perusahaan wis nandur modhal ing korean studio animasi Film DR. Madhouse duwe anak perusahaan, Madbox Co., Ltd., sing utamane fokus ing grafis komputer.

Madhouse wis nggawe sawetara perusahaan liyane uga wis diadegake 48 taun kepungkur. Mula, aku bakal nyimpulake manawa dheweke dadi perusahaan produksi sing sukses. Dheweke kayane minangka perusahaan sing stabil kanthi dhaptar karya sing dawa jenenge. Kita bakal ujar manawa dheweke ora duwe risiko bangkrut utawa masalah finansial liyane. Uga amarga umume ora duwe utang, dheweke bisa nggunakake dhuwit iki minangka dhukungan kanggo mbiayai proyek liyane ing mbesuk sing dianggep mbebayani, nanging uga menehi hadiah dhuwur uga kalebu royalti lan adol.

Sawetara info liyane - Apa Bakal Black Lagoon entuk musim 4?

Saiki sampeyan bakal kaget amarga ngerti nanging Netflix tuku hak streaming saka Funimation nalika semana. Akeh wong sing nonton Lagoon Ireng ing Funimation bisa uga elinga yen ana ing Funimation. Ya wis ora ana maneh. Ana alesan sederhana babagan iki lan aku wis kasebut ing ndhuwur. Netflix tuku hak streaming saka Funimation supaya mung dadi tuan rumah. Aku mikir bisa uga ana ing sawetara platform liyane nanging aku ora yakin. Oalah, kenapa iki penting? Ya amarga aku mikir manawa Netflix nindakake iki amarga 2 alasan, sing bakal dakkirim ing bagean sabanjure.

Alesan kaping 1

Aku ora bisa ngadili perpustakaan anime Netlix lan menehi katrangan babagan apik utawa ora. Sing bisa dakkandhani yaiku ngembangake luwih akeh lan ora gedhe kaya biyen. Netflix ndeleng tuku hak streaming menyang Black Lagoon minangka usaha bisnis, sing ora duwe bebaya nganggep ibune, nanging usaha bisnis ora kalah.

Dheweke ngerti yen iki bakal nambah perpustakaan, lan iki bakal menehi alesan akeh wong kanggo mriksa platform streaming, nanging sing luwih penting, bagean anime. Tuku hak S kanggo Black Lagoon bakal menehi bathi banget, nanging ana cara liya sing bisa menehi bathi lan kita bakal nemokake ing ngisor iki.

Alesan kaping 2

iklan

Sadurunge miwiti pitutur marang kowe apa sebab kaping pindho, aku pengin ngerti luwih dhisik apa sebutan "Netflix Original" amarga nduweni papat makna sing kabeh penting banget kanggo artikel iki lan babagan cuaca spekulasi utawa ora bakal Black Lagoon sesasi 4 apa ora. Miturut Netflix istilah "Netflix Originals" bisa ateges salah siji saka patang prekara:

  • Netflix milih lan nggawe acara kasebut
  • Netflix duwe hak streaming internasional eksklusif ing acara kasebut
  • Netflix wis gawé bareng acara kasebut karo Jaringan liya
  • Iki minangka tutugan acara sing dibatalake sadurunge

Dadi sampeyan bisa ndeleng istilah kasebut nduweni papat makna. Dadi, kenapa iki penting banget kanggo cuaca utawa ora Black Lagoon bakal entuk musim 4 utawa ora? Amarga Netflix dhewe duwe sejarah ngasilake utawa nindakake karya amarga sawetara alasan mandheg. Mengko aku bakal nuduhake conto anime sing populer banget sing wis mandheg amarga masalah dhuwit nganti Netflix mlebu lan menehi dana kanggo 2 musim maneh.

Sejatine apa sing ditemokake ing kene yaiku sawetara anime sing amarga sawetara alasan mandheg produksi amarga ana sawetara alasan sing bisa disetel dadi asli Netflix, mula bakal didanai lan diwenehi layanan liyane minangka asil. Iki bakal penting kanggo musim kaping 4 ing Lagoon Ireng

Tuladhane - Apa Black Lagoon entuk musim 4?

Saiki conto sing dakkandhakake ing ndhuwur yaiku anime sing populer, aku yakin sampeyan wis nate krungu babagan telpon Kakeguiri. Kakeguiri nyumurupi sukses banget amarga dana sing ditampa saka Netflix lan akibate bisa nyebar swiwine. Saiki aku mikir sampeyan bisa uga mulai ngerti apa sing bakal dakkirim ing kene, sadurunge kita arep ngrembug sebabe Kakeguirui diwenehi kesempatan kaping pisanan. Asli Netflix iki menarik amarga mbiayai produksi sing wiwitane ora bisa urip bareng. Napa iki penting? tegese Netflix ora asing karo proyek pendanaan sing uga dudu ROI sing apik, (Return On Investment) nanging dheweke gelem nindakake.

Contone panjelasan - Apa Black Lagoon entuk musim 4?

Saiki alasan conto ing ndhuwur penting amarga nggawe teori iki babagan Black Lagoon lan Netflix. Pikiran, iki mung teori, nanging aku mung pengin ngilangi dodo. Teori kula yaiku Netflix kanthi mandhiri bakal ndhukung dana laguna Ireng musim kaping 4. Apa babar pisan bisa nimbang-nimbang iki, nalika kita njupuk kabeh perkara sing wis dakrembug ing ndhuwur? Aku pancen ora ngira, mula aku milih nulis artikel iki, amarga aku duwe materi anyar kanggo nganyari artikel sing wis dak tulis sadurunge.

Kesimpulan - Apa Black Lagoon entuk musim 4?

Saka pertimbangan sampeyan bisa ndeleng ing ndhuwur, jelas ana artikel asli sing dibutuhake sawetara informasi tambahan sing durung ditemokake sadurunge. Mula kita mikir manawa penting lan kudu ditambahake. Kita wis nemoni 2 alasan anyar sing ngira kita bisa mangertos musim kaping 4 saka Black Lagoon. Informasi tambahan sing wis ditambahake iki mung bisa ngiyatake teori babagan masa depan anime Black Lagoon.

Informasi tambahan sing wis ditambahake iki mung bisa ngiyatake teori babagan masa depan anime Black Lagoon. Luwih cenderung yen ana perusahaan produksi sing bakal njupuk musim anyar Black Lagoon, dana kasebut bakal dibiayai dening Netflix. Kita percaya iki amarga alasan ing ndhuwur. Mula umume luwih bisa entuk musim 4 amarga saiki Netflix duwe hak.

Informasi utawa warta sing disedhiyakake kalebu kasunyatan lan kudu mbantu para pamirsa seri ngerti apa sing bakal kedadeyan karo anime Black Lagoon. Iku sing bisa kita ucapake saiki lan muga-muga artikel iki wis mbantu sampeyan ngerti kaya sing mestine bakal ditindakake. Artikel iki ora ngandhani apa-apa liyane saka kasunyatan ing ndhuwur, kaya sing wis diandharake ing artikel sadurunge industri anime iku ora bisa ditebak lan kita ora ngerti apa sing bakal kedadeyan babagan Black Lagoon, kita mung bisa golek kasunyatan sing dingerteni lan informasi anyar sing wis ditemokake.

Apa sampeyan penggemar Black Lagoon sing angel banget?

Coba priksa produk kasebut:

Stand LED LED
Ngendi?
Poster Lagoon Ireng
Ngendi?
Stand LED LED
Ngendi?

Waca artikel sing padha:

Ninggalake a Reply

Translate »
%d bloggers kaya iki: